Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 2., kedd 19:52

Én is így álltam hozzá . M. Night munkássága mostanában egy nagy kula volt , de ez minőségi cucc .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 2., kedd 19:43

Nem tűnt rossznak az első információk alapján, aztán láttam hogy M. Night Shyamalamahalajahamahdasfrjmkjh nevével próbálják eladni és elment tőle a kedvem :roll: De ha így mondjátok lehet egy-egy Lost rész között letolom a pilotot, hogy ne szálljon el teljesen az agyam :mrgreen: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 2., kedd 19:38

ziro4vr írta:Wayward Pinest ki próbálta már be? Milyen? Koncepció ígéretes, egy jó nyomozós, misztikus sorozatra lenne igényem.
Korábban írtuk hogy egész jó, én ismét csak ajánlani tudom.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 19:23

Wayward Pinest ki próbálta már be? Milyen? Koncepció ígéretes, egy jó nyomozós, misztikus sorozatra lenne igényem.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 2., kedd 15:23

Ha nem tudjátok magatokat függetleníteni a könyvtől,akkor felesleges nézni,mert csak fanyalgás lesz. Megmondták a készítők is,hogy innen más lesz a kettő,mégha a vége ugyan oda is fut ki.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De amúgy Lady Stoneheart-nak sincs még olyan szerepe a könyvben közel sem,ami nélkülözhetetlen. Most elkapta Brienne-t,húha...de nagy cucc, még bőven elkaphatják ezután is,köv évadban, azt a karaktert akármikor be lehet hozni, könyvben is, annyi volt az utalás,hogy a szokásosnál kicsit több Frey tűnik el...aztán hopp,egyszer csak megjelenik.

De a sorozatban az egész Folyóvidék-Zúgós vonal kimarad most, majd lehet később lesz, ha igen, akkor fog bejönni Stoneheart is a képbe. De szerintem ez amúgy is Martin egyik időhúzó szála a könyvben, nem hiszem,hogy olyan jelentőséggel bírna ez, hogy szerves része lesz a végének. Márpedig a sorozat mostmár ezeket erőlteti főleg,teljesen helyesen.

Bran meg a következő évadban lesz, de nála elért a sorozatos szál addig, ameddig a könyves szál tart, ezért pihentetik. Ő viszont az előzővel ellentétben olyan karakter,akinek szerepe lesz a nagy háborúban, szvsz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 2., kedd 15:02

raul0791 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg se lepődöm... könyvet ugyan nem olvastam, de ahogy hallottam, lady stoneheartnak is benne kéne már lennie vastagon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De még milyen vastagon... Az "északi szál" jól össze van kuszálva. A királyvárbeli még egész "vállalható", de ami Dorne-ban vagy épp Meerenben folyik,háááááát...

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 2., kedd 14:48

Nika91127 írta:Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz az nem lehet Benjen. Én úgy gondoltam a könyv olvasásakor,hogy ő "Hideg kéz" vagy hogy is hívják,akit totálisan kihagytak a Bran-es szálból eddig. Szóval akit JS megölt,csak egy random magasabb rangú Más :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg se lepődöm... könyvet ugyan nem olvastam, de ahogy hallottam, lady stoneheartnak is benne kéne már lennie vastagon.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 2., kedd 14:08

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz az nem lehet Benjen. Én úgy gondoltam a könyv olvasásakor,hogy ő "Hideg kéz" vagy hogy is hívják,akit totálisan kihagytak a Bran-es szálból eddig. Szóval akit JS megölt,csak egy random magasabb rangú Más :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 13:44

Na ez a GoT rész ütött, a végére úgy éreztem, mintha már a 9. Rész lenne. Erre érdemes volt várni. :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon Snow csak badass lett 40 pár rész után :D
Nem illik.

sanko.

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 2., kedd 10:19

revolver írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akit jon megölt más, az véletlenül nem benjen stark volt? nekem egyből ő ugrott be :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baszki, tényleg, echte ugyanúgy néz ki, bár kétlem, hogy egy olyan tapasztalt rangert megölés nélkül ww-é tudtak volna változtatni. én először amúgy azt hittem a spanja lesz az, aki vele jött a falról
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de, ha belegondolsz, lehet pont azért változtatták ww-é, mert jó harcos. a másik, kétlem, hogy ha ő lett volna az, akkor ennyi lett volna az egész, vagy fene se tudja. nem tudom na :mrgreen:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 1., hétfő 19:05

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akit jon megölt más, az véletlenül nem benjen stark volt? nekem egyből ő ugrott be :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baszki, tényleg, echte ugyanúgy néz ki, bár kétlem, hogy egy olyan tapasztalt rangert megölés nélkül ww-é tudtak volna változtatni. én először amúgy azt hittem a spanja lesz az, aki vele jött a falról

sanko.

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 1., hétfő 19:01

got

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. június 1., hétfő 18:32

Nekem is eléggé bejövős, várom már a csütörtököt. :shifty:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 1., hétfő 17:25

A Wayward Pines nagyon hangulatos így 3 rész után, ajánlani tudom mindenkinek.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 1., hétfő 16:17

Freeman 78.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 1., hétfő 15:55

Eastwood 85.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 1., hétfő 12:54

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy nem 4 ilyen főmufti van, az említett részben hátul áll 9/10 ilyen, ők lehetnek a vezetők.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Világos, de az említett snitten 4 lovas állt és nem is tűntek túl barátságosnak. Ezért gondolom, hogy utalás lehet ez az egészre, ahova a sztori tart. De nyilván csak feltételezés, mert Martinon és a 2 showrunneren kívül nem tudja senki mi a végkifejlet

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 1., hétfő 11:20

reeed_ati írta:Fú gyerekek ezt az új trónok részt nagyon odarakták. :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor most a Havasnak a kardja is sárkányüvegből kell, hogy legyen ugye? Meg azt kéne még tisztázni, hogy itt a mások között is többféle van?, vagy akik özönlenek seregként azok csak élőhalottak?, mert őket kinyírták simán sárkányüveg nélkül. Viszont azokon a badass figurákon nem fogott a sima kard, meg picit komolyabban is harcoltak, mint a többiek. Vagy most akkor ez hogy van? Csak ellenük kell a speckó fegyver? :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon kardja Valyriai acél, tehát jah, azzal tudja gyakni a másokat:D

Amúgy vannak a White Walkersek, avagy a Mások, ők a keményebbek, és zombikat/élőholtakat tudnak csinálni a legyilkolt emberekből. Magyarul abból csinálják a seregeket, mert amúgy ők maguk kevesen vannak.
4. évadban volt egy rész, amikor egy babát változtatták át, valószínűleg egy eredeti Más úgy "készül". Tehát a baba nem zombi lett, hanem Más.
Amúgy nem 4 ilyen főmufti van, az említett részben hátul áll 9/10 ilyen, ők lehetnek a vezetők. Maga meg a Darth Maul (találó) az Éjkirály lehet! Utánaolvashattok spoiler nélkül is a neten,hogy ki ő,mi ő.

Amúgy a rész elég jó volt, ez a csata a sorozat legjobbja volt, illetve Dany-Tyrion duó büntet :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 1., hétfő 10:54

sebydani írta:Köszi a tippet, ha befejeztem a Lostot felkerül a nyári darálós listámra
Az első két rész nem annyira jó még, de a 3. szerintem 10/10, ha viszont az se tetszett annyira akkor lehet hagyni. Nem az a sorozat, ami mindenkinek bejön, de Lost-fanoknak szerintem jobb eséllyel igen.

reeed_ati spoileres részéhez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor most a Havasnak a kardja is sárkányüvegből kell, hogy legyen ugye?

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valíriai acél. ellenáll a magicnek vagy valami ilyesmi mondtak :D az öreg Lord Commander adta neki. Brienne-nek is ilyen van, az Oathkeeper.

A mai rész után egy kis fejtegetés a jövőre (nem olvasom a könyvet)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!5X08: WOW. teljesen váratlanul ért az egész :ozil: A GoT legintenzívebb 15 perce volt talán. A végén mondjuk kék Darth Maul helyében megfagyasztom a vizet és ráküldöm a kis háziállataimat Jonékra :D de lehet, hogy ilyet nem tud, nem tudom.
Na de amikor mutatták a 4 white walkert ahogy a dombtetőn állnak lovon, az teljesen az apokalipszis 4 lovasára hajazott. Az alapján, hogy a sorozatban mindig beszopják/meghalnak a jók, simán el tudom képzelni, hogy az egész gyakorlatilag egy apokalipszis-sztori, látjuk Westeros többezres történelmének az utolsó éveit. Mire megérkezik Daenerys a sárkányokkal már mindenki halott. Vagy a sárkányok vs. white walkers csatában elpusztul az egész világ. Kemény lenne. Azért még mindig bízom benne, hogy hátha mégse és a sok gecizés után legalább a vége valami fanservice lesz és legalább egy fanfavorit karakter jól jár.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 1., hétfő 10:09

realmadridfan írta: :agree: Nálam is érik már egy dara HD-ban. A The Leftoverst nézed? Nekem ez az első sorozat, amire az tudom mondani, hogy Lost-pótlék lehet számomra. Egyelőre még azért feltételes módban, mert az első évad a könyvet követte, a 2. viszont már teljesen az írók ötleteiből lesz, meglátjuk, hogy tudja-e tartani a szintet, de azért eléggé bízom benne, mert az HBO nem nagyon szokott hibázni. Lindelof a Lostból az egyik showrunner egyébként, az első évad szenzációs volt.
Megmondom őszintén, hogy a junkien láttam róla pár cikket de nem igazán néztem utána, de ha így mondtad biztos bepróbálom majd,nem sok újdonság fog meg mostanában, de már csak Lindelof miatt is megéri :agree: Köszi a tippet, ha befejeztem a Lostot felkerül a nyári darálós listámra :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: