reeed_ati írta:Jöhetne valami jó kis sorozat ajánlás, már hiányom van.
Írom miket láttam eddig: GoT,Vikings,Spartacus,SoA,24,BB,Boardwalk Empire, PeakyBlinders,Wire,Shameless,Suits, MArcoPolo,Banshee
Amit elkezdtem viszont nem érdekel: HoC,Dexter,Íjász csávó,Gotham,Hannibal
Szóval valami olyan kellene, ami nem lóg ki minőségre, az első listából.

Ha még aktuális, leírom azokat, amiket én nézek és szerintem faszák és talán nem lógna ki a sorból:
- the 100: elején azt hittem hogy ilyen tini sorozat (elég jó bulák vannak benne

), de közben kiderül, hogy nagyon nem...(kaland, dráma)
- Fresh off the boat: húzottszemű család NY-ból elköltözik és a beilleszkedésükről szóló sorozat (sitcom)
- Better call Saul: nem hiszem, hogy be kell mutatnom.

- How to get away with murder: szerintem az év meglepetése, jogászhallgatók életéről szól, miközben történik egy gyilkosság... (dráma, talán krimi???)
- Episodes: ez marha jó

. igazából a történet annyi, hogy jön egy házaspár USA-ba sorozatot forgatni és a sorozat által mutatják be, hogy hogyan is zajlik az amcsiknál a sorozatgyártás valójában (Mett Lőblaaankk játssza Mett Lőblaaank-t

)
- Sherlock: Sherlock

- Rick and Morty: ez animációs sorozat, de a betegebb fajtából
- Da Vinci's demons
- Brooklyn nine-nine: new yorki 99-es körzet mindennapjairól szól (sitcom)
- Modern Family: "Rémmodern család.... -.-'" micsoda fordítás...
- Ray Donovan: nah ha a többi minőségben nincs is ott az általad felsoroltak között, ez biztosan.

A történet: Ray Donovan és családjának életét mutatja be, nagyon rendben van (dráma)
- Archer: Family Guy minőségi animációs sorozat, nagyon jó.
- New Girl: ez is a Modern Family minőségben van. Az első 2 évada nagyon jó volt, a 3. kicsit laposabb volt, a 4. az eddigi legjobb talán.