Kajak nem tudlak megérteni Benő, régebben volt normális hozzászólásod is, most meg csak sarazol és köpködsz. No mindegy.
Én sem kedvelem Benítezt, sőt. Viszont rájöttem, hogy felesleges sarazni egy olyan embert, aki még csak nem is találkozott a kerettel és el se kezdte a munkát. Reménykedni kell, hogy összerántja a srácokat, taktikailag tud változtatni meccsek közben és szívvel-lélekkel ezért a csapatért fog dolgozni. Ebben az utolsó mondatban egyébként teljesen biztos vagyok, játszott nálunk(Igaz, hogy csak az utánpótlásban, de akkor is.), ismeri a spanyol bajnokságot, sőt nyerte is már meg. Bajnokok Ligája serlege is van, egyáltalán nem egy nímand edző.
Lehet, hogy Klopp menőbb, újabb, felkapottabb, de azt se felejtsük el a sarazás közben, hogy az idény első felében már sokan elkönyvelték a kiesést a Dortmundnál, egy német bajnokságban. Azért a német bajnokság nem annyival erősebb egy olasznál, hogy akkora tett legyen egy 7. hely. Sőt. Lehet csak én látom így, de egyelőre, teszem hozzá egyelőre Benitez ideálisabb a MI edzői posztunkra.
Megkellett volna tartani Carlo-t, ez nem kétséges, de, ha már így alakult akkor a vezetőség a legjobb opciót választotta szerintem. Az már más kérdés, hogy a vezetőségünknek van pár érdekes és megmagyarázhatatlan döntése, de mi Real Madrid szurkolók hozzászokhattunk ehhez az évek alatt, mi vagyunk a Real Madrid C.F. ... Vagy nyersz, vagy "meghalsz".
A keretbe most nem mennék bele, meg nem is ez a megfelelő topik rá.
A lényeg, támogatnunk kell most Rafa-t, attól nem lesz jobb, hogyha sarazzuk, köpködjük és ócsároljuk folyamatosan a pincért. Attól nem lesz jobb szezonunk, márpedig én egy csodálatos szezont szeretnék látni a jövő évben és igen is remélem, hogy Benitez sikeres munkát fog végezni.
Basszátok meg, mi vagyunk a Real Madrid, a világ leghatalmasabb klubja, még mindig!!!!
Hajrá Rafa!!!!