En meg ezzel ugy vagyok h az arcoskodjon aki megteheti, o megteheti szerintem.nmate írta:Én nem tudok egy olyan csapatnak szorítani, ahol James játszik. Saját magát királynak nevezi, köpedelem.Galacticos írta:Na nem sokara kezdodik.
Varom mar, ezerszer inkabb es elobb ulok fel a clevelandi vonatra..
Jamestol latni akarok egy ultra aggressziv jatekot, es azt h vegig kezben tartja a torteneseket.
Remelem behuzza.
Amugy vilagi sztori lenne, hazateres elso szezonjaba gyuru..
Pedig JR meg Shump országos haverom.
Ezert sem zavar h cr is nagykepu...a the decision mar mas tema.. de ez h nagykepu. Legyen.

Es fokent inkabb james mint curry.
Ja es meg valami, hiaba nagykepu de ezt a cavst james huzta oda ahol most van. Hiaba gyenge kelet, hiaba nincs boston, hiaba nem volt miami vagy indiana, ezt a clevelandet o egyedul vitte el a nagydontobe. Es ez nekem szimpatikus h ekkora leader, ma meg azt varon tole h alkalomattan ha kell, ha ezt kivanja meg a csapaterdek (azaz h nyerjenek mert itt mar mindegy hogy hogy csak nyerj) akkor jatsszon ugy mint anno a detroit elleni a 2007(?)-es detroit ellen mikor cavs utso asszem 28 pontjat o dobta..
Zsombor: semmi koze ennek a rockets elleni szeriahoz. Mar a po elott is irtam h nem akarom a spurst bajnokkent latni se jamest es se a gswt. Nem szimpatikusak na, most pl ha ez a cavs lehozna egy olyan nagydontot mint tavaly a sas es ugy nyernenek h egy percig nem lenne eselye a gsw-nek akkor nalad valtozna barmi is mert szepen jatszabak? Attol ugyanugy nem lennenek szimpatikusak.