Ez semmit nem ér ha a döntőben kikapunk. Márpedig könnyen előfordulhat. Ha győzünk akkor meg erre (is) lehet fogni.

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:06
Ez semmit nem ér ha a döntőben kikapunk. Márpedig könnyen előfordulhat. Ha győzünk akkor meg erre (is) lehet fogni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 16:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 4., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 15:51
Ezt nem tudom ki gondolja komolyan, de szerintem ilyenrol kb szo sincs.Realista24 írta:De, sokan írják, hogy jöhet mind a kettő.
Kroos-Modric-Pogba-Verratti-Bale-CR. James pad, Isco, Karim el. Good luck Rafa
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 4., csütörtök 15:48
Banán írta:mert amúgy nincs szerencsétek a bl-ben ezen a téren idén?lesliejr írta:Na pont most akartam beírni, had menjen a malac téma.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 4., csütörtök 15:21
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 4., csütörtök 15:14
K A B A R É !wxyz írta:Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
A Barca idén szerencsében a 2012es Chelseat is veri
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 4., csütörtök 14:59
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 14:51
Isten velünk, ki ellenünk?!wxyz írta:Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. június 4., csütörtök 14:50
mert amúgy nincs szerencsétek a bl-ben ezen a téren idén?lesliejr írta:Na pont most akartam beírni, had menjen a malac téma.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 4., csütörtök 14:50
Egyetértek, nekem ezért fekszik jobban a (többé-kevésbé) read-only mód.lesliejr írta:Verratti és Pogba a médiában és a fórumokon vannak agyonsztárolva, nem úgy értettem, hogy magukat fényezik. Lassan ott tartok, hogy minden írás mellé teszek egy magyarázó részt is, mert már nagyon unom, hogy mindig jönnek páran, akik arra utaznak, hogy bebizonyítsák hülyeséget írtál.
Szóval így értettem, Verratti-t és Pogba-t fél Európa le akarja igazolni, Gündogan pl fele annyira sincs a köztudatban.
Ez nem Fifa 15, tudsz bukni egy 60-100 milliós igazolással (Ibra, Bale), meg nagyot is húzhatsz egy 20-30 millióssal (Modric, Kroos v Rakitic).
Továbbra sem értem akik Pogba-Verratti pakkot írnak....hova....és ki padozna Madridban? Kroos, Modric meg Isco? Tavaszra totál fejetlenség lenne, mert hiába rotálsz, minden meccsen nem teheted és az említettek közül nem tudom ki tűrné, hogy csak perceket kap. A sérülések miatt lassan átestek a ló túlsó oldalára, közben elöl van 2 épkézláb emberetek, Ronaldo és Benzema. Én vennék 1 embert középre és minimum 1et előre, de inkább 2őt. Jesé meg Chica nem Real szint.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 4., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 4., csütörtök 14:43
wxyz írta:Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 4., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 4., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 4., csütörtök 10:37
Te moderátroll teRealista24 írta:De, sokan írják, hogy jöhet mind a kettő.
Kroos-Modric-Pogba-Verratti-Bale-CR. James pad, Isco, Karim el. Good luck Rafa
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 10:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 4., csütörtök 10:34
Én még ilyent nem láttam, általában Veratti VAGY Pogbára gondol mindenki. Vagyis bármelyik a kettő közül, nem mindkettő.lesliejr írta:Továbbra sem értem akik Pogba-Verratti pakkot írnak....hova....és ki padozna Madridban?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 4., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 9:41
Javítom magam, csak én vagyok a hülye, már azt sem tudom mit akarok írni. Szóval egész végig a Barcára akartam kenni a dolgotCS0ki írta:Miért is nem?Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.![]()
A lenti idézett részben is az van, hogy a barca volt, aki nem akrta , hogy ott legyen.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem