HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 4., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 3., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 2., kedd 21:21
Ez az egyik valtozat, de ott a masik is: "MEEEEESSIIIIIIIII... MEEEEESSIIIIIIIII...MEEEEESSIIIIIIIII"R.M.C.F írta:Naaaa mésssssszzzz onnnann Te szee.......hé. Ronaldo? Intézd csak el haver.DinhoL írta: Mondjuk Ronaldo biztos nem volt italos, ha jól tudom nem iszik. A tulaj vajon mit gondolhatott volna ha meglátja..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 2., kedd 21:15
Naaaa mésssssszzzz onnnann Te szee.......hé. Ronaldo? Intézd csak el haver.DinhoL írta:Mondjuk Ronaldo biztos nem volt italos, ha jól tudom nem iszik. A tulaj vajon mit gondolhatott volna ha meglátja..R.M.C.F írta:Akinek van esze és tele a hólyagja főleg italosan az lepössenti bizony....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 2., kedd 18:29
Mondjuk Ronaldo biztos nem volt italos, ha jól tudom nem iszik. A tulaj vajon mit gondolhatott volna ha meglátja..R.M.C.F írta:Akinek van esze és tele a hólyagja főleg italosan az lepössenti bizony....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 2., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 2., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 2., kedd 17:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. június 2., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 13:46
A média etette be ez is......ramos nem megy el? Vagy Modric? esetleg carvajal? Ők is unják....ők is elégedetlenek...nekik sem felel meg benitez?Igazából esélye sincs elmenni tőlünk
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 30., szombat 11:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 30., szombat 8:53
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 30., szombat 3:50
De nem tudtad:ő nem tudja hátán cipelni a csapatot! A góljai miatt meg csak kolonc.dzsi91 írta:de én nem emlékszem olyan sikeres Real Madridra(se barcára) ahol amolyan Bayernesen voltunk nagyon jó csapat.Nekünk szükségünk van az ilyen világsztárokra akik ha kell hátukon cipelik a csapatot és az utánpótlás eddig számomra nem túl bíztató.
Senkit nem keverek senkivel. Ha Cé vagy Messi megszerzéséről van szó, nem ismernek határokat.
http://www.hatharom.com/2014/01/29/vann ... kell-messiAl-Kheläifi: "¿Fichar a Messi y Cristiano Ronaldo? Todo es posible en el PSG"
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 30., szombat 0:48
Szívemből szóltál! Kivéve Bale,több van benne ettől sokkal,de annyi nincs.dzsi91 írta:Én szerintem sokkal hosszabb házasság lesz ez mint sokan gondolják. Kicsit "elvakítja" a népet az a 30 év(főleg ,hogy épp most hozta pályafutása legtermékenyebb évét)... Szerintem így ,hogy leegyszerűsítette a játékát pályafutása csúcsát is alaposan kitolja, szóval én érzek benne még 2-3 évet is ezen a szinten,persze ha nem jön közbe valami sérülés.
Igazából esélye sincs elmenni tőlünk,ha továbbra is egyéni díjak és trófeák közelében akar mozogni.Franciában 1,5ös szorzó van az aranycipőnél, szóval szerintem kizárt, Barca-Bayern kicsukva így maradtak az angolok ahol csak a Mu jöhet szóba.Oda meg csak akkor fog visszamenni, ha rendben lesznek, de mind1 szerintem ott bármikor tárt karokkal várnák akár 35 évesen is.
A legkritikusabb a jövő nyár lesz szerintem.Ha akkor marad akkor valószínűleg kitölti a szerződését.Én addig marasztalnám amíg csak lehet, amíg hasznos.
Az meg,hogy most kapnánk érte pénzt... Szerintem hülyeség lenne most 100 millára igent mondani aztán kiderül ,hogy még 4 évet tolt volna a csúcson, hozott ő már annyit a konyhára,hogy akár ingyen elmenjen majd szerződés lejártával.Nem Cristiano-ból kell nekünk pénzt csinálni.
Igazából jól hangzik,hogy majd ha ő nem lesz csapatmunkával pótoljuk akár sikerülhet is, de én nem emlékszem olyan sikeres Real Madridra(se barcára) ahol amolyan Bayernesen voltunk nagyon jó csapat.Nekünk szükségünk van az ilyen világsztárokra akik ha kell hátukon cipelik a csapatot és az utánpótlás eddig számomra nem túl bíztató.Szóval én mindenképp itt tartanám amíg nem káros a csapatra mint Raúl vagy Iker, aztán majd pótolva lesz, de jelenleg Aguérókkal meg házárdokkal kizártnak tartom,hogy meg tudnánk oldani az ő hiányát.Talán ha Bale tényleg észbe kap..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 30., szombat 0:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 29., péntek 23:35
dannen írta:jobb is, hogy saf is kimondta, egyik manu-s haverom már múltkor is mondta, hogy milyen jó lenne már, ha idén nyárom haza menne cr..persze a unitedre gondolt, nem nagyon értem, hogy miért gondolják még most is azt ott, hogy az az otthona..
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem