ludasmatyi írta:Nyaljatok a Realista picsajat mert Ő itt a Jani(tisztelet a kivetelnek),én nem felejtem el neki a sok éves gyenge közepszer jatekot,sok kihagyott ziccert,ettem miatta az ideget eleget.Én csak úgy neveztem el itthon még régen,hogyTrutymó,Bronxi mese beugrik.Az utóbbi ket evben jól játszik,meg mourinho középső évében,de a többi...Jó jatekos lett,persze nálam nem vilagklasszis de meg csak nem is top 10de ez szubjektív.Nem egy szint egy Agueroval meg ha rohadtul beletanult a jatekba ami kell tőle es ezert respect.Azt meg hogy emberileg,hogy lehet érte rajongani az végképp érthetetlen,ezen a kurvázós,rongyrázós formáján,gondolom az rajonghat érte akinek megéli a titkos vágyait,amit ő nem mer,nem tud,de ez is szubjektiv.És nem Benzemaval van bajom,csak rohadtul gusztustalan amit egyket ember itt seggnyalas cimen lemuvel a moderatornak.Jo szereti Benzemat rajongjon erte,legalabb nem egy atlag akiert mindenki odavan,de minek nyalni a segget.Egy forintot nem ernek,akinek nem inge...

A legtobb focista ilyen, kiveve a barca jateksok

Benzema nem tanult bele a jatekba, mindig is ilyen kombinativ volt, sot en jobban birtam a lyonit, most kicsit le van szabalyozva.
Van egy sejtesem, h ki lehetsz, holnap ugyanitt egy uj reggel.