miért ki az, hogy ilyen jó?wxyz írta:Spurs vinné Martialt a Monacoból
A sok tucat után végre egy jó egy jó játékos merül fel náluk

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 9., kedd 20:05
miért ki az, hogy ilyen jó?wxyz írta:Spurs vinné Martialt a Monacoból
A sok tucat után végre egy jó egy jó játékos merül fel náluk
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 9., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 9., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 9., kedd 15:51
amilyen jó szabadrúgás lövő és amilyen jól lő amúgy is, simán hoznám én is!Kerlon írta:Kolarovot olcsón okosba ellehetne hozni Marcelo mögé.
utóbbi kettő aránylag elég olcsó lenne. De ha Sterling is 50 körül, Pogba inkább 60, De Bruyne is 45-50, Wilshare-re is 50et írtak pár hónapja (vagy tavaly nyáron?), Barkleynál asszem 50 a kivásárlási ára. De a Cityben inkább a védelmet és a középpályát kéne megerősíteni. a támadórészleg nem rossz.TéOeM írta:A nyári célpontok között van Sterling, Pogba, De Bruyne, Wilshere, Ross Barkley, Ward-Prowse és James McCarthy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 9., kedd 15:22
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 9., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 9., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 9., kedd 7:44
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 6., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 6., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 6., szombat 11:51
Kókler? Köze nincs egy top 5-höz például, de azért na... Idén is voltak egész fasza meccsei, nagyokat játszott. Tavaly előtt meg még jobb volt, sokat köszönhet neki a 'Pool. Bogdán gyengébb kapus, sajnos. Simán mennék a helyébe, lenne lehetősége rendesen, a Pool meg csak Pool.Marky írta:mit látnak ebbe a mignolebe? bogdánnak nyilván az kell, hogy egy ilyen kókler belga mögött üljön a padon... szerintem ádám jobb kapus annál, minthogy padozzon egész évben.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. június 6., szombat 7:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 22:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 21:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 4., csütörtök 21:19
Dragonhall írta:Sterling is egy felkapott fiatal angol. Ahogy tavaly Luke Shaw kelt el irreálisan magas áron, úgy idén ő kelhet el. Összességében szerintem 40-50 millió körül.KAG írta:Amúgy most olvastam, hogy Chersyshevet akarja a Pool és elvileg belevonnánk a Sterling ügyletbe. Ha így eltudnánk hozni Sterlinget 5-10 millió euro közt akkor nem bánnám. De semmi más opcióval nem kéne
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 4., csütörtök 20:44
Sterling is egy felkapott fiatal angol. Ahogy tavaly Luke Shaw kelt el irreálisan magas áron, úgy idén ő kelhet el. Összességében szerintem 40-50 millió körül.KAG írta:Amúgy most olvastam, hogy Chersyshevet akarja a Pool és elvileg belevonnánk a Sterling ügyletbe. Ha így eltudnánk hozni Sterlinget 5-10 millió euro közt akkor nem bánnám. De semmi más opcióval nem kéne
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 4., csütörtök 15:30
TéOeM írta:A MU vagy 30 millió eurót ajánlana Sterlingért. Tényleg, ők kit nem akarnak megvenni?
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 4., csütörtök 15:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 4., csütörtök 13:37
azért ott sem mindegy hogy valaki a 1,5 szeresét kínálja a másiknak.Sierra írta:Sokra mennek vele, ez a United egy lepkefing, jó, ha a csoportból továbbjutnak szerintem. Tavaly is bevásároltak 200 millióért, és a 4. helyért is küzdeniük kellett rendesen.BBeno írta:ott a BL indulás és hatalmas fizut tud adni a MU. amit a barca nem adna pl. ja és már falcao irreálisan magas fizuját is megspórolták.![]()
Ráadásul ezt a gondolkodásmódot sem tudom megérteni, tegyük fel Barca ajánl neki 4 milliót, United 6-ot, nem mindegy? Én biztos a Barcát választanám (ne bántsatok), ezen a szinten az a pár millió már tök mindegy SZERINTEM, így is szarrá keresik magukat, amíg aktív focisták.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 4., csütörtök 13:35
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem