hat ha Bale is elmondana ezt a medianak akkor lehet mar iden jonne

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 26., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 16:27
Erről (és Kondogbiáról) nem írnak semmit, de a fenti arcok inkább Gündogan (Xabi majdani utódjának) alternatívái!ezek közül a nevek közül kondogbia mellé érkezne egy, vagy helyette?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 16:23
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 16:15
Az El Economista szerint nincs még itt eldöntve semmi, már ami a középpályás igazolást illeti --> a klub Gündogant preferálj(t)a, de a németek nem hajlandóak megválni tőle, így a klub más opciókat is felvetett, név szerint Nemanja Matić (Benfica); Fernando (Porto) és Luiz Gustavo (Bayern München) hármast, de egyikőjük sem győzte meg a vezetést! Míg a cikk szerint Thiagoért csak Ancelotti határozott kérésére tenné le Perez a srác kivásárlási árát! Egy biztos, Carlo mindenképp szeretne egy középpályást Xabi tehermentesítésére!A maradék két posztra meg Özil, Isco, Modric, Khedira, Gündogan és/vagy Kondogbia? Soknak tűnik nekem.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 26., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 26., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 26., szerda 15:57
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 26., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 15:17
nekem meg már az is, ha a teljesítmények alapján rakja össze a kezdőt, nem nevek alapjánEgyébként meg nekem bőven elég lesz, ha csak úgy dominálunk majd, mint a Milan nemzetközi szinten 2003 és 2007 között!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 26., szerda 15:14
Tényleg nem kötekedésből, de az idei Bayern előtt Heynckes melyik csapata dominált még így --> ergo ilyen alapon miért ne dominálhatna egyszer majd a Carlo-féle Madrid is???Egy többé-kevésbé jó csapat leszünk, nem leszünk esélytelenek senki ellen, de favoritok nem leszünk. Én már régóta várok egy olyan csapatra, ami annyira domináns mint a jelenlegi BM, vagy a pár évvel ezelőtti Barca. Na most ez Ancelottiban nincs benne. Nekem ez a bajom. A Real pedig szerencsével soha nem fog BL-t nyerni. Nem az a típus a csapat.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 15:04
Ja.Azért Khedirában is mindig benne van a gól... csak sokszor ott is marad! Máskor meg az ellenünk szerzett találatokból vállal oroszlánrészt.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 26., szerda 14:59
Azért Khedirában is mindig benne van a gól... csak sokszor ott is marad! Máskor meg az ellenünk szerzett találatokból vállal oroszlánrészt.realfan91 írta:Remy írta:Ez alap, de ne CR-t hibáztassad ezértArról ő nem tehetett, hogy a többiek
-ok voltak.
Persze, nem hibáztatom. Így látom én is. Az edzőnek meg ebben nagy szerepe van. Legalább egy olyan támadó kéne aki megközelíti CR góljainak számát...Na meg hogy a másik szélső is rúghatna vmivel több gólt, és a Xabi-Khedira páros meg nem sok veszélyt jelent az ellenfél kapujára. Pedig egy Realnál azért nem ártana ha a középpályásokban is benne lenne a gól. (pl. Modriccsal ez már megvolt)
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 14:57
Remy írta:Ez alap, de ne CR-t hibáztassad ezértArról ő nem tehetett, hogy a többiek
-ok voltak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 26., szerda 14:51
Ez alap, de ne CR-t hibáztassad ezértrealfan91 írta:Viszont jobban örülnék ha idén csapatjátékot látnánk és nem egy one-man-show-t, ami kevés a sikerhez..
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 14:50
Na ja, ez igaz. Viszont jobban örülnék ha idén csapatjátékot látnánk és nem egy one-man-show-t, ami kevés a sikerhez..viszont itt van a világ legjobb játékosa, cristiano.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 26., szerda 14:42
kötött rá egy kedvező opciót a Dortmund, nemhiszem , hogy pont Sahinnal lehetne őket megfogniSahin ugye kölcsönben van a Dortmundnál. ha jól tudom (wiki szerint) a most következő szezon végéig. Ami azt jelenti, hogy Gündoganra nekik nicns is szükségük. Sahin + 5-10 millió ajró és jöhet Günkutya.
jó lenne pontot tenni ennek a szerződéshosszabbításos ügynek a végére.viszont itt van a világ legjobb játékosa, cristiano.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 14:42
Jó,hát az én álmom meg Hitzfeld volt,a B variáns meg esetleg Prandelli,de hát persze esélytelen volt mind2...szóba se jött egyik se...Ha tudnám már leírtam volna... :D Nekem a nagy álmom Löw, de ő esélytelen volt idén. Löw kockázatosabb, mint Ancelotti, de a nagyobb rizikó, nagyobb nyereséggel is kecsegtet.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 26., szerda 14:41
viszont itt van a világ legjobb játékosa, cristiano.realfan91 írta:Ancelotti PSG-je közel sem lett volna bajnok ha nem lett volna egy Ibrájuk, aki szarta a gólokat. Namármost a realnak nincsen Ibrája. Benzema meg porfing Ibrához képest finoman szólva is.Suareztől a jó isten mentsen meg, bár úgyfest nem fog. Cavani kellett volna...De még Jesében bízok, h majd alkot.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 26., szerda 14:40
Az mi?Falcao? “Fantasztikus játékos, de ebben a csapatban vannak hozzá foghatóak, mint Cristiano, Higuaín vagy Benzema.”
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 26., szerda 14:40
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem