Kommentáld a híreket
- denej
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ahoy!
Szerintetek van rá reális esély, hogy Karomiot eladja a vezetőség (Perez)?
Amikor rosszabbul ment neki a szekér is ragaszkodtak hozzá, az utóbbi két évben pedig igazán nem lehet rá panasz. Valamint Perez "embere" is...ebből kiindulva én nagyon meglepődnék ha ő a távozók között lenne idén.
Szerintetek van rá reális esély, hogy Karomiot eladja a vezetőség (Perez)?
Amikor rosszabbul ment neki a szekér is ragaszkodtak hozzá, az utóbbi két évben pedig igazán nem lehet rá panasz. Valamint Perez "embere" is...ebből kiindulva én nagyon meglepődnék ha ő a távozók között lenne idén.
- András93
15 millió, ez így még sokkal jobb.Frissítés: egyes források szerint a Porto fizetett volna 7,5 millió eurót, amennyiben a Real elengedi a játékost a nyáron – ha a spanyolok érvényteleníteni kívánják az opciót, 15 millió eurót kell fizetniük. Forrás: Madridom.hu

Remélem Moratat is visszahozzuk 30-ért.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jön Verratti, easy.ziro4vr írta:Mondjuk a kpn ha annyi lesz a változás, hogy khedira helyett casemiro, akkor baszhatjuk. Illarra meg Lucas meg marad kárpitosnak.
Modric, Kroos, Verratti, Illarra, Kázmér/Lucas ez 3 posztra elég, úgy hogy a meccsek felén beleférne hogy itt játsszon Hámesz vagy Isco is akár.
Én a támadósor miatt aggódok most.
- h3x0r
Casemiro meg Lucas nem fog egyszerre maradni. Egyiknek sincs EU-s utlevele, mint ahogy Hamesznek es Danilonak sincs. Egyszerre max 3 EU-n kivuli jatekosunk lehet, szoval vagy azert vettuk vissza Casemirot, mert ugy gondoljak, hogy dragabban is el tudjuk adni vagy Lucas helyere jon, akit valoszinuleg kolcson fogunk adni mondjuk a Portoba.ziro4vr írta:Mondjuk a kpn ha annyi lesz a változás, hogy khedira helyett casemiro, akkor baszhatjuk. Illarra meg Lucas meg marad kárpitosnak.

Ugye Casemiro 6 millioert erkezett, 1.5-ert adtuk kolcsonbe es kaptunk volna 15-ot a Portotol, ami 10.5 millios profit. Jelenleg pedig ezzel a 7.5 millios visszavasarlassal -12 millional jarunk, ergo 23-24 felett kene eladjuk, hogy anyagilag ne jojjunk ki minuszba. Ennyit meg nem fognak adni erte.
Elozo szezon elejen Hamesz mellett Navas es Csicsa is EU-n kivulinek szamitott, telen Navas megkapta a spanyol allampolgarsagot, ezert erkezhetett Danilo.
szerk.: marmint nem Danilo, hanem Lucas Silva. :Đ
1,5 milliót fizettek a kölcsönvételért elméletileg, ami a 7,5 millás büntetésért szerintem kicsit olcsó.Lehet a Porto fizetett érte tavaly 5 milliót, amiért opciót is kaptak. Ha mi törölni szeretnénk ezt az opciót, 7,5-öt kell visszafizetnünk (így "csak" 2,5-be fájna). Így szokott ez általában működni. Vagy tényleg balfasz az, aki ezt az üzletet intézte.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk a kpn ha annyi lesz a változás, hogy khedira helyett casemiro, akkor baszhatjuk. Illarra meg Lucas meg marad kárpitosnak.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet a Porto fizetett érte tavaly 5 milliót, amiért opciót is kaptak. Ha mi törölni szeretnénk ezt az opciót, 7,5-öt kell visszafizetnünk (így "csak" 2,5-be fájna). Így szokott ez általában működni. Vagy tényleg balfasz az, aki ezt az üzletet intézte.CS0ki írta:Azért előszedném azt is, aki összehozta ezt a szerződést. Fiatal játéjkos, alacsony fizuval kölcsön adva...Mi volt nekünk ebben a biznisz?, hogy 7,5 millás büntetőpénzt kelljen fizetünk azért, hogy ne vegyék meg végleg? Mit kockáztatott a Porto? Na mindegy...és elvileg kifizetjük Casemiro után 7,5 milliót, hogy újra nálunk legyen.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egyébként elképesztő, hogy mi üzleteket köt a Porto... lehet onnan kéne igazolni pár fejest... vagy szerencsejátékost... nem tudom hogy nevezzem őket

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kun ha odafigyel magára, a sérülései egy része redukálható. Ettől függetlenül amíg Cé itt van, addig nem ő kell.
Benitez kapcsán nekem gyanús, hogy ezek a magas elvárások annak is szólnak, hogy Kloppot így jövőre mondjuk megszerzik úgymond, és meg lesz az indok.
Casemiro jöjjön vissza, de ez a 7 misi már megint hülyeség...
Benitez kapcsán nekem gyanús, hogy ezek a magas elvárások annak is szólnak, hogy Kloppot így jövőre mondjuk megszerzik úgymond, és meg lesz az indok.
Casemiro jöjjön vissza, de ez a 7 misi már megint hülyeség...
Nem illik.
itt vannak agüero sérülése. idei évet egész jól lehozta. 1 hónapig volt offos 
***porto elvileg 1,5 milliót adott a kölcsönvételért.

***porto elvileg 1,5 milliót adott a kölcsönvételért.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát igen... ez már nekem is megfordult a fejemben... kíváncsi vagyok, hogy a Portonak mennyit kellett fizetnie a kölcsönvételért, ha egyáltalán kellett... elég nagy viccCS0ki írta:Azért előszedném azt is, aki összehozta ezt a szerződést. Fiatal játéjkos, alacsony fizuval kölcsön adva...Mi volt nekünk ebben a biznisz?, hogy 7,5 millás büntetőpénzt kelljen fizetünk azért, hogy ne vegyék meg végleg? Mit kockáztatott a Porto? Na mindegy...és elvileg kifizetjük Casemiro után 7,5 milliót, hogy újra nálunk legyen.
Az viszont érdekes lenne, ha Aguero is itt kötne ki a nyáron DDG-vel együtt... két exatleticos egy nyár alatt... szép kis füttykoncert lesz az Atletico ellen idegenben (CR-rel megspékelve)

Azért előszedném azt is, aki összehozta ezt a szerződést. Fiatal játéjkos, alacsony fizuval kölcsön adva...Mi volt nekünk ebben a biznisz?, hogy 7,5 millás büntetőpénzt kelljen fizetünk azért, hogy ne vegyék meg végleg? Mit kockáztatott a Porto? Na mindegy...és elvileg kifizetjük Casemiro után 7,5 milliót, hogy újra nálunk legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Since October 2011 till February 2015. Aguero has been injured 19 times.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Igen ezek a felesleges körök...de üres az iktatómDe amúgy annyi a rémhír, előbb megvárom a hivatalos ügyeket, majd azután fogom a fejem

persze .... 2 hete meg igent suttogott Perez fülébe amikor mellé lépett a Juve öltöző zuhanyzójábanRemek munka goal.com
azért jól keverik a szart
viszont pogba remekül nem ment vele hogy ellene játszani jó de vele mégjobb lenne.
nekem is egy álmom lenne messi ellen játszani. az biztos hoyg nem a labdát keresném ha eljönne mellettem.

nekem is egy álmom lenne messi ellen játszani. az biztos hoyg nem a labdát keresném ha eljönne mellettem.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS: Pogba Messiről: "Playing against him is a dream come true He's the best player in the world.".
Goal.com: "Playing with Messi would be a dream come true," he is quoted as saying by AS.
Remek munka goal.com
Goal.com: "Playing with Messi would be a dream come true," he is quoted as saying by AS.
Remek munka goal.com

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most állítólag amióta Messi detetikusa adott tanácsokat neki minden rendbenmexes írta:Agüero sérült éjjel nappal...fnak ide még egy Kaká.

Egyébként helyet cserélhet Bale és CR, Marcival és Daniloval elég aktív széljáték alakulhat ki.
De amúgy annyi a rémhír, előbb megvárom a hivatalos ügyeket, majd azután fogom a fejem

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Tuti nem megy el a BesiktasbaRealista24 írta:Én Kunt nem akarom itt látni, nem lenne képes a mezért játszani, ilyenből meg már van elég a csapatban.
Ikert vinné a Besiktas és elvileg kifizetjük Casemiro után 7,5 milliót, hogy újra nálunk legyen.

Pedig szegénynek lefőtt a kávé nálunk... (reméljük)
Agüero sérült éjjel nappal...fnak ide még egy Kaká.
az lehet hogy nem az első klubja lenne de őt még nem láttam flegmázni és leszarni egy meccset. a végsőkig küzdött mindig. legalábbis én így látom. a motivációval nem lenne gond. tudja milyen mez van rajta de nincs szüksége az ilyesfajta nyomásra.***
de mondom nem látom értelmét leigazolni ha Ronci megy fel csatárba.
de mondom nem látom értelmét leigazolni ha Ronci megy fel csatárba.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én Kunt nem akarom itt látni, nem lenne képes a mezért játszani, ilyenből meg már van elég a csapatban.
Ikert vinné a Besiktas és elvileg kifizetjük Casemiro után 7,5 milliót, hogy újra nálunk legyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema