Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 2., kedd 15:20

R.M.C.F írta:Azt azért senki se higgye el,hogy carlonak semmi szava nem volt a keret kialakitásában....az biztos hogy pereznek vannak emberei,vagy kéri/ajánlja/követeli hogy ez vagy az játsszon......de azt kétlem,hogy jön a nyár,perez összerakja a létszámot,majd átadja a játékosokat az edzőnek hogy itt vannak.....ez a jövő évi kereted. pont.
Ennyire én sem egyszerűsiteném le, de tudjuk jól, hogy kiről beszélünk. VDB kerek-perec megmondta, hogy nem kell neki Beckham, Hierro majdnem ráboritotta az asztalt az öregre a csapatrombolás láttán és akkor ott sem Perez hátrált meg. Több évünk bánta a döntését. Ha valamit igazán a fejébe vesz, pont leszarja a szakmai stáb véleményét. A Real Madrid olyan, mint egy elszabadult hajóágyú.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. június 2., kedd 10:54

Annyiban egyetértek RMCF-el, hogy amióta elment hiányzik a csapatból a váratlan húzás.
De én ezt sokkal inkább hoznám egy olyan arccal a csapathoz, aki esetleg kevesebbszer támadja a védelmet eszetlenül, ezáltal kevesebbet is hiányzik.
DM elég fontos volt a csapatnak, és pont ez volt a bajom azzal a csapattal.Hogy arra kellett várni, hogy majd DM-nek 10 próbálkozásából kettő majd csak bejön, és lesz valami elől. Nem mondom, hogy nem kell a váratlan a csapatba, de nekem az az "álmom", amikor nem egy ember kiszámíthatatlanságával hoozuk a meccseket, hanem alapból olyan erős és jó a csapat, hogy kvázi bedaráljuk az ellenfelet. Nem azért, mert egy ember csinál valami meglepőt, hanem mert az alapjátékunk olyan ellenállhatatlan, hogy nem tud mit csinálni az ellenfél, csak szedegeti ki a labdát a háójából. Tavaly ősszel voltak erre utaló jelek, az sokkal jobban tetszett, mint a DM féle csapat bármikor.

Egyébként Beniteznél is talán meglesz annyi plusz, amennyi a sajt nevelésű játékosoknál is megvan. Nem azt mondom, hogy csak ez elég, de az biztos, hogy Beniteznek ez volt a legnagyobb álma tényleg, nem a CV-be kell csak a madrid. Valamennyi pluszt ez jelent talán, a többit meg majd meglátjuk.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 2., kedd 9:24

dzsi91 írta:Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évet :lol:
Mondjuk BL + bajnokság utoljára 1957-58-ban volt. :mrgreen:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 2., kedd 9:06

Realista24 írta:Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
A legtöbb hír szerint végül három évre írt alá.
Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
Amúgy az első évében érzek benne egy kupát...az szerintem a bajnokság lesz hosszú idő után...viszont ahogy már korábban említettem egy idő után mindenhonnan elkezdik kiutálni...vagy a média, vagy a szurkolók vagy a játékosai...de kikezdik...vele hosszútávra nem lehet tervezni...sehol sem volt huzamosabb ideig (kivéve Liverpool)...
Viszont talán adhat egy kezdő löketet az első évében...új motiváció ez a csapat és az ő számára is...érdekes lesz...talán keményebb munkát követel meg, mint Ancelotti és lehet, hogy bővül majd a taktikai repertoárunk...csak könyörgöm ne az ívelgetésre építsünk, mert akkor a konnektorba hugyozok...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 1., hétfő 23:08

Dupla D írta:A csapat lendületét adta, ami az eligazolásával elveszett.
Azért ez így nem igaz, láthattuk ősszel, hogy a helyén Kroosszal is meg volt ugyan az a lendület. De tény, hogy jobb lett volna, ha marad.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 22:41

MU-ba is sokszor játszott középen és visszaesett....

Annyiban egyetértek RMCF-el, hogy amióta elment hiányzik a csapatból a váratlan húzás.
De én ezt sokkal inkább hoznám egy olyan arccal a csapathoz, aki esetleg kevesebbszer támadja a védelmet eszetlenül, ezáltal kevesebbet is hiányzik.

Amúgy! Amikor legutóbb is megkapta a fizu emelést (tottenhamféle elődöntő környéke) visszaesett a teljesítménye. Aztán gondolom kellet a píz az új kurvákra meg sportautókra és elkezdett focizni :mrgreen:
ZIDANE

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 1., hétfő 22:32

h3x0r írta:DM mar nem is tudom hanyszor eljatszotta azt, hogy 1-2 honapig o volt a csapat legjobbja, szepen kovetelte is a nagyobb fizut, megkapta, osszel pedig olyan pocsek teljesitmenyt nyujtott, hogy az hihetetlen. Folyamatosan belevezette az ellenfelbe a labdat, loves helyett passzolt, passz helyett lott, stb. Ezt a formaingadozast szezon kozben is rengetegszer eljatszotta. Szerencsenkre a legjobb idoszakban kerult a legjobb formaba, aminek meg is lett az eredmenye. Ezt egyertelmuen el kell ismerni, jar is erte a koszonet, viszont az eddigi palyafutasabol kiindulva(!!!!!), szinte biztos vagyok benne, hogy azt a tavaszi format nem tudta volna allandositani vagy megismetelni.. talan megkozeliteni se.
Csak azt sokan elfelejtik, hogy miután bekerült középre sokkal kiegyensúlyozottabban játszott, és azután nem esett vissza a teljesítménye. A csapat lendületét adta, ami az eligazolásával elveszett.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 22:29

cart írta:De három év alatt kell hoznia a BL + bajnokságot vagy egyből?
:D
Ne légy naív. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 1., hétfő 22:29

De három év alatt kell hoznia a BL + bajnokságot vagy egyből?
:D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 22:24

Realista24 írta:Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
Legalább már nem kerülgetik a forró kását Perezék, Duplázz vagy triplázz és akkor kapsz még1 évet :lol:

''When You Play The Game Of Thrones You Win Or You Die'' - Florentino Perez :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 1., hétfő 22:22

Realista24 írta: Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
Matt, Réj és danomics? :mrgreen:

Az elvárások nem kicsik, én kétlem, hogy kitöltené azt a három évet. Nem feltétlenül pozitív a szememben Benitez, de itt tiszta lappal indul, meglátjuk mi lesz. Ott van előtte két jó modell, amikből lehet tanulni és le lehet vonni a szükséges következtetéseket.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 22:17

Az elvásárok Benítez felé: BL és bajnokság.
A legtöbb hír szerint végül három évre írt alá.
Morientes nem lesz segítője, három csókát hoz magával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 1., hétfő 21:55

A stílusából fakadóan nem tudta volna fenntartani folyamatosan....viszont megismételni tudta volna rendre. Kapásből a vb-n a csapata legjobbja volt. Messi csak másodhegedűs volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 1., hétfő 21:53

R.M.C.F írta:
wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.
Az egyik leghasznosabb,és egyik legfontosabb játékosunk volt.
DM mar nem is tudom hanyszor eljatszotta azt, hogy 1-2 honapig o volt a csapat legjobbja, szepen kovetelte is a nagyobb fizut, megkapta, osszel pedig olyan pocsek teljesitmenyt nyujtott, hogy az hihetetlen. Folyamatosan belevezette az ellenfelbe a labdat, loves helyett passzolt, passz helyett lott, stb. Ezt a formaingadozast szezon kozben is rengetegszer eljatszotta. Szerencsenkre a legjobb idoszakban kerult a legjobb formaba, aminek meg is lett az eredmenye. Ezt egyertelmuen el kell ismerni, jar is erte a koszonet, viszont az eddigi palyafutasabol kiindulva(!!!!!), szinte biztos vagyok benne, hogy azt a tavaszi format nem tudta volna allandositani vagy megismetelni.. talan megkozeliteni se.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 1., hétfő 21:48

KAG írta:
R.M.C.F írta:

Összes MU szurkoló szidja. Ár-Érték arány miatt főként.
Illetve most volt egy szavazás a Mu-drukkerek közt, hogy a szezonban ki hogyan teljesített. Ha jól emlékszem az alsóházban tartózkodik

Nem érdekes,a drukkerek zöme totálisan tudatlan a focihoz. Egyébként dm tudása,ha lehet igy fogalmazni :D nem jön egykönnyen le sok embernek ezt elismerem,mert szertelen és sokat hibázik. De az egy dolog,az eredmény,a megoldás sokszor több "csövön" át folyik le...... Nem egy szerethető focija van,de ritka az aki ennyire hasznos,ennyire bejátszik nagy területeket,több embert és két sávot is leköt,zavar,ennyi párharcot felvállal.....talán még tevez az aki ennyi párharcot elindít..... A butuska megmozdulásai meg tartalmaznak sok kiszámíthatatlan és roppant zavaró elemet,amiből sokat profitál egy csapat.
Én megmondom őszintén,kedveltem,de idegesített az hogy nem egy nyelvet beszélt a többiekkel....és mindig is tudtam,hogy ő mennyire fontos,csak megfelelően kell alkalmazni,és azt sajnos nem tudtam,hogy vissza kellene vonni egy vonallal....itt hibáztam. ez van. Nem nagyon láttam edzésmunkáját.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 21:48

cart írta:Ilyen ingadozó teljesítményű játékossal nem lehet komolyan számolni. Van egy jó fél éve, aztán utána hónapokig semmi. Mondjuk a fizetésemeléssel még valamennyire lehet ösztönözni...
Egyszerű a megoldás, teljesítményarányos fizetést kell vele kötni.
Amúgy Mendes már dolgozik. Thiago Silva fényezte kicsit most DM-et.

Mendes megint belenyúl a tutiba. DM és Costa csapatot vált, jövőre legkésőbb Céből is pénzt csinál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 1., hétfő 21:47

Hivatalos: A sokak által várt Rafa Benítez helyett a német Jürgen Klopp lett a Real Madrid trénere.

:mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 1., hétfő 21:45

Ilyen ingadozó teljesítményű játékossal nem lehet komolyan számolni. Van egy jó fél éve, aztán utána hónapokig semmi. Mondjuk a fizetésemeléssel még valamennyire lehet ösztönözni...

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 21:38

R.M.C.F írta:
wZoLee7 írta:Hagyjuk már DM-et...az mu-ban is kevés. Volt egy jó idoszaka, ami után elkellett adni. Kész...jó üzlet volt.
.

Összes MU szurkoló szidja. Ár-Érték arány miatt főként.
Illetve most volt egy szavazás a Mu-drukkerek közt, hogy a szezonban ki hogyan teljesített. Ha jól emlékszem az alsóházban tartózkodik
ZIDANE

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 1., hétfő 21:28

.

Vissza: