Most járok a 14.résznél. Eddig felemás eléggé... még van hátra kb 10 rész. Remélem picit beindul
Első évad tetszetősebb volt.
Bár a 13. rész odabaszott azért
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 2., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 2., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 2., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 2., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 2., kedd 19:38
Korábban írtuk hogy egész jó, én ismét csak ajánlani tudom.ziro4vr írta:Wayward Pinest ki próbálta már be? Milyen? Koncepció ígéretes, egy jó nyomozós, misztikus sorozatra lenne igényem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 2., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 2., kedd 15:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De még milyen vastagon... Az "északi szál" jól össze van kuszálva. A királyvárbeli még egész "vállalható", de ami Dorne-ban vagy épp Meerenben folyik,háááááát...raul0791 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg se lepődöm... könyvet ugyan nem olvastam, de ahogy hallottam, lady stoneheartnak is benne kéne már lennie vastagon.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 2., kedd 14:48
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg se lepődöm... könyvet ugyan nem olvastam, de ahogy hallottam, lady stoneheartnak is benne kéne már lennie vastagon.Nika91127 írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz az nem lehet Benjen. Én úgy gondoltam a könyv olvasásakor,hogy ő "Hideg kéz" vagy hogy is hívják,akit totálisan kihagytak a Bran-es szálból eddig. Szóval akit JS megölt,csak egy random magasabb rangú Más
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 2., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 2., kedd 10:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de, ha belegondolsz, lehet pont azért változtatták ww-é, mert jó harcos. a másik, kétlem, hogy ha ő lett volna az, akkor ennyi lett volna az egész, vagy fene se tudja. nem tudom narevolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baszki, tényleg, echte ugyanúgy néz ki, bár kétlem, hogy egy olyan tapasztalt rangert megölés nélkül ww-é tudtak volna változtatni. én először amúgy azt hittem a spanja lesz az, aki vele jött a falrólSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akit jon megölt más, az véletlenül nem benjen stark volt? nekem egyből ő ugrott be
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 1., hétfő 19:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baszki, tényleg, echte ugyanúgy néz ki, bár kétlem, hogy egy olyan tapasztalt rangert megölés nélkül ww-é tudtak volna változtatni. én először amúgy azt hittem a spanja lesz az, aki vele jött a falrólSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akit jon megölt más, az véletlenül nem benjen stark volt? nekem egyből ő ugrott be
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 1., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. június 1., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 1., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 1., hétfő 12:54
csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy nem 4 ilyen főmufti van, az említett részben hátul áll 9/10 ilyen, ők lehetnek a vezetők.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 1., hétfő 11:20
reeed_ati írta:Fú gyerekek ezt az új trónok részt nagyon odarakták.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor most a Havasnak a kardja is sárkányüvegből kell, hogy legyen ugye? Meg azt kéne még tisztázni, hogy itt a mások között is többféle van?, vagy akik özönlenek seregként azok csak élőhalottak?, mert őket kinyírták simán sárkányüveg nélkül. Viszont azokon a badass figurákon nem fogott a sima kard, meg picit komolyabban is harcoltak, mint a többiek. Vagy most akkor ez hogy van? Csak ellenük kell a speckó fegyver?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem