Hááát hogy miii?Cristiano Ronaldo nem akar középcsatár lenni, maradna a bal oldalon.
Gareth Bale nem akar tovább a jobb oldalon játszani, bal oldalra vágyik.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 4., csütörtök 10:58
Hááát hogy miii?Cristiano Ronaldo nem akar középcsatár lenni, maradna a bal oldalon.
Gareth Bale nem akar tovább a jobb oldalon játszani, bal oldalra vágyik.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 4., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 4., csütörtök 10:31
Realista, szólj már oda Pereznek légyszi, nem bírok itt leállni az anyázássalA Marca információ szerint a Manchester United az elmúlt napokban kétszer is megkereste a Real Madridot és ajánlatot tett Bale-ért, mégpedig 100 millió euró értékben. Azonban mind a kétszer elutasító választ kaptak, ugyanis Pérez szerint Bale-nek nagy szerepe lesz Real Madrid jövőjében. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 10:04
Az ügynöke itt a szűk keresztmetszet. Idén olyan jó lóvét tud belőle csinálni, hogy összefossa magát a gyönyörtől. Jövőre nem biztos.hogy marad egy évet a Juvában és jövőre katalánéknál köt ki.
Ibra el, Karim be. Tevez meg jön az Atmába és Costával hatalmas párost fognak alkotniŐ lesz Zlatan utódja egy jó 1,5-2 évre? Ennyi zsetonért? Agyrém.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 4., csütörtök 10:01
Igen, valószínű csak olvastam egy cikket, spekulációkkal.Amennyire én emlékszem, Pogba nem is nagyon nyilatkozott, csak az ügynöke jártatja a száját, ha kell, ha nem.
A PSG Teveznek kínál évi 12 milliót...de az Atma is vinné, persze kevesebb pénzért.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem menne. De ilyen szempontból a francia erős? Akkor oda végképp nem megy. Spanyolországban meg 2 csapat jöhet szóba, mi úgy tűnik, hogy nem erőltetjük, a Barca most nem is igazolhat, bár elvileg volt érdeklődés. Azt is el tudom képzelni, hogy marad egy évet a Juvában és jövőre katalánéknál köt ki.Nem fog menni abba a luzer ligaba.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 4., csütörtök 9:58
Nem fog menni abba a luzer ligaba.RealMadridFanatic írta:“Pogba will go to the club that pay the most”
Gyönyörű Raiola. Nem oda megy, ahová szeretne, hanem aki a legtöbbet csengeti, legyen csak minél magasabb az ügynöki jutalék...
Pogba nem azt mondta, hogy Spanyolországot preferálja? Vagy egyelőre fiatal, ráér majd később játszani a La Ligában?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 9:55
Amennyire én emlékszem, Pogba nem is nagyon nyilatkozott, csak az ügynöke jártatja a száját, ha kell, ha nem.Pogba nem azt mondta, hogy Spanyolországot preferálja? Vagy egyelőre fiatal, ráér majd később játszani a La Ligában?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 4., csütörtök 9:53
“Pogba will go to the club that pay the most”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 23:31
R.M.C.F írta:Vagyis az egy szégyen,mert simán kellene lennie nála jobbnak is,ez nem nagy elvárás. A faszi nem nagy eresztés.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 23:18
Vagyis az egy szégyen,mert simán kellene lennie nála jobbnak is,ez nem nagy elvárás. A faszi nem nagy eresztés.A Catillaban nincs ilyen fizikumu jatekos, szoval ez mar ott bukott.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 23:13
A Catillaban nincs ilyen fizikumu jatekos, szoval ez mar ott bukott.R.M.C.F írta:
Nem lesz jó,de casemirot eladni 15 ért jó üzlet. Semmi extra a fazon,ilyen tudás a castillában is KELL hogy legyen,ha nincsen,az kifejezetten égő egy real madridra nézve.
Azert a nemetben tobb dinamika van, max ez nem jott at a szerepe es a faradsaga vegett. Mondjuk nalam Isco lenne az alap ott, de bitos vagyok, h a kolumbiai is jobban tudna ott mint kint a jobb szelen.palesz77 írta: Csak ezt az ötletet emelném ki. Ha Jamessal az a bajod, hogy tetű lassú előre, akkor Kroos miért lenne jobb a csatárok mögé? Hámesznál is lassabb a német szerintem, egyedül annyi "előnye" van, hogy nem olyan egylábas, de ha a kolumbiaiban nincs meg a dinamika oda előre, akkor a németben még inkább.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 23:01
Jim írta:Casemiro gyenge ide,
15 milláért simán el kell adni
úgyis marad Illara![]()
jó lesz ő
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. június 3., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 22:57
palesz77 írta:Csak ezt az ötletet emelném ki. Ha Jamessal az a bajod, hogy tetű lassú előre, akkor Kroos miért lenne jobb a csatárok mögé? Hámesznál is lassabb a német szerintem, egyedül annyi "előnye" van, hogy nem olyan egylábas, de ha a kolumbiaiban nincs meg a dinamika oda előre, akkor a németben még inkább.numberone1 írta:Ja es meg egy dolgot meg kilehet igy probalni, 4-2-3-1-ben, h Kroost feltolni a csatar moge, mogotte Cazmer es Veratti,
Verrattit meg nem tudom elhinni..Mondjuk szerintem a PSG csak akkor adná el, ha az asztalra csapna, és úgy követelné a távozását, ezt valahogy nem tudom kinézni belőle, szóval én még optimista vagyok, de ha mégis hozzátok megy, nem lesz kicsit sok a minőségi középpályásból? Nem lesz ott hiszti? Mert Iscot amúgy megint mindenki padra teszi, és írtátok, hogy ha jól játszik, akkor úgyis kezdő lesz, de igazából eddigi 2 éve alatt folyamatosan javulgatott, de folyton hoznak elé valakit, hogy lenne így kezdő bármikor is? Kiegészítő szintnél meg bőven jobb, ezt szerintem ő is érzi azért. Ha most megy Verratti és/vagy Pogba, akkor szerintem is távozni fog 1 év múlva. Teszem hozzá szerintem nem is teljesen jogtalanul..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 3., szerda 22:53
Csak ezt az ötletet emelném ki. Ha Jamessal az a bajod, hogy tetű lassú előre, akkor Kroos miért lenne jobb a csatárok mögé? Hámesznál is lassabb a német szerintem, egyedül annyi "előnye" van, hogy nem olyan egylábas, de ha a kolumbiaiban nincs meg a dinamika oda előre, akkor a németben még inkább.numberone1 írta:Ja es meg egy dolgot meg kilehet igy probalni, 4-2-3-1-ben, h Kroost feltolni a csatar moge, mogotte Cazmer es Veratti,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 22:27
Te rosszabb vagy nálam iscart írta:Szerintem meg Rafa meggyőzi Khedirát a maradásról, és akkor meg is van a létszám.Realista24 írta:Se Casemiro, se Lucas nem lesz itt szerintem. A töltelék Illarra lesz, a többi meg kezdő szintű.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 3., szerda 22:26
Szerintem meg Rafa meggyőzi Khedirát a maradásról, és akkor meg is van a létszám.Realista24 írta:Se Casemiro, se Lucas nem lesz itt szerintem. A töltelék Illarra lesz, a többi meg kezdő szintű.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 3., szerda 22:23
Hát, ha a jövőre lejáró szerződésű kapust 35 misiért veszi meg, és gondolom Veratti sem aprópénz lesz, akkor csatárt is ilyen dupla áron fog venni. Esetleg.wZoLee7 írta:Szerintem James-Isco duó fog a csatár mögött játszani, és ketten ellesznek azon a poszton...Karim távozása attól függ milyen csatárra lesz kedve még pénzt áldozni az elnöknek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 22:23
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem