Mondjuk BL + bajnokság utoljára 1957-58-ban volt.dzsi91 írta:Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évet![]()

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 2., kedd 9:24
Mondjuk BL + bajnokság utoljára 1957-58-ban volt.dzsi91 írta:Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évet![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 2., kedd 9:06
Amúgy az első évében érzek benne egy kupát...az szerintem a bajnokság lesz hosszú idő után...viszont ahogy már korábban említettem egy idő után mindenhonnan elkezdik kiutálni...vagy a média, vagy a szurkolók vagy a játékosai...de kikezdik...vele hosszútávra nem lehet tervezni...sehol sem volt huzamosabb ideig (kivéve Liverpool)...Realista24 írta:Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
A legtöbb hír szerint végül három évre írt alá.
Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 1., hétfő 23:08
Azért ez így nem igaz, láthattuk ősszel, hogy a helyén Kroosszal is meg volt ugyan az a lendület. De tény, hogy jobb lett volna, ha marad.Dupla D írta:A csapat lendületét adta, ami az eligazolásával elveszett.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 1., hétfő 22:32
Csak azt sokan elfelejtik, hogy miután bekerült középre sokkal kiegyensúlyozottabban játszott, és azután nem esett vissza a teljesítménye. A csapat lendületét adta, ami az eligazolásával elveszett.h3x0r írta:DM mar nem is tudom hanyszor eljatszotta azt, hogy 1-2 honapig o volt a csapat legjobbja, szepen kovetelte is a nagyobb fizut, megkapta, osszel pedig olyan pocsek teljesitmenyt nyujtott, hogy az hihetetlen. Folyamatosan belevezette az ellenfelbe a labdat, loves helyett passzolt, passz helyett lott, stb. Ezt a formaingadozast szezon kozben is rengetegszer eljatszotta. Szerencsenkre a legjobb idoszakban kerult a legjobb formaba, aminek meg is lett az eredmenye. Ezt egyertelmuen el kell ismerni, jar is erte a koszonet, viszont az eddigi palyafutasabol kiindulva(!!!!!), szinte biztos vagyok benne, hogy azt a tavaszi format nem tudta volna allandositani vagy megismetelni.. talan megkozeliteni se.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 22:29
Ne légy naív.cart írta:De három év alatt kell hoznia a BL + bajnokságot vagy egyből?
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 1., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 22:24
Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évetRealista24 írta:Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 1., hétfő 22:22
Matt, Réj és danomics?Realista24 írta: Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 1., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 1., hétfő 21:53
DM mar nem is tudom hanyszor eljatszotta azt, hogy 1-2 honapig o volt a csapat legjobbja, szepen kovetelte is a nagyobb fizut, megkapta, osszel pedig olyan pocsek teljesitmenyt nyujtott, hogy az hihetetlen. Folyamatosan belevezette az ellenfelbe a labdat, loves helyett passzolt, passz helyett lott, stb. Ezt a formaingadozast szezon kozben is rengetegszer eljatszotta. Szerencsenkre a legjobb idoszakban kerult a legjobb formaba, aminek meg is lett az eredmenye. Ezt egyertelmuen el kell ismerni, jar is erte a koszonet, viszont az eddigi palyafutasabol kiindulva(!!!!!), szinte biztos vagyok benne, hogy azt a tavaszi format nem tudta volna allandositani vagy megismetelni.. talan megkozeliteni se.R.M.C.F írta:Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 1., hétfő 21:48
KAG írta:R.M.C.F írta:
Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.
Összes MU szurkoló szidja. Ár-Érték arány miatt főként.
Illetve most volt egy szavazás a Mu-drukkerek közt, hogy a szezonban ki hogyan teljesített. Ha jól emlékszem az alsóházban tartózkodik
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 21:48
Egyszerű a megoldás, teljesítményarányos fizetést kell vele kötni.cart írta:Ilyen ingadozó teljesítményű játékossal nem lehet komolyan számolni. Van egy jó fél éve, aztán utána hónapokig semmi. Mondjuk a fizetésemeléssel még valamennyire lehet ösztönözni...
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 1., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 1., hétfő 21:45
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 21:38
R.M.C.F írta:Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 1., hétfő 21:28
Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 1., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 1., hétfő 17:46
Azért aranyos, hogy leírod, hogy nem realitás, de azért tegye.![]()
Amennyiben a nevemet adom valamihez úgy, hogy közben tudom, hogy baromság, akkor igen, az vagyok. (vicces, volt ilyen esetben részem...akkor kis rizikót vállalva megmondtam, hogy abban a formában nem adom a nevem a történethez, nem is lett belőle semmi... azóta munkát keresek.Másrészről ha Te mondasz valamit a főnöködnek, és ő szarik rá, és azt teszi, amit ő jónak gondol, aki te s vagy sáros? Itt nem az a kérdés, hogy mi az idilli kapcsolat. Ezt már többen is leírtuk. Pérez és Ancelotti között főnök-beosztott viszony állt fenn. Így Pérez figyelembe vehette az olasz véleményét, de nem kötelező neki. Ha ez a beosztottnak nem tetszik, távozhat.
Kicsit szerintem el is beszélünk amúgy egymás mellett, én nem állítottam soha, hogy mindent az Ő nyakába varrok, csak annyit mondtam, amit Te is, hogy neki is volt sara. Max. szerintem több, mint szerinted. Azt én is úgy gondolom, hogy a keretet nem egymaga alakította, Perez biztosan kavart.Engem az zavar, ha mindent az ő nyakába akarunk varrni, meg mert ő az edző, akkor ő alakítja a keretet stb. miközben látszik a hírekből, nyilatkozatokból, hogy ez nem teljesen így volt. És ez sok más döntésére is erősen kihat.
Egyértelmű, egyetértünk. Mint ahogyan azzal is, hogy DM utolsó féléve tényleg nagyon jó volt, és a BL győzelem egyik legfőbb letéteményese volt. Viszont szerintem sem volt hiba elengedni.Nekem az volt a bajom, hogy Ancelotti nem kapott helyettük megfelelő pótlást.
Csak a probléma az, hogy Ancelotti már nyáron kért egy komolyabb nevet (Alonso pótlására), és nem kapott
Azt elképzelhetőnek tartod, hogy egy olyan edző, aki a stabil középpálya híve, és lenyilatkozta többször, hogy kell neki DM és Alonso, csak így pótlás nélkül szélnek ereszti őket?
Coentraot szerintem pont ezért kell eladni, nem lehet rá számítani. Arbeloa a spanyol kiscsapatok ellen még vállalható lett volna szerintem. Varane formán kívül volt, kevés lehetőséggel a háta mögött, amint kicsit rendszeresebben játszott, javult a teljesítménye. Nacho szintén nem elveszett, minden védő poszton használható játékos, alig kapott lehetőséget.Ezzel azért óvatosan. Volt egy pár csapat, akit bedaráltunk, különösen ősszel, de az a "gála csapatunk" volt.
Védelemben: Coentrao állandóan sérült volt. Ha nem volt az, játszott, aztán félidőben lehetett lecserélni, mert inkább hátrány volt, mint előny. Arbeloa ugyanaz, csak sérülés nélkül. Varane nem tudom, hogy mennyit játszott, de neki is nem kevés hajmeresztő hibája volt. Talán gólpassza is az ellenfélnek?
Középpályán: Khedira folyton sérült volt, ha nem volt az, párszor játszott, és látszott rajta, hogy szarik bele. Illarramendi folyamatosan gólpasszokat osztogatott az ellenfélnek, így Kroos helyén nem játszhatott (így viszont senki más sem, Modricnak előrébb kellett játszania). Végül jött télen Silva, de ő sem volt valami nagy eresztés. Vele is maximum létszámban voltunk meg.
Támadók: Itt kellett volna Jamest játszatni, de kevesen voltunk a középpályán, így nem gyakran jutott ide. Így maradt Chicharito, aki év elején több lehetőséget is kapott, amíg nem kezdte hozni a formáját (labdán átesés, helyzetek kihagyása stb.), meg féltávnál (?) beszállt Jesé, aki túlsúlyos volt, és messze elmaradt attól a szinttől, amit korábban hozott. Pont annyi haszna volt mint Bale-nek. Illetve nem. Mert a walesinek legalább jó a szabadrúgása. De más nem.
Ezért írtam, hogy valamivel többet lehetett volna rotálni, de lényegesen többet - szerintem - nem. Mert lehet, hogy csereemberekkel vernénk Baktalórántházát 1-0-ra a nevek alapján, de hogy valamelyik lemarad/gólpasszt ad stb. és máris 1-1, és mivel csak 3 cserénk van, nem biztos, hogy a maradék időben be tudnánk gyötörni még 1 gólt. (Jellemzően nem tudtunk a kezdőinkkel sem.)
Ámen.Meglátjuk majd, hogy Benítez alatt, hogyan muzsikálunk majd. Remélem jól.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem