Nem Higu sorsa mar dolt elrinaldo írta:Karanka sorsa már dőlt el?

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 19:25
Nem Higu sorsa mar dolt elrinaldo írta:Karanka sorsa már dőlt el?
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2013. június 26., szerda 19:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 19:05
Ezt az utolso mondatodat nagyon adomboomer írta:Matt009 írta:
Talán magadra utalsz, hogy neked kéne az új edzőnek lenni, mert olyan stílusban írsz, mintha te sztad volna a spanyol viaszt. Hozzáértő úriember...
![]()
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 26., szerda 18:05
Mou itt nem volt egy stratéga, ugyanazt nyomta folyamat minden egyes meccsen, ugyanazokat az embereket cserélte ugyanabban a percben. Ancelotti pedig elég sokat letett már az asztalra ahhoz, hogy ne csak egy hozzáértő legyen. Több rendszert játszatott már a csapataival, és mindenhol eredményeket tud felmutatni, meg ugye 3 BL döntőt, két győzelemmel.Matt009 írta: Viszont nekünk nem egy stratéga kell (Mou), nem egy hozzáértő úriember (Carlo), hanem egy tudós, aki feltalálja a spanyol viaszt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 18:04
Ezek szerint senki sem jó.Ezzel az erővel Löw sem,mert:Nem volt ideális jelölt, aki hozható volt, de nekem a a véleményem, hogy a nem megszerezhetők között sem volt olyan edző jelölt, aki tökéletesen megfelelő lett volna. Egy Real padjára nagyon nehéz igazolni. Mert sokan vannak, akik elvállalnák az első szóra, de olyan, aki ért is hozzá ezen a szinten... Hát az ilyen jelölteket nehéz megtalálni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 18:01
Vagy mennyire örül, hogy a világ legjobbjaival dolgozhat, mint például CR, Iker és Khedira.schranzer írta:Jah, és épp azt magyarázza el nekik, hogy nemérti hogy a ´csába lehet egy ekkora klub kulcsposztján egy Khediramadridronie írta:Mindenesetre már megy az egyezkedés, egyeztetés a 4 nagy között (Perez, José Ángel Sánchez, Ancelotti, Zidane) egy laza ebéd mellett!![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 26., szerda 17:54
Jah, és épp azt magyarázza el nekik, hogy nemérti hogy a ´csába lehet egy ekkora klub kulcsposztján egy Khediramadridronie írta:Mindenesetre már megy az egyezkedés, egyeztetés a 4 nagy között (Perez, José Ángel Sánchez, Ancelotti, Zidane) egy laza ebéd mellett!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 26., szerda 17:33
Nem volt ideális jelölt, aki hozható volt, de nekem a a véleményem, hogy a nem megszerezhetők között sem volt olyan edző jelölt, aki tökéletesen megfelelő lett volna. Egy Real padjára nagyon nehéz igazolni. Mert sokan vannak, akik elvállalnák az első szóra, de olyan, aki ért is hozzá ezen a szinten... Hát az ilyen jelölteket nehéz megtalálni.Jó,hát az én álmom meg Hitzfeld volt,a B variáns meg esetleg Prandelli,de hát persze esélytelen volt mind2...szóba se jött egyik se...
Kik maradtak?Klopp,aki kijelentette,nem óhajt váltani.Aztán az öreg Jupp,talán vállalta volna ha Ancelotti nem,és persze Carlo...
Heynckesből sem néztem ki egy ilyen erős Bayern összerakását. Főleg nem azok után, hogy most ült le harmadszor a BM padjára. Ehhez persze szerencse is kell, ami ha lesz Ancelottinak, akkor bármi előfordulhat. Viszont nekünk nem egy stratéga kell (Mou), nem egy hozzáértő úriember (Carlo), hanem egy tudós, aki feltalálja a spanyol viaszt. Egy aprólékos, minden részletre gondoló, kellő fantáziával rendelkező ember kellene. Mondjuk Mourinho, csak egy jó adag fantáziával megspékelve.Tényleg nem kötekedésből, de az idei Bayern előtt Heynckes melyik csapata dominált még így --> ergo ilyen alapon miért ne dominálhatna egyszer majd a Carlo-féle Madrid is???
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 16:59
Sztm az egyik nem zárja ki a másikat.Kondogbija nem olyan drága,hogy ne férne bele még egy Gündogan kaliber is akár.Na meg nem is az a poszt...Erről (és Kondogbiáról) nem írnak semmit, de a fenti arcok inkább Gündogan (Xabi majdani utódjának) alternatívái!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 16:40
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 26., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 16:27
Erről (és Kondogbiáról) nem írnak semmit, de a fenti arcok inkább Gündogan (Xabi majdani utódjának) alternatívái!ezek közül a nevek közül kondogbia mellé érkezne egy, vagy helyette?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 16:23
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 16:15
Az El Economista szerint nincs még itt eldöntve semmi, már ami a középpályás igazolást illeti --> a klub Gündogant preferálj(t)a, de a németek nem hajlandóak megválni tőle, így a klub más opciókat is felvetett, név szerint Nemanja Matić (Benfica); Fernando (Porto) és Luiz Gustavo (Bayern München) hármast, de egyikőjük sem győzte meg a vezetést! Míg a cikk szerint Thiagoért csak Ancelotti határozott kérésére tenné le Perez a srác kivásárlási árát! Egy biztos, Carlo mindenképp szeretne egy középpályást Xabi tehermentesítésére!A maradék két posztra meg Özil, Isco, Modric, Khedira, Gündogan és/vagy Kondogbia? Soknak tűnik nekem.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 26., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 26., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 26., szerda 15:57
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 26., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 15:17
nekem meg már az is, ha a teljesítmények alapján rakja össze a kezdőt, nem nevek alapjánEgyébként meg nekem bőven elég lesz, ha csak úgy dominálunk majd, mint a Milan nemzetközi szinten 2003 és 2007 között!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 15:14
Tényleg nem kötekedésből, de az idei Bayern előtt Heynckes melyik csapata dominált még így --> ergo ilyen alapon miért ne dominálhatna egyszer majd a Carlo-féle Madrid is???Egy többé-kevésbé jó csapat leszünk, nem leszünk esélytelenek senki ellen, de favoritok nem leszünk. Én már régóta várok egy olyan csapatra, ami annyira domináns mint a jelenlegi BM, vagy a pár évvel ezelőtti Barca. Na most ez Ancelottiban nincs benne. Nekem ez a bajom. A Real pedig szerencsével soha nem fog BL-t nyerni. Nem az a típus a csapat.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem