Inkább szavazzatok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 3., szerda 9:21
Ez mar most 7bol 1.realistahuni írta:08-09 barcaA nyócegyhez még két év kell bajnokság nélkül. Egyet ki is pipálhatunk, ha bejelentik a pincért.
09-10 barca
10-11 barca
11-12 Real
12-13 barca
13-14 atma
14-15 barca
Ez így 7/1, ha jövőre se lesz meg akkor nyócegy.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 3., szerda 9:17
08-09 barcaA nyócegyhez még két év kell bajnokság nélkül. Egyet ki is pipálhatunk, ha bejelentik a pincért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 9:06
Jah, így van. Szóval remélem hamar kiesneknmate írta:Az sem rossz úgy már. Csak legyen bőven ideje még Beníteznek a kerettel mielőtt nekiesünk a szezonnak. Bár gondolom Hámesz később csatlakozik. + Danilo is.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 3., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 8:52
Ma sajtótájékoztató, aztán elmegy max két hétre nyaralni és június közepe felé kezdi elvileg a munkát. Szokásos mahinálás megy majd a pénzügyi évvel, így Danilo után talán DDG lesz bejelentve, ha lesz nagy igazolás az csak július 1. után.nmate írta:Benítez set to be unveiled at 13:00 (CEST).
Amúgy annak örülök, hogy időben kinevezzük. Most van bő egy hónapja összeszedni a kirakós elemeit.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 3., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 3., szerda 7:49
A nyócegyhez még két év kell bajnokság nélkül. Egyet ki is pipálhatunk, ha bejelentik a pincért.realistahuni írta:A bajnokság mostmár nagyon kell, a 7/1 az nagyon csúnya egy ilyen lehetőségekkel rendelkező csapatnak, ha jövőben sem lesz meg akkor már nyócegy, azt meg nem kéne.
És nyáron nem igazolhat a barca, ősszel kötelező pár pontos előnyt kikovácsolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 7:12
nem lesz hivatalos bejelentés szerintem. egytől lesz a sajtótájékoztató.kupak17 írta:Ma még várható a hivatalos bejelentés?
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 2., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 15:52
Gondolom ezt korábban ajánlották még neki, amikor még télen nagyon hosszabbítani akartak vele, aztán szokás szerint kicsit színeztek rajta.Nekem ez azért eléggé kacsa szagú...Nemrég még arról voltak hírek, hogy meg se várják a szezon végét, hogy kirúgják. Nem mondom, hogy olyan szarul teljesített volna a Napolival, de előző szezonban is elcsúsztak a BL-selejtezőn, most meg az se lett meg. Nyilván a Juventus más szint, de ahhoz, hogy ilyen fasza szerződést kapjon, szerintem kcsiit többet kellett volna hoznia a negyedik helynél.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. június 2., kedd 15:45
Nekem ez azért eléggé kacsa szagú...Nemrég még arról voltak hírek, hogy meg se várják a szezon végét, hogy kirúgják. Nem mondom, hogy olyan szarul teljesített volna a Napolival, de előző szezonban is elcsúsztak a BL-selejtezőn, most meg az se lett meg. Nyilván a Juventus más szint, de ahhoz, hogy ilyen fasza szerződést kapjon, szerintem kcsiit többet kellett volna hoznia a negyedik helynél.Rafa öt évre szóló szerződést kapott volna a Napolinál, bruttó 40 milliót kereshetett volna ez idő alatt. Ezt utasította vissza a Real kedvéért.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 2., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 15:28
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 2., kedd 15:20
Ennyire én sem egyszerűsiteném le, de tudjuk jól, hogy kiről beszélünk. VDB kerek-perec megmondta, hogy nem kell neki Beckham, Hierro majdnem ráboritotta az asztalt az öregre a csapatrombolás láttán és akkor ott sem Perez hátrált meg. Több évünk bánta a döntését. Ha valamit igazán a fejébe vesz, pont leszarja a szakmai stáb véleményét. A Real Madrid olyan, mint egy elszabadult hajóágyú.R.M.C.F írta:Azt azért senki se higgye el,hogy carlonak semmi szava nem volt a keret kialakitásában....az biztos hogy pereznek vannak emberei,vagy kéri/ajánlja/követeli hogy ez vagy az játsszon......de azt kétlem,hogy jön a nyár,perez összerakja a létszámot,majd átadja a játékosokat az edzőnek hogy itt vannak.....ez a jövő évi kereted. pont.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. június 2., kedd 10:54
DM elég fontos volt a csapatnak, és pont ez volt a bajom azzal a csapattal.Hogy arra kellett várni, hogy majd DM-nek 10 próbálkozásából kettő majd csak bejön, és lesz valami elől. Nem mondom, hogy nem kell a váratlan a csapatba, de nekem az az "álmom", amikor nem egy ember kiszámíthatatlanságával hoozuk a meccseket, hanem alapból olyan erős és jó a csapat, hogy kvázi bedaráljuk az ellenfelet. Nem azért, mert egy ember csinál valami meglepőt, hanem mert az alapjátékunk olyan ellenállhatatlan, hogy nem tud mit csinálni az ellenfél, csak szedegeti ki a labdát a háójából. Tavaly ősszel voltak erre utaló jelek, az sokkal jobban tetszett, mint a DM féle csapat bármikor.Annyiban egyetértek RMCF-el, hogy amióta elment hiányzik a csapatból a váratlan húzás.
De én ezt sokkal inkább hoznám egy olyan arccal a csapathoz, aki esetleg kevesebbszer támadja a védelmet eszetlenül, ezáltal kevesebbet is hiányzik.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 2., kedd 9:24
Mondjuk BL + bajnokság utoljára 1957-58-ban volt.dzsi91 írta:Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évet![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 2., kedd 9:06
Amúgy az első évében érzek benne egy kupát...az szerintem a bajnokság lesz hosszú idő után...viszont ahogy már korábban említettem egy idő után mindenhonnan elkezdik kiutálni...vagy a média, vagy a szurkolók vagy a játékosai...de kikezdik...vele hosszútávra nem lehet tervezni...sehol sem volt huzamosabb ideig (kivéve Liverpool)...Realista24 írta:Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
A legtöbb hír szerint végül három évre írt alá.
Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 1., hétfő 23:08
Azért ez így nem igaz, láthattuk ősszel, hogy a helyén Kroosszal is meg volt ugyan az a lendület. De tény, hogy jobb lett volna, ha marad.Dupla D írta:A csapat lendületét adta, ami az eligazolásával elveszett.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 22:41
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem