Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. június 4., csütörtök 9:39

Enrique írta:
El Sie7e írta:ez a tamás krisztián mekkora idióta :lol: először elrúgja a labdát amiért sárgát kapott most meg egy tök fölösleges szabálytalanság már majdnem az ellenfél térfelén :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiatal srác, túlpörgött, na bumm. Soha nem láttunk még ilyet.
De mindegy, legalább mindenki megtalálja valamiben az örömöt.
fiatal srác? túlpörgött??? ember! 20 éves! más ilyen idősen egy munkahelyen kell hogy hiba nélkül dolgozzon nem 90percen át hanem 8 órán keresztül :lol: ő meg ezt csinálja 15 éve nehogy már ne tudja hogy ha elrúgja a labdát akkor az sárga

amúgy nem találtam meg ebben az örömöt de hogy vki ilyen sík gyökér legyen, ez már fogalom
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 4., csütörtök 9:33

Ha 4 alatt megússzák ugyanúgy 6-4-es gólarányuk lesz mint Nigériának, akkor, ott még el lehet dönteni.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. június 4., csütörtök 9:26

A 10esüktől nem igazán tudjuk elvenni :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 4., csütörtök 9:24

El Sie7e írta:ez a tamás krisztián mekkora idióta :lol: először elrúgja a labdát amiért sárgát kapott most meg egy tök fölösleges szabálytalanság már majdnem az ellenfél térfelén :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiatal srác, túlpörgött, na bumm. Soha nem láttunk még ilyet.
De mindegy, legalább mindenki megtalálja valamiben az örömöt.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 4., csütörtök 9:22

A mi kapusunktol sem vagyok vmi nyugodt...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. június 4., csütörtök 9:20

Annyira tipikus... Nem mintha különösebben számítana ez a VB, de legalább úgy tűnik kijöhet a lépés. Erre jön, aki simán elcseszheti. Tamás már a tavalyi EB-n is "remekelt"...

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 4., csütörtök 9:19

Na akkor most bekkelhetunk..... :-(
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2015. június 4., csütörtök 9:18

hát ha létezik teljesen felesleges kiállítás... akkor most kimaxoltuk a fogalmát. azt is írhattam volna, hogy FGY

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. június 4., csütörtök 9:17

ez a tamás krisztián mekkora idióta :lol: először elrúgja a labdát amiért sárgát kapott most meg egy tök fölösleges szabálytalanság már majdnem az ellenfél térfelén :lol: :lol: :lol: :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 4., csütörtök 9:13

Klasszis felismerés volt megint Mervótól, lassan illik megtanulni a srác nevét. :)
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 4., csütörtök 9:11

Jó a brazil kapus. :lol:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. június 4., csütörtök 8:35

na, félóra és kezdünk a brazilok ellen! születtek érdekes eredmények ma, például egész jól tartotta magát korea nigéria ellen, de hasonló forgatókönyvvel, mint ellenünk, a bekapott gól után összerogytak és rövid időn belül 4et nyeltek.

fiji viszont brutális verést mért hondurasra, csak beten 34-es odds volt rájuk, hát még hendikeppel!! :lol:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 21:06

Ket kupa es egy bajnoki ezust egesz szep eredmeny. :salute: :sziv:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. június 3., szerda 21:05

Loki A(AB)-Fradi C 1-2
Ligakupagyőztes! :zoldsalas: :zoldsalas:
Casoni mivel lesz jobb?
Annyival jobb, hogy Burcsa haverja, még Franciaországból ismeri, valószínűleg jobban tűri majd ha Burcsa beleszól a dolgaiba!
Máshol meg:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/alla ... 14882.html

zseniális... :( :shutup: :kivagyhe:
Kár, hogy ami a mi részünket illeti, nem pontos!(a diagramra ) 45 milliós plusszal zártunk :)

Raul7
Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. június 3., szerda 19:59

Dragonhall írta:Az edző elküldése szerintem is hülyeség volt.
A spanyol kapust lesz a legnehezebb pótolni. Szóba került a Kecskeméttől kölcsönből visszajövő Tujvel (akin anno BL v EL továbbjutás ment el), illetve a Puskásnál védő Danilovic. Utóbbi szerintem jobb, de egyik sem megfelelő egy csoportkörös tervhez.
Védelemből Juhász kiválását még úgy-ahogy lehetne pótolni, azért mégsem fiatal már, de Vinicius mellé kell egy biztos, higgadt ember.
Felipe Oliveira szerencsére marad, Nikolic is szerintem pótolható. bár elég sok gólt lőtt, viszont ahogy a válogatottban is láthattuk, és akik pár Vidi meccset láttak hogy jó sok helyzetet kihagy, labdákat veszít. A Puskásnál lévő Lencse-Tischler párost szerintem simán megoldaná a pótlását. Vidi helyében mindkettőt hoznám + Feczesin 3.-nak.
Ahogy minden csapatnál (Realnál is), a középpálya lesz a legfontosabb. Sándor Gyuri valószínű megy, Simon-'Kiskokó'-Trebotic trió mellé még mindenképpen kell ide is ember, minőségre és mennyiségre is (esetleg Győrből Kamber?).

Mostantól az egész fordítva fog működni, nem a puskásból töltik fel a vidit.... :coffee:
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 3., szerda 19:28

Az edző elküldése szerintem is hülyeség volt.
A spanyol kapust lesz a legnehezebb pótolni. Szóba került a Kecskeméttől kölcsönből visszajövő Tujvel (akin anno BL v EL továbbjutás ment el), illetve a Puskásnál védő Danilovic. Utóbbi szerintem jobb, de egyik sem megfelelő egy csoportkörös tervhez.
Védelemből Juhász kiválását még úgy-ahogy lehetne pótolni, azért mégsem fiatal már, de Vinicius mellé kell egy biztos, higgadt ember.
Felipe Oliveira szerencsére marad, Nikolic is szerintem pótolható. bár elég sok gólt lőtt, viszont ahogy a válogatottban is láthattuk, és akik pár Vidi meccset láttak hogy jó sok helyzetet kihagy, labdákat veszít. A Puskásnál lévő Lencse-Tischler párost szerintem simán megoldaná a pótlását. Vidi helyében mindkettőt hoznám + Feczesin 3.-nak.
Ahogy minden csapatnál (Realnál is), a középpálya lesz a legfontosabb. Sándor Gyuri valószínű megy, Simon-'Kiskokó'-Trebotic trió mellé még mindenképpen kell ide is ember, minőségre és mennyiségre is (esetleg Győrből Kamber?).

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 3., szerda 18:24

TéOeM írta:Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott vezetőedzőjével, Joan Carrillóval.
Szerintem teljesen hülye lépés volt. Casoni mivel lesz jobb? Ráadásul a fél csapat el is igazol.Pedig egy nagy adag szerencsével akár a BL csoportkör is meglehetett volna így hogy kiemeltek. Ráadásul gondolom többe is kerül, pedig a költségeket akarta csökkenteni Burcsa.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 3., szerda 18:07

Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott vezetőedzőjével, Joan Carrillóval.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 13:31

Szegény ágfalvi Szaszát jól beégetik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. június 2., kedd 22:59

BBarni írta:
Győrben kell kukázni, vannak magyar szinten ügyes fiatalok, csak el voltak nyomva a zsoldosok miatt. Erre jók lennének.
Nem tudom, szerintem nem annyira jó a győri utánpótlás, hogy lenne ott 1-2 olyan 17-20 éves srác akit rögtön betudnánk rakni a kezdőbe!Olyan meg aki a padra elfér nálunk is van!Persze ettől függetlenül lehet, hogy elhozunk onnan 1-2 srácot!

Ha jól számolom most is csak 12 légiós van.
De ebből Tomislav Havojic alig játszott valamit (tavasszal semmit), Cukic meg állítólag távozik. Máris megvan a 10 fő. De szerintem Kukuruzovic és Bönig sincsenek biztonságban.
Igen 12 légiósunk van!Ez most semmi tuti infó vagy ilyesmi, de szerintem Havojic,Kukuruzovic,Bönig,Cukics,Lauth és talán Pavlovic is menni fognak, így 6 légiósunk lesz szóval belefér még igazolni is!

Egyébként itt egy Orosz Pali interjú, szóba kerül a mostanában nagyon menő állami maszlag!
maszlag vagy nem maszlag, nagyon nem tagadja ez az igen szimpatikus nszk erotikus filmsztár külsejű egyén
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Vissza: