Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 26., szerda 21:40

avval a bitang erős válogatottal
Az a bitang erős válogatott 2012-t leszámítva vérzett a hiányposztoktól, de a 2012-es csapat is tele volt rutintalan játékosokkal. 2006, 2008, 2010 mindegyik világversenyre úgy ment a német válogatott, hogy a szakértők nem sorolták őket az esélyes csapatok közé, de mindegyik világversenyen az esélytelenség ellenére érmet hozott Löw. 2012-ben elbaszták, de hát Ancelottinak sokkal több elbaszott meccse van. 2005 BL döntő rémlik?

Löw ellen is van egy csomó ellenérv, csak kérdés, hogy kinek mi a hangsúlyosabb ellenérv. A kevés klubtapasztalat, vagy az, hogy egy edző nem tud egy szezonon keresztül stabilan teljesítő csapatot építeni, és sok olyan pontot szór el, amelyeket könnyen megszerezhetne, illetve képtelen jól belenyúlni a meccsbe, ha a csapata szarban van...
Mou itt nem volt egy stratéga, ugyanazt nyomta folyamat minden egyes meccsen, ugyanazokat az embereket cserélte ugyanabban a percben.
Te gondolkodsz is, vagy csak leírod az első mondatokat, amik eszedbe jutnak. Mourinho stratégiailag a legjobb edző jelenleg. Már évek óta ő a legjobb. A kiszámítható cserék meg azért voltak kiszámíthatóak, mert ismerjük a csapat játékosait, pontosan tudjuk, hogy ki mit tud hozzátenni a játékhoz, és többé-kevésbé tudtunk az edzőnk fejével gondolkodni.
Hozzáértő úriember...
Ha te tényleg ezen a jelzőn akadtál ki, akkor sajnállak.
Talán magadra utalsz, hogy neked kéne az új edzőnek lenni, mert olyan stílusban írsz, mintha te sz tad volna a spanyol viaszt.
Ismertük Mourinho hibáit. 2005ben és 2007ben ugyanazon hibák miatt esett ki a Chelseavel a BL elődöntőben, amilyen hibák miatt zsinórban 2x kiesett a Reallal is. Ha én azokat a hibákat már akkor láttam, leírtam a fórumra 2010-ben, akkor Mou-nak is látnia kellett. Sok olyan hibát is látok, amit a Real (nem az edzők, hanem a vezetőség) elkövetett az elmúlt 10 évben, és elkövetik újra és újra. Én ezeket a hibákat nem követném el. Szomorú az, amikor ilyen sok szempontból alkalmatlan emberek ülnek a vezetőségben. Nem állítom azt, hogy jobb lennék, de ilyen eredményeket, amiket a Real az elmúlt 10 évben produkált ennyi pénzből én is produkálok akár edzőként, akár szakmai igazgatóként, vagy bármilyen döntésképes pozícióban. De ez nem csak rám igaz, igaz ez még a fél fórumra. Mert konkrétan a Real elherdált pénz /eredmény arányban siralmasan teljesített, ezt alulmúlni nem lehet. Az a vakegér utálatos Calderon töredéknyi pénzből jobb eredményeket produkált, mint Perez 2. projektje. Úgyhogy nyugodtan merem állítani, hogy alkalmatlan emberek vezetik a Realt. Most nem Perezre célzok, de akikkel Perez körülveszi magát, azok bizony azok. Abban a pillanatban pedig amint ezt az apróságot valaki felismeri, az megérti, hogy miért bírálok én minden döntést ennyire kritikusan, és miért merem azt állítani, hogy vannak dolgok, amit jobban tudok.

A fórumon is ugyanez megy. Ugyanazokat a hibákat elkövetnék idén itt sokan, amiket a Real az utóbbi 5-6 évben elkövetett, és egyszerűen nem bírom felfogni, hogy ennyi ember, aki elvileg több éve Real szurkoló, hogy a tökömbe nem képes ezeket a hibákat észrevenni, és helyette szajkózzák a baromságot. Lehet engem lenagyképüzni, meg amit akartok, csak az általam korábban leírt dolgok, jóslatok 90%-a beteljesült, és sokan már látnak bizonyos dolgokat, amit én elsőként, vagy az elsők között írtam le, de amikor először azt leírtam, akkor le lettem hülyézve. És idén ugyanez folyik. Le vagyok hülyézve néhány véleményem miatt, és 1-2 év múlva már sokan azon a véleményen lesznek, csak hát ki kell várnom, míg a következtetésem beigazolódik.

Csak pár példa: megmondtam azt, hogy Mou szar játékot fog játszatni, azt is, hogy a defenzív eredményvédő taktika miatt ki fog esni a BL-ből, megmondtam, hogy Song nem egy nagy szám, a Barcában bizonyítja is, megmondtam, hogy Di Maria szar igazolás lesz, fölös leigazolni, fél évet leszámítva igazam lett. Anno azt írtam a 2010-es VB-n hogy nekem abból a csapatból Özil, Schweini, Lahm kéne, akkor lehurrogtak, hogy német pancserek nem kellenek, majd 1-2 évvel később sokan Lahmot és Shcweinit szerették volna a csapatban tudni, míg Özil az elmúlt évek legjobb igazolása CR-t leszámítva, még a felemás szezonok ellenére is. Igazam volt abban is, amikor a BL sorsolás előtt azt írtam, hogy a MU-t akarom, mert szerintem a szóba jövő top csapatok közül őket tudjuk a legnagyobb eséllyel kiejteni. 2008, 2009 környékén én voltam azon kevesek egyike, aki Marcelot teljes mellszélességgel védte, miszerint ő lesz a legjobb bhv, hát ha most még nem is a legstabilabban védekező, de már top5.
De még sorolhatnám...
Nem állítom, hogy nem tévedtem, de keveset tévedtem, és a fentebb felsorolt témák esetében mindig látványosan kisebbségben voltam a tömegvéleménnyel szemben. Úgyhogy igen, nem tudnám rosszabbul csinálni, mint a jelenlegi vezérkarunk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 21:07

Sierra írta:Zidane akkor most hivatalosan is a csapat menedzser asszisztense lett?
Karankát hova paterolták el?
Jawoll. Karanka is az, vagy is én még nem láttam, hogy változtattak volna a dolgokon...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 26., szerda 21:04

Zidane akkor most hivatalosan is a csapat menedzser asszisztense lett?
Karankát hova paterolták el?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 20:55

kiserik írta:
Úszómester írta:amúgy benzema mi alapján a az egyik legjobb csatár? vagy neki miért jár mindig +1 esély? 3 év alatt volt 1 jó szezonja akkor végülis di maria helyére se kell senki mert első évében ő is jó volt
meg amúgy tök jó hogy itt évekig kell várni egy játékosra hogy formában legyen
Mindenki baszogatja Karimot (lehet jogosan), de azért tavaly is csak a ligában rúgott 12 gólt és adott 13 assistot (összesen 21 gól 23 assist), ezzel a kanadai táblázaton 7edik, és csak olyan emberek előzik meg, akik legalább 4 tizenegyes gólt is szereztek, valamint mindenki, ki előtte van kb 1000 perccel többet játszott. 30 meccsből 5 volt olyan, amit végigjátszott, 11-szer be és 14-szer le cserélték.
Tudom, hogy csak számok, meg statisztika, de azért na...
Szerintem most fontos a statisztika. Itt látszik, hogy mennyire játszott folyamatosan vagy sem és ezek mellett, hogy termelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 26., szerda 20:52

Úszómester írta:amúgy benzema mi alapján a az egyik legjobb csatár? vagy neki miért jár mindig +1 esély? 3 év alatt volt 1 jó szezonja akkor végülis di maria helyére se kell senki mert első évében ő is jó volt
Mindenki baszogatja Karimot (lehet jogosan), de azért tavaly is csak a ligában rúgott 12 gólt és adott 13 assistot (összesen 21 gól 23 assist), ezzel a kanadai táblázaton 7edik, és csak olyan emberek előzik meg, akik legalább 4 tizenegyes gólt is szereztek, valamint mindenki, ki előtte van kb 1000 perccel többet játszott. 30 meccsből 5 volt olyan, amit végigjátszott, 11-szer be és 14-szer le cserélték.
Tudom, hogy csak számok, meg statisztika, de azért na...

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 26., szerda 20:44

bár nem tudom hogy fogok megbékélni vele
Én a szezonbeli 25. góljánál már lefogom sz*rni a viselkedését. :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 20:42

___Samy___ írta:hát ha 40-ért el tudnánk hozni suarezt, az több, mint jó lenne, bár nem tudom hogy fogok megbékélni vele, hogy ő itt játszik :hmmm:
a játékával nincs nekem bajom, csak ez a viselkedés.....
Pepe néhai karatézését is kibírtuk. Kibírjuk Luizt is. Csak nehogy kinyírják egymást edzésen...
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 20:39

hát ha 40-ért el tudnánk hozni suarezt, az több, mint jó lenne, bár nem tudom hogy fogok megbékélni vele, hogy ő itt játszik :hmmm:
a játékával nincs nekem bajom, csak ez a viselkedés.....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 26., szerda 20:32

amúgy benzema mi alapján a az egyik legjobb csatár? vagy neki miért jár mindig +1 esély? 3 év alatt volt 1 jó szezonja akkor végülis di maria helyére se kell senki mert első évében ő is jó volt

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 26., szerda 20:30

Csak le tudjuk alkudni az árát Suareznek. Menni akar, több mint fél anglia legszívesebben kitoloncolná az országból és a következő szezon első 8(?) fordulója is kimaradna neki.
Annyi idő alatt nélküle el is bukják a top 10et :lol:

Szóval szerintem meg lehet ezt beszélni a Pool-al.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 26., szerda 20:26

A Corinthians elnöke elmondta, hogy Paulinho eligazolása küszöbön áll, az elmúlt napokban biztosra vette mindenki, hogy a Tottenham-ba igazol, viszont Ancelotti kifejezett kérése a brazil a hírek szerint, ezért nem kizárt, hogy hozzánk igazol.

A tuttomercato szerint érdeklődünk a Wolfsburg balhátvédje Ricardo Rodriguez iránt, aki Coentrao helyett hoznánk ha eligazolna.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 26., szerda 20:21

47 milkó tökéletes. kifizetjük puszi és megvan a Európa legjobb csatárpárosa hosszú évekre.

ancelotti első kezdőcsapatára nagyon kíváncsi leszek. casillas helyét szó nélkül fogja visszaadni, hogy bevágódjon. pedig ha van töke akkor megküzdeti érte.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 20:13

a marcan azt írják, hogy suarezzel már megvan az egyezség, de ha el akarjuk hozni, akkor ki kell vásárolni, ami 47 millió euró
mondjuk ha jól emlékszem, akkor egy pár napja vki azt mondta, hogy nincs kivásárlási ára suareznek, szal szerintem kacsa a sztori :hmmm:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 19:25

rinaldo írta:Karanka sorsa már dőlt el?
Nem Higu sorsa mar dolt el :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

rinaldo
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco

HozzászólásSzerző: rinaldo » 2013. június 26., szerda 19:12

Karanka sorsa már dőlt el?

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 19:05

boomer írta:
Matt009 írta:
Talán magadra utalsz, hogy neked kéne az új edzőnek lenni, mert olyan stílusban írsz, mintha te sz :cens: tad volna a spanyol viaszt. Hozzáértő úriember... :lol: :lol:
Ezt az utolso mondatodat nagyon adom :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 26., szerda 18:05

Matt009 írta: Viszont nekünk nem egy stratéga kell (Mou), nem egy hozzáértő úriember (Carlo), hanem egy tudós, aki feltalálja a spanyol viaszt.
Mou itt nem volt egy stratéga, ugyanazt nyomta folyamat minden egyes meccsen, ugyanazokat az embereket cserélte ugyanabban a percben. Ancelotti pedig elég sokat letett már az asztalra ahhoz, hogy ne csak egy hozzáértő legyen. Több rendszert játszatott már a csapataival, és mindenhol eredményeket tud felmutatni, meg ugye 3 BL döntőt, két győzelemmel.
Talán magadra utalsz, hogy neked kéne az új edzőnek lenni, mert olyan stílusban írsz, mintha te sz :cens: tad volna a spanyol viaszt. Hozzáértő úriember... :lol: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 18:04

Nem volt ideális jelölt, aki hozható volt, de nekem a a véleményem, hogy a nem megszerezhetők között sem volt olyan edző jelölt, aki tökéletesen megfelelő lett volna. Egy Real padjára nagyon nehéz igazolni. Mert sokan vannak, akik elvállalnák az első szóra, de olyan, aki ért is hozzá ezen a szinten... Hát az ilyen jelölteket nehéz megtalálni. 
Ezek szerint senki sem jó.Ezzel az erővel Löw sem,mert:
-kevés tapasztalat klubcsapatoknál(mert a vàlogatott azért más)
-Nagy tornákon eddig mindig elvérzett avval a bitang erős válogatottal,utoljára az EB-n fingatta meg Prandelli...
Tehàt semmi garancia hogy itt valami nagyot alakított volna.Ahogy Ancelottira sincs,meg senkire sincs...persze,írtad hogy Löw lutri lett volna,akivel nagyot lehetett volna nyerni,ahogy bukni is...ez Ancelottira éppúgy igaz...de talán mégsem annyira mint Löwre :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 18:01

schranzer írta:
madridronie írta:Mindenesetre már megy az egyezkedés, egyeztetés a 4 nagy között (Perez, José Ángel Sánchez, Ancelotti, Zidane) egy laza ebéd mellett! :mrgreen: :shifty: >:]
Jah, és épp azt magyarázza el nekik, hogy nemérti hogy a ´csába lehet egy ekkora klub kulcsposztján egy Khedira :mrgreen: :lol: :lol:
Vagy mennyire örül, hogy a világ legjobbjaival dolgozhat, mint például CR, Iker és Khedira. :mrgreen:
K

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 26., szerda 17:54

madridronie írta:Mindenesetre már megy az egyezkedés, egyeztetés a 4 nagy között (Perez, José Ángel Sánchez, Ancelotti, Zidane) egy laza ebéd mellett! :mrgreen: :shifty: >:]
Jah, és épp azt magyarázza el nekik, hogy nemérti hogy a ´csába lehet egy ekkora klub kulcsposztján egy Khedira :mrgreen: :lol: :lol:

Vissza: