Én sem kedvelem Benítezt, sőt. Viszont rájöttem, hogy felesleges sarazni egy olyan embert, aki még csak nem is találkozott a kerettel és el se kezdte a munkát. Reménykedni kell, hogy összerántja a srácokat, taktikailag tud változtatni meccsek közben és szívvel-lélekkel ezért a csapatért fog dolgozni. Ebben az utolsó mondatban egyébként teljesen biztos vagyok, játszott nálunk(Igaz, hogy csak az utánpótlásban, de akkor is.), ismeri a spanyol bajnokságot, sőt nyerte is már meg. Bajnokok Ligája serlege is van, egyáltalán nem egy nímand edző.
Lehet, hogy Klopp menőbb, újabb, felkapottabb, de azt se felejtsük el a sarazás közben, hogy az idény első felében már sokan elkönyvelték a kiesést a Dortmundnál, egy német bajnokságban. Azért a német bajnokság nem annyival erősebb egy olasznál, hogy akkora tett legyen egy 7. hely. Sőt. Lehet csak én látom így, de egyelőre, teszem hozzá egyelőre Benitez ideálisabb a MI edzői posztunkra.
Megkellett volna tartani Carlo-t, ez nem kétséges, de, ha már így alakult akkor a vezetőség a legjobb opciót választotta szerintem. Az már más kérdés, hogy a vezetőségünknek van pár érdekes és megmagyarázhatatlan döntése, de mi Real Madrid szurkolók hozzászokhattunk ehhez az évek alatt, mi vagyunk a Real Madrid C.F. ... Vagy nyersz, vagy "meghalsz".
A keretbe most nem mennék bele, meg nem is ez a megfelelő topik rá.
A lényeg, támogatnunk kell most Rafa-t, attól nem lesz jobb, hogyha sarazzuk, köpködjük és ócsároljuk folyamatosan a pincért. Attól nem lesz jobb szezonunk, márpedig én egy csodálatos szezont szeretnék látni a jövő évben és igen is remélem, hogy Benitez sikeres munkát fog végezni.
Basszátok meg, mi vagyunk a Real Madrid, a világ leghatalmasabb klubja, még mindig!!!!

Hajrá Rafa!!!!