Goal.com: "Playing with Messi would be a dream come true," he is quoted as saying by AS.
Remek munka goal.com

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 2., kedd 10:10
Most állítólag amióta Messi detetikusa adott tanácsokat neki minden rendbenmexes írta:Agüero sérült éjjel nappal...fnak ide még egy Kaká.
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. június 2., kedd 9:52
Tuti nem megy el a BesiktasbaRealista24 írta:Én Kunt nem akarom itt látni, nem lenne képes a mezért játszani, ilyenből meg már van elég a csapatban.
Ikert vinné a Besiktas és elvileg kifizetjük Casemiro után 7,5 milliót, hogy újra nálunk legyen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 2., kedd 9:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 2., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 9:09
Illarra szerintem is, ahogy Bale is. Másik kettő lelécel. Bármiben nem fogadoknmate írta:Annyira érzem, hogy Benítezzel kupát meg bajnoki címet nyerünk, hogy az nem igaz![]()
Tipikus lenne.
Bale és Karim pedig marad. Illarra meg Isco is, én mondom![]()
Fogadok bármiben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 2., kedd 8:58
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 2., kedd 8:34
Majd bead ballal. Az még talán megy is majd neki. Jövő évi támadások a bal szélen: elfut Marcelo, majd bead, elfut Bale, majd bead, elfut Marcelo majd bead... CR meg várja középen 2-3 emberrel birkózva = álomfociNika91127 írta: Miért,ha Bale átkerül a balosra,ott megtanul majd cselezni,küzdeni és nem fog minden labdavételnél 2 méterre elpattanni tőle a labda?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 8:24
Új edző, új felfogás jön, meg fogja kapni az évet. Bale-ért jövőre is ugyanúgy fognak fizetni 80-100 körül, relatíve nagyot - pénzügyileg - nem fogunk bukni rajta.akkor mi lesz?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 2., kedd 8:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 8:14
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 2., kedd 8:10
Miért,ha Bale átkerül a balosra,ott megtanul majd cselezni,küzdeni és nem fog minden labdavételnél 2 méterre elpattanni tőle a labda? Mellesleg CR szerintem nem szeretné annyira a "center"-pozíciót. Nem lenne területe, plusz ha 2 védővel kellene folyamatosan küzdenie,az felemésztené (az amúgy is rossz térdeiről ne is beszéljünk...). ÉS akkor ki kerülne jobb oldalra? Végre kiraknánk oda Jamest? Legalább lenne ennek valami haszna is...Igaz én Benzemát nagyon sajnálnámRealista24 írta: Igen, egyre több helyen olvasni, hogy Bale szenved jobb oldalon, és újra kell gondolnia posztját, aminek az lesz a megoldása hogy elfoglalja Cé helyét, akire csatárként számítanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 8:03
Igen, egyre több helyen olvasni, hogy Bale szenved jobb oldalon, és újra kell gondolnia posztját, aminek az lesz a megoldása hogy elfoglalja Cé helyét, akire csatárként számítanak.RealMadridFanatic írta:Megint bedobta az AS Agüero nevét is... Közben meg olyan híreket is olvastam, hogy Bale lesz bal oldalon, Cé meg megy fel középre.
Nehogy a végén Realistának legyen igaza, és Karim lépjen...Óriási baklövésnek tartanám.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 2., kedd 7:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 2., kedd 4:57
Keszitik elo a csapatot Zidanenak 2 ev mulva, addig Benitez el jatszadozik veluk.palesz77 írta:
Amúgy Verratti, Reus, Pogba..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 2., kedd 0:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 1., hétfő 23:55
Jó hát na, mindig megijedek az ilyen hírek láttán.Realista24 írta:Már vártalak![]()
![]()
Ja, ez más elvileg. Most már ugye az van, hogy kérte, hogy engedjék el. Ha ez az üzlet létrejön, ráadásul ilyen áron, 40 millió körül, akkor el lehet könyvelni, hogy Cé jövőre PSG vagy megkapják idén Karimot.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 23:47
Már vártalakpalesz77 írta:Ez még a ma reggeli hír, vagy azóta van más cikk is róla?Realista24 írta:Verratti kérte, hogy engedjék el Madridba.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem