Ja tényleg...Babinho írta:A másodosztályban találkoztak az elmúlt években, aztán a randizgatásnak a castilla kiesése vetett véget

majdnem jól írtam...

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. június 1., hétfő 14:29
Ja tényleg...Babinho írta:A másodosztályban találkoztak az elmúlt években, aztán a randizgatásnak a castilla kiesése vetett véget
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 1., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 1., hétfő 14:13
Köszi, akkor 2 év múlva már remélem a másodosztályban fogjuk csapatni a mini El Classico-kat!GT37 írta:Én is így tudom.BBeno írta:Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 1., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 1., hétfő 13:56
Én is így tudom.BBeno írta:Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 1., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. június 1., hétfő 13:41
Pár éve egy csoportban voltak, csak a Barca feljutott.DinhoL írta:
Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 1., hétfő 12:13
Mi van? Már bocsánat..Tudom, hogy ez az oldal nem arról szól, hogy éltessük a Barcelonát és megfogadtam, hogy nem szállok vitába az ilyen jellegű kommentelőkkel de ez a mondatot.. Nem tudom megállni, hogy ki ne emeljem. Lehet Neymar mozdulata megalázó volt és nem kellett volna megcsinálja (azért érdekes, hogy nagyon sok madridista megvédte őt..), de nehogy már azért is k_cs_g legyen mert "ellopta a showt" Xavi elől. Xavi végezhette el a szabadrúgásokat, másrészt pedig a Depor elleni meccs után nagyon szépen elbúcsúztatták csak hát a kedves Sport tv azt már nem adta le. A kupát is ő emelte fel először.Babinho írta:
Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 1., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. június 1., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 1., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 1., hétfő 9:33
Tehat tisztazzuk, ez a csel azert volt megalazo es felhaborito mert 1-3nal csinalta mar akkor mikor tetje nem volt?dzsi91 írta:nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM
Emlékszem ment itt a fórumon, hogy "húúú hogy beszopatta".
A csel maga ugyanaz a szituáció közel sem, de mind1 elhiszem nektek ,hogy neymar maga a futball és még ilyenkor is amikor a meccs eldőlt a népet akarja szórakoztatni és nem az őt basztató védőt megalázni, aki aztán tök érthetetlenül felháborodik.
Vannak látványos hasznos cselek, ezt a cselt is ki lehet vitelezni úgy hogy legyen is értelme, de itt számomra egyértelmű a cél.Bohóckodás és az ellenfél megfricskázása, egyébként Lucho is valami olyat nyilatkozott,hogy ha ő lett volna ott Neymar biztos ,hogy nem ússza meg ennyivel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 1., hétfő 5:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 1., hétfő 3:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 3:09
nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM
Emlékszem ment itt a fórumon, hogy "húúú hogy beszopatta".
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 1., hétfő 1:32
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 1., hétfő 0:07
Igen, csak ehhez látni kellene az előzményeket, mert maga a csel már csak az egész folyamat csúcsa volt, ami önmagában nyilván semmi, aki csak azt nézi meg, az nem érti miről beszélünk itt néhányan.ziro4vr írta:Továbbra sem az a bajom amit írsz Gala, hanem hogy tendenciózusan csinálja ezt, hogy megnyert meccsek legvégén, mikor már csak pörgetnék le az időt nba-s módon, akkor ugrabugrál meg trükközget. Erre akkor, nincsen szükség.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 31., vasárnap 23:45
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 31., vasárnap 23:44
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem