De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. június 4., csütörtök 16:49
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 4., csütörtök 16:45
Tudom, de ti is írtátok, hogy a szerencse is közrejátszott benne. Jövőre ha mindenki toppon lesz ellenünk - bá az Atleticot emlékeim szerint "tisztán" vertük ki a kupából, szóval nem csak a sérüléseknek hála az eredmény -, könnyen minden nélkül maradhatunk, és fölénk kerekedhetnek.. Nem mondom amúgy, hogy akkora reformok kellenek, mint nektek, de nekünk is kell fejlődni néhány helyen azért, és az egyik ilyen a középpálya - ha mást most még nem is, de a Maestrot is pótolni kell..Realista24 írta:És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.
R24 egyik "kedvenc" fórumozója Shutter. Többit következtesd ki..DinhoL írta:De most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:44
Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.Realista24 írta:Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:41
Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:39
Imádom hogy nem engedi elküldeni a rendszer a hsz.-t amíg az újakat nem olvastam el. Így nem kell leírnom szinte ugyanazt mint te. Király ez a fórum, na!palesz77 írta:
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem..De tényleg, tök jól jártunk az emberelőnnyel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:38
És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 4., csütörtök 16:38
ott miért is nem volt jogos a kiállítás? Hátraütött Motta, Busi rájátszott,persze,mert egy féreg, és pfujj de gyűlölöm. De sárga járt érte, a bíró mondjuk egyből pirosat adott,ez hiba. Ha sárgát ad,akkor is kimegy Motta, mert volt már előtte neki egy.realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
Ja nem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 4., csütörtök 16:34
Majd jövőre jön egy olyan Bl idény mint a 09/10-es, aztán megnyugodhat mindenki. Bár piros gatyánk lesz, ami elég jó előjel - 1, 2.sonic írta:No offense, de remelem lesztek is meg.Egyszer ki kell hogy egyenlitodjon a karma, mert olyan nincs hogy ezek a vegtelensegig menjenek...
Én ennek a helyedben nem örülnék..DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.
Erre meg itt írok, nem akarok annyi hsz-t küldeni. Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg. A tavaszi klasszikuson is 60 percig - amíg Modric bírta - uraltátok a meccset, a München is többször fölénk kerekedett.. Ha jövőre ezen nem változtatunk ezen bukhatjuk a szezont. És Verratti pont olyan játékos, aki a mérleg nyelvét elbillenthette volna a jó irányba, mert passzolna a mostani középpályára nagyon, úgyhogy én is kesergek miatta - ha esetleg nem tűnt volna még fel..Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem..realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...
Ja nem.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:34
Akkor most már mondja el valaki mit takar ez fogalom..ziro4vr írta: Inkább ne köszönd...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 4., csütörtök 16:28
Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 16:24
Inkább ne köszönd...DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 16:18
No offense, de remelem lesztek is meg.DinhoL írta:BL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék..A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem. Attól függetlenül elismerem, hogy idén szerencsések vagyunk. De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...Realista24 írta:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:16
Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:13
Az, valóban. De hogy Ramos, James és Ramos/Karim kiesése nem volt kedvező hatással ránk, az is biztos.A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem.
Na, ez már-már shutteresBL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék... De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:11
BL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint az hogy végső győzelem kapujában pofára esnék..A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem. Attól függetlenül elismerem, hogy idén szerencsések vagyunk. De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)Realista24 írta:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:08
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.DinhoL írta:Ez semmit nem ér ha a döntőben kikapunk. Márpedig könnyen előfordulhat. Ha győzünk akkor meg erre (is) lehet fogni.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:06
Ez semmit nem ér ha a döntőben kikapunk. Márpedig könnyen előfordulhat. Ha győzünk akkor meg erre (is) lehet fogni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 16:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 4., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 15:51
Ezt nem tudom ki gondolja komolyan, de szerintem ilyenrol kb szo sincs.Realista24 írta:De, sokan írják, hogy jöhet mind a kettő.
Kroos-Modric-Pogba-Verratti-Bale-CR. James pad, Isco, Karim el. Good luck Rafa
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem