Jogos, ezekre nem szoktam odafigyelni. Ez így helyes? Odafigyelni, vagy oda figyelni?sentry írta:Én akkor csöppennék el, ha végre megtanulnád,hogyan kell helyesen írni az igekötős igéket.
Nem értem ezeket minek kell....

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 6., szombat 17:41
Jogos, ezekre nem szoktam odafigyelni. Ez így helyes? Odafigyelni, vagy oda figyelni?sentry írta:Én akkor csöppennék el, ha végre megtanulnád,hogyan kell helyesen írni az igekötős igéket.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 6., szombat 12:46
Én akkor csöppennék el, ha végre megtanulnád,hogyan kell helyesen írni az igekötős igéket.M1Ö írta:A lényegen nem változtat. Azt a kevés kis kreativitást is ki ölik a támadó hármasból. Nyílván lesz élet és kreativitás nélküle is, ha ne adj Isten eladják, de baszki... Annyra ülne ez a 4-3-3 egy Modric-Verratti-Kroos; Isco/James-Benzema-CR hatossal, hogy el csöppennék minden meccsendannen írta:még mindig cr köré lesz építve a csapat, nem kell mindent elhinni.![]()
De neeem, adjuk el a kreatív 9esünk, mert a mi Bale-ünk az Atyaúristen...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 6., szombat 12:26
A lényegen nem változtat. Azt a kevés kis kreativitást is ki ölik a támadó hármasból. Nyílván lesz élet és kreativitás nélküle is, ha ne adj Isten eladják, de baszki... Annyra ülne ez a 4-3-3 egy Modric-Verratti-Kroos; Isco/James-Benzema-CR hatossal, hogy el csöppennék minden meccsendannen írta:még mindig cr köré lesz építve a csapat, nem kell mindent elhinni.
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. június 6., szombat 11:45
Teljes egyetértésem.wZoLee7 írta:Jelenleg bárki aki Bale miatt padozik, távozik, joggal lehet majd felháborodva. Nehéz lenne ennél gyengébb szezont letolni, annyira látszik, hogy nem való a csapatba, mégis azon gondolkoznak, hogy Benzemát adják el. Nehéz erre szavakat találni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 6., szombat 0:17
HozzászólásSzerző: Acewill » 2015. június 5., péntek 23:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 21:01
kajak annyira retardok, hogy leváltották Ancelottit Benítezre, itt kezdődikMesQueUnClub írta:Kajak annyira retardok hogy a világ egyik legkombinatívabb 9-esét eladják és egy Bale köré építik a csapatot?O.O
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 20:45
Beníteznek nem ilyen kilences kell. Így, ha igazolunk egy Verrattit vagy Pogbát, akkor igen, menni fog vagy ő vagy Isco vagy mind a kettő. Szerintem.MesQueUnClub írta:Kajak annyira retardok hogy a világ egyik legkombinatívabb 9-esét eladják és egy Bale köré építik a csapatot?O.O
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 5., péntek 20:33
Ezzel ludasmatyi vitatkozna.MesQueUnClub írta:Kajak annyira retardok hogy a világ egyik legkombinatívabb 9-esét eladják és egy Bale köré építik a csapatot?O.O
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 5., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 20:16
Vagy Párizs.Anthony írta:Karim menni Anglia?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 5., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 4., csütörtök 16:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:03
Ja, kb.sonic írta:Realista24 írta:Tegnap sikeresen elplázázott 167ezer dollárt. Ennek jó részét a tesó fogja hordani persze
Igy-e? Vagy mi az anyamat vett annyibol?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 15:58
Realista24 írta:Tegnap sikeresen elplázázott 167ezer dollárt. Ennek jó részét a tesó fogja hordani persze
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 7:20
Laci vagyok.Nyaljatok a Realista picsajat mert Ő itt a Jani
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 4., csütörtök 2:29
HozzászólásSzerző: ludasmatyi » 2015. június 4., csütörtök 2:05
Ezaz zsomborkam szopjad tovabb R24t:)Zsombor írta:Szerintem amúgy viccesek ezek a formák, akik ban után visszajönnek vergődni. Hogy ehette a méreg szerencsétlent.Aztán képes nyomni egy újrareget, amivel még jobban megalázza magát.
Aztán úgy is kiderül ki volt.
Mondjuk az én titkos vágyamat R24 éli meg, mikor kirakja az ilyen véglényeket.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 4., csütörtök 1:54
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem