Kismillió szerencse segíti a barcát. Szóval nem kell megmagyarázni... ja, és ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek jók.
Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ne kezdjük újra... pls.
Övrebő meg barátai. Tudjuk a storyt, és nem kell a ferdítés. Az utóbbi évtized talán legjobban elcsalt meccse volt.
Kismillió szerencse segíti a barcát. Szóval nem kell megmagyarázni... ja, és ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek jók.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
TheKingSlayer
Ettől még amiket leírtam a mérleg másik serpenyője. Illik észrevenni.ziro4vr írta: Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.TheKingSlayer írta:Jah, a Chelsea elleni elődöntő, meg Övrebö :-) Ne zavarjon senkit, hogy az odavágón nem kaptunk meg egy jogos tizit, Londonban meg elnézték Ballack kezezését az 5. percben, kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Inter párharc meg főleg vicces. Odavágón Milito lesgól, Dani Alves tizi gyanús eset, visszavágón Bojan meg nem adott szabályos gólja (Touré fantom kezezés).
Szerintem hagyjuk :-)
Nem illik.
-
TheKingSlayer
Jah, a Chelsea elleni elődöntő, meg Övrebö :-) Ne zavarjon senkit, hogy az odavágón nem kaptunk meg egy jogos tizit, Londonban meg elnézték Ballack kezezését az 5. percben, kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Inter párharc meg főleg vicces. Odavágón Milito lesgól, Dani Alves tizi gyanús eset, visszavágón Bojan meg nem adott szabályos gólja (Touré fantom kezezés).
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Inter ellen kaptuk vissza, nem elég az?TheBull6 írta:Ha már a nagy inter párharc ugye nem úgy alakult ahogy akartátok és lesgólok és miegymás, akkor meseljetek a nagy cselzi meccsrol, Ini történelmi góljaval és stb![]()
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra![]()
- ziro4vr
Ha őt kérdezed meg, akkor többet nem akarsz hozzánk szólni szerintem...na de offból ki.DinhoL írta: Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.
Nem illik.
Ha már a nagy inter párharc ugye nem úgy alakult ahogy akartátok és lesgólok és miegymás, akkor meseljetek a nagy cselzi meccsrol, Ini történelmi góljaval és stb
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra
-
palesz77
Tudom, de ti is írtátok, hogy a szerencse is közrejátszott benne. Jövőre ha mindenki toppon lesz ellenünk - bá az Atleticot emlékeim szerint "tisztán" vertük ki a kupából, szóval nem csak a sérüléseknek hála az eredmény -, könnyen minden nélkül maradhatunk, és fölénk kerekedhetnek.. Nem mondom amúgy, hogy akkora reformok kellenek, mint nektek, de nekünk is kell fejlődni néhány helyen azért, és az egyik ilyen a középpálya - ha mást most még nem is, de a Maestrot is pótolni kell..Realista24 írta:És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.
R24 egyik "kedvenc" fórumozója Shutter. Többit következtesd ki..DinhoL írta:De most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.Realista24 írta:Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Imádom hogy nem engedi elküldeni a rendszer a hsz.-t amíg az újakat nem olvastam el. Így nem kell leírnom szinte ugyanazt mint te. Király ez a fórum, na!palesz77 írta:
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem..De tényleg, tök jól jártunk az emberelőnnyel.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ott miért is nem volt jogos a kiállítás? Hátraütött Motta, Busi rájátszott,persze,mert egy féreg, és pfujj de gyűlölöm. De sárga járt érte, a bíró mondjuk egyből pirosat adott,ez hiba. Ha sárgát ad,akkor is kimegy Motta, mert volt már előtte neki egy.realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
Ja nem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
palesz77
Majd jövőre jön egy olyan Bl idény mint a 09/10-es, aztán megnyugodhat mindenki. Bár piros gatyánk lesz, ami elég jó előjel - 1, 2.sonic írta:No offense, de remelem lesztek is meg.Egyszer ki kell hogy egyenlitodjon a karma, mert olyan nincs hogy ezek a vegtelensegig menjenek...
Én ennek a helyedben nem örülnék..DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.
Erre meg itt írok, nem akarok annyi hsz-t küldeni. Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg. A tavaszi klasszikuson is 60 percig - amíg Modric bírta - uraltátok a meccset, a München is többször fölénk kerekedett.. Ha jövőre ezen nem változtatunk ezen bukhatjuk a szezont. És Verratti pont olyan játékos, aki a mérleg nyelvét elbillenthette volna a jó irányba, mert passzolna a mostani középpályára nagyon, úgyhogy én is kesergek miatta - ha esetleg nem tűnt volna még fel..Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem..realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...
Ja nem.
- DinhoL
Akkor most már mondja el valaki mit takar ez fogalom..ziro4vr írta: Inkább ne köszönd...
Som i Serem!
6oat
6oat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
Ja nem.
- ziro4vr
Inkább ne köszönd...DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
No offense, de remelem lesztek is meg.DinhoL írta:BL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék..A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem. Attól függetlenül elismerem, hogy idén szerencsések vagyunk. De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...Realista24 írta:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- DinhoL
Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az, valóban. De hogy Ramos, James és Ramos/Karim kiesése nem volt kedvező hatással ránk, az is biztos.A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem.
Na, ez már-már shutteresBL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék... De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema