Neymar csináltaRealMadridFanatic írta:Azt is 'Dinho csinálta, és nekem meg valamiért az rémlik, hogy nem szabályos. De nem tudom mi az oka.

Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- RealMadridFanatic
Azt is 'Dinho csinálta, és nekem meg valamiért az rémlik, hogy nem szabályos. De nem tudom mi az oka.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
http://hosszabbitas.hu/lepattano/ronald ... tlan-video
Valamikor csinált ilyet egy barcás is, oltár nagy patália volt belőle.
Ezt most megadták, ha jól tudom, szerintem ez a helyes döntés.
Valamikor csinált ilyet egy barcás is, oltár nagy patália volt belőle.
Ezt most megadták, ha jól tudom, szerintem ez a helyes döntés.
Sportfilozófia: Roger Federer
- András93
Azon valóban nem.Realista24 írta: A lényegen nem változtat, hogy egyik verzió sem helyes, amit írnak.
Más. Jó az a kép, amit kitettek Benítezről (93-94) a facebookon.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A lényegen nem változtat, hogy egyik verzió sem helyes, amit írnak.Ja engem is idegesített. De aztán megnéztem, és a katalánoknál El Clàssic. Ők meg gondolom a kettőt keverik. Vagy pedig olaszok (Il Classico).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Ja engem is idegesített. De aztán megnéztem, és a katalánoknál El Clàssic. Ők meg gondolom a kettőt keverik. Vagy pedig olaszok (Il Classico).Realista24 írta:Tényleg mindig a sírás kerülget, hogy írjátok 5-10-20, akárhány éve vagytok Real/Barca drukkerek de az El Clásicót nem tudjátok egyszer sem jól leírni.

Ja tényleg...Babinho írta:A másodosztályban találkoztak az elmúlt években, aztán a randizgatásnak a castilla kiesése vetett véget

majdnem jól írtam...

- mocsok
a csellel szerintem semmi gáz nem volt. inkább azzal hogy utána nekifut a védőnek és elesik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tényleg mindig a sírás kerülget, hogy írjátok 5-10-20, akárhány éve vagytok Real/Barca drukkerek de az El Clásicót nem tudjátok egyszer sem jól leírni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Köszi, akkor 2 év múlva már remélem a másodosztályban fogjuk csapatni a mini El Classico-kat!GT37 írta:Én is így tudom.BBeno írta:Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom

Som i Serem!
6oat
6oat
A másodosztályban találkoztak az elmúlt években, aztán a randizgatásnak a castilla kiesése vetett véget
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is így tudom.BBeno írta:Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
Pár éve egy csoportban voltak, csak a Barca feljutott.DinhoL írta:
Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Mi van? Már bocsánat..Tudom, hogy ez az oldal nem arról szól, hogy éltessük a Barcelonát és megfogadtam, hogy nem szállok vitába az ilyen jellegű kommentelőkkel de ez a mondatot.. Nem tudom megállni, hogy ki ne emeljem. Lehet Neymar mozdulata megalázó volt és nem kellett volna megcsinálja (azért érdekes, hogy nagyon sok madridista megvédte őt..), de nehogy már azért is k_cs_g legyen mert "ellopta a showt" Xavi elől. Xavi végezhette el a szabadrúgásokat, másrészt pedig a Depor elleni meccs után nagyon szépen elbúcsúztatták csak hát a kedves Sport tv azt már nem adta le. A kupát is ő emelte fel először.Babinho írta:
Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.
Nem veszekedni akarok de ez már nagyon szúrta a szemem.
Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot.

Som i Serem!
6oat
6oat
Ahhoz, hogy megértse valaki, hogy ez miért volt megalázás, ne magyar fejjel gondolkodjon.
Ez abban a társadalmi, kulturális környezetben egy kupadöntő utolsó perceiben 3-1nél, igenis megalázás egy baszknak. A tisztelet hiánya. Ez egy bajnoki meccsen nem lett volna az. Barcáéknál pedig csak szét teszik a kezüket és néznek mélán, mint bármikor amikor nyilvánvaló hülyeséget követnek el.
Az eb döntőn casillas 4-0nál szólt a sporinak, hogy ne hosszabbítson sokat, mert nem kell. Feel the difference.
Győzni és veszteni is tudni kell. Utóbbit is bemutatta szépen stoickhov az utolsó képével...
Ezért utálom egész katalóniát
Mert jellemző. Mint a 10 új regből 8 barcás. Tavaly más volt arány. Odaát is.
Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.
Ez abban a társadalmi, kulturális környezetben egy kupadöntő utolsó perceiben 3-1nél, igenis megalázás egy baszknak. A tisztelet hiánya. Ez egy bajnoki meccsen nem lett volna az. Barcáéknál pedig csak szét teszik a kezüket és néznek mélán, mint bármikor amikor nyilvánvaló hülyeséget követnek el.
Az eb döntőn casillas 4-0nál szólt a sporinak, hogy ne hosszabbítson sokat, mert nem kell. Feel the difference.
Győzni és veszteni is tudni kell. Utóbbit is bemutatta szépen stoickhov az utolsó képével...
Ezért utálom egész katalóniát

Felesleges dolog volt ez, nem csak az ellenfelet hanem mindenkit felhergelt, magát is. Rá egy percre odavert hátulról a bilbaosnak, kapott is érte egy fölösleges lapot, ahogy utána Busi is, amikor beleállt a biroba reklamálni meg számonkérni. Ezek nincsenek ha nem "provokal". És azért más lenne a dolog, ha pl kiállítják Busit vagy a nagy Neymit (ha lett volna lapuk) és valamelyik kihagyta volna a szuperkupát.
Nem, azért volt felháborító mert Neymar csinálta. Cé bejatszana ezt Arda Turan ellen 5-0-s elonynel a fél fórum a segget verne a földhöz örömében.

- Galacticos
Tehat tisztazzuk, ez a csel azert volt megalazo es felhaborito mert 1-3nal csinalta mar akkor mikor tetje nem volt?dzsi91 írta:nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM
Emlékszem ment itt a fórumon, hogy "húúú hogy beszopatta".
A csel maga ugyanaz a szituáció közel sem, de mind1 elhiszem nektek ,hogy neymar maga a futball és még ilyenkor is amikor a meccs eldőlt a népet akarja szórakoztatni és nem az őt basztató védőt megalázni, aki aztán tök érthetetlenül felháborodik.
Vannak látványos hasznos cselek, ezt a cselt is ki lehet vitelezni úgy hogy legyen is értelme, de itt számomra egyértelmű a cél.Bohóckodás és az ellenfél megfricskázása, egyébként Lucho is valami olyat nyilatkozott,hogy ha ő lett volna ott Neymar biztos ,hogy nem ússza meg ennyivel.
Mert ha igen akkor se ertelek titeket. Ilyen nehezebb kivitelezesu cseleket amik javareszt nem jonnek be, egyertelmu h inkabb 1-3nal huznak meg mint 0-0nal egy dontoben.
Nem is ertem ez egyaltalan miert beszedtema..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jól mutatja a helyzet komolyságát, hogy még itt, a nagy rivális fórumán se megosztó a dolog.
volt egy eset, talàn kupameccs, ahol az első félidő lefújását követően neymar még húzott talppal egy bőrt tiagonak, és el is kezdték lökdösni a matracosok.
az sokkal inkább támadható szituáció, pedig azért olyan baromi nagy dolog ott sem történt.
volt egy eset, talàn kupameccs, ahol az első félidő lefújását követően neymar még húzott talppal egy bőrt tiagonak, és el is kezdték lökdösni a matracosok.
az sokkal inkább támadható szituáció, pedig azért olyan baromi nagy dolog ott sem történt.