Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 1., hétfő 9:46

Fú gyerekek ezt az új trónok részt nagyon odarakták. :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor most a Havasnak a kardja is sárkányüvegből kell, hogy legyen ugye? Meg azt kéne még tisztázni, hogy itt a mások között is többféle van?, vagy akik özönlenek seregként azok csak élőhalottak?, mert őket kinyírták simán sárkányüveg nélkül. Viszont azokon a badass figurákon nem fogott a sima kard, meg picit komolyabban is harcoltak, mint a többiek. Vagy most akkor ez hogy van? Csak ellenük kell a speckó fegyver? :)

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 1., hétfő 1:18

A véleményetek érdekelne egy dologgal kapcsolatban. Egyik ismerősömmel most volt téma chaten a Prison Break. A lényeg annyi, hogy szerinte Wentworth Miller nagyon rosszul alakította Michael Scofieldet. Pocsék volt a szerepben szerinte. Nos, nekem erről más a véleményem. Tény, hogy Miller nem nagy színész, de szerintem Michael Scofield karakterét nagyon jól hozta. Zseniális volt a faszi. Ti erről, hogy vélekedtek? :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 31., vasárnap 11:37

Carvajal :lol:

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 30., szombat 14:27

sebydani írta:Elkezdtem újrázni a Lostot, eltelt már elég idő amióta láttam, pont sikerült elfelejteni a dolgokat :mrgreen: Az első évad lement durván 2 nap alatt, elképesztő ez a sorozat mennyire magába szippant. :salute: All time top az egyszer biztos.
:agree: Nálam is érik már egy dara HD-ban. A The Leftoverst nézed? Nekem ez az első sorozat, amire az tudom mondani, hogy Lost-pótlék lehet számomra. Egyelőre még azért feltételes módban, mert az első évad a könyvet követte, a 2. viszont már teljesen az írók ötleteiből lesz, meglátjuk, hogy tudja-e tartani a szintet, de azért eléggé bízom benne, mert az HBO nem nagyon szokott hibázni. Lindelof a Lostból az egyik showrunner egyébként, az első évad szenzációs volt.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 30., szombat 14:04

* 3. rész. Bocsi hogy dupla nem tudtam szerkeszteni az előzőt.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 30., szombat 13:49

Wayward Pines: Ez a 4. rész is adta rendesen. Múlt héten azt hittem már nem tudnak nagyon újat mutatni, de megleptek. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az új rejtélyre kíváncsi vagyok. Vajon mi ragadta el a seriffet? Nem olvastam a könyveket úgy hogy semmit sem tudok róla szerencsére.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 29., péntek 10:49

1806-ot írunk. Anglia minden erejét lefoglalja a Napóleonnal vívott háború, a gyakorlati mágia pedig már évszázadok óta feledésbe merült a szigetországban. De az egykoron oly nagyszerű varázslás történelmét kutató tudósok egy napon hirtelen felfedezik, hogy mégis van egy varázsló, aki a gyakorlatban igenis használja a mágiát: a Hurtfew apátságban, a világtól elvonultan élő Mr. Norrell. Amikor felkérik, hogy mutassa be tudását, Mr. Norrell ázslatot bocsát a Yorki katedrálisra, mire a szobrok beszélni és énekelni kezdenek. A hír villámgyorsan eljut Anglia utolsó szegletébe is. A mágus pletykáktól övezve Londonba utazik, ahol feltámaszt egy gyönyörű, halott fiatalasszonyt, majd a kormány kérésére beavatkozik a háborúba: szellemhajói halálra rémítik a franciákat.

Norrell azonban nem sokáig lesz egyeduralkodó mágus, mert felbukkan a briliáns, fiatal varázsló, Jonathan Strange. A jóképű és vakmerő Strange tökéletes ellentéte az óvatos és körülményes Norrellnek, aki ennek ellenére tanítványául fogadja őt. Strange is bekapcsolódik a franciák ellen vívott háborúba: Wellington Portugáliában harcoló csapatait segíti természetfeletti erejével. Strange-nek azonban nemcsak a hatalma, hanem az ambíciója is megnő. Mániákusan foglalkozni kezd az angol mágia megteremtőjével, a tizenkettedik század ködébe veszett Hollókirállyal. Strange a király keresése közben egyre veszélyesebb és vakmerőbb varázslatokba kezd, és így nemcsak Norrell-lel való barátságát sodorja veszélybe, hanem mindent, ami fontos számára. Susanna Clarke elegáns, szellemes és a legapróbb részletekig kidolgozott első regénye olyan utazásra viszi az olvasót, amit soha nem fog elfelejteni.
-----------------------------------------------------------------------------------

Viszont nem valószínű hogy valaki dob rá magyar feliratot. Angol felirattal nézem, ami azért eléggé szemét..:D olvasom a mondatot, még fejben le se fordítottam, de már egyből jön a kövi sor. jobban meg kéne tanulnom angolul.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 29., péntek 8:11

Norbii írta:íjász meg gotham mellé mehet nyugodt szívvel a minőségibb the flash meg daredevil.

ill kezdett ebben a hónapban egy zseniális angliában játszó sorozat Jonathan Strange and Mr Norrell. A könyv penge volt, trailer alapján pedig a sorozat se lesz gyenge. nem rég találtam rá.:D
https://www.youtube.com/watch?v=iE1nsOoTJos
Érdekesnek tűnik, miről szól?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 29., péntek 2:35

Norbii írta:íjász meg gotham mellé mehet nyugodt szívvel a minőségibb the flash meg daredevil.

ill kezdett ebben a hónapban egy zseniális angliában játszó sorozat Jonathan Strange and Mr Norrell. A könyv penge volt, trailer alapján pedig a sorozat se lesz gyenge. nem rég találtam rá.:D
Hm. Erre ranezek. BBC cuccai jok szoktak lenni. Thanks.

Amugy megneztem a Black Sails pilotjat, de ez borzaszto gyengenek tunik. Mondjuk a kis csokilanyt megkostolnam szivesen...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 29., péntek 0:38

Elkezdtem újrázni a Lostot, eltelt már elég idő amióta láttam, pont sikerült elfelejteni a dolgokat :mrgreen: Az első évad lement durván 2 nap alatt, elképesztő ez a sorozat mennyire magába szippant. :salute: All time top az egyszer biztos.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 28., csütörtök 23:35

íjász meg gotham mellé mehet nyugodt szívvel a minőségibb the flash meg daredevil.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 28., csütörtök 22:49

reeed_ati írta:Jöhetne valami jó kis sorozat ajánlás, már hiányom van. :mrgreen:

Írom miket láttam eddig: GoT,Vikings,Spartacus,SoA,24,BB,Boardwalk Empire, PeakyBlinders,Wire,Shameless,Suits, MArcoPolo,Banshee

Amit elkezdtem viszont nem érdekel: HoC,Dexter,Íjász csávó,Gotham,Hannibal

Szóval valami olyan kellene, ami nem lóg ki minőségre, az első listából. :)
The Shield - Kemény zsaruk
http://www.imdb.com/title/tt0286486/
B-)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 28., csütörtök 22:47

reeed_ati írta:Jöhetne valami jó kis sorozat ajánlás, már hiányom van. :mrgreen:

Írom miket láttam eddig: GoT,Vikings,Spartacus,SoA,24,BB,Boardwalk Empire, PeakyBlinders,Wire,Shameless,Suits, MArcoPolo,Banshee

Amit elkezdtem viszont nem érdekel: HoC,Dexter,Íjász csávó,Gotham,Hannibal

Szóval valami olyan kellene, ami nem lóg ki minőségre, az első listából. :)
Ha még aktuális, leírom azokat, amiket én nézek és szerintem faszák és talán nem lógna ki a sorból:

- the 100: elején azt hittem hogy ilyen tini sorozat (elég jó bulák vannak benne :mrgreen: ), de közben kiderül, hogy nagyon nem...(kaland, dráma)
- Fresh off the boat: húzottszemű család NY-ból elköltözik és a beilleszkedésükről szóló sorozat (sitcom)
- Better call Saul: nem hiszem, hogy be kell mutatnom. :)
- How to get away with murder: szerintem az év meglepetése, jogászhallgatók életéről szól, miközben történik egy gyilkosság... (dráma, talán krimi???)
- Episodes: ez marha jó :D. igazából a történet annyi, hogy jön egy házaspár USA-ba sorozatot forgatni és a sorozat által mutatják be, hogy hogyan is zajlik az amcsiknál a sorozatgyártás valójában (Mett Lőblaaankk játssza Mett Lőblaaank-t :D)
- Sherlock: Sherlock :D
- Rick and Morty: ez animációs sorozat, de a betegebb fajtából
- Da Vinci's demons
- Brooklyn nine-nine: new yorki 99-es körzet mindennapjairól szól (sitcom)
- Modern Family: "Rémmodern család.... -.-'" micsoda fordítás...
- Ray Donovan: nah ha a többi minőségben nincs is ott az általad felsoroltak között, ez biztosan. :D A történet: Ray Donovan és családjának életét mutatja be, nagyon rendben van (dráma)
- Archer: Family Guy minőségi animációs sorozat, nagyon jó. :mrgreen:
- New Girl: ez is a Modern Family minőségben van. Az első 2 évada nagyon jó volt, a 3. kicsit laposabb volt, a 4. az eddigi legjobb talán.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 28., csütörtök 22:31

Supergirl pilot :mrgreen:

Kellemesen csalódtam. Bár ez leginkább a főhősnő miatt van. :mrgreen: Így azért el lehet adni valamit...

Amúgy elég gáz, hogy megkapták a készítők a Supergirl jogokat, de nem említhetik meg Supermant. :lol: Ő, a kuzinom, stb. :lol: Pedig mennyivel jobb lenne, ha azt mondaná, hogy: Azért küldtek a Földre, hogy megvédjem Supermant! :D

Viszont hamarosan letolom a régi Flasht is. Csak 1 évad. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 28., csütörtök 21:28

Meghökkentő mesék

Nmate említette a filmklub topicjában, hogy az ajánlott film struktúráját tekintve hasonlít a sorozatra. El is kezdtem nézni, négy részt láttam eddig, egyenkét 24 percesek, egy-egy novellát dolgoz fel. Kegyetlen fekete komédia, horror elemekkel. A régi (1979-88) megjelenés ne szabja kedveteket, eddig nagyon érdekes a sorozat, a részek között természetesen van minőségbeli különbség is, de jó szórakozást nyújt :)
"And my heart will leave you never."

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 28., csütörtök 13:21

Toti írta:orphan blacket nézi még vki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a legutóbbi rész elég drámás volt, továbbra is érdekel a sorozat, tehát nem úgy ülök le elé, h megszokás és csak azért is megnézem, de azért kicsit mostmár erőlködős szálak vannak. helena karaktere is vissza van fogva kicsit. alisonék jelenete, valamint donnie belépője a kocsival óriási volt. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!donniék ágyas bitch dances jelenete is megér egy misét..ha nem néztem meg 5x akkor egyszer se ..egyszerűen zseniális volt.:DDD

akinek nincs tervében hogy nézze a sorozatot annak a jelenet: https://www.youtube.com/watch?v=ura2PkfotTs :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 27., szerda 19:14

megnéztem az imént ezt a wayward pines pilotot.
hát nem nagyon tudom eddig hova tenni. kicsit lost beütése van.
vki más?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 27., szerda 17:44

realmadridfan írta: The Americans. KGB ügynökök amerikai férj és feleségnek adják ki magukat és úgy akcióznak. Lassú dráma. Kevesen ismerik, pedig az egyik legminőségibb darab. 3X13 rész volt eddig, 4. évad berendelve. gyártó az FX
én is ajánlom, a 3. évadra nem volt időm, de egyben lesz dara :) ami nagy erőssége még a sorozatnak, hogy nagyon jól lefesti az akkori usa-beli állapotokat és külpolitikát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon jól bemutatják, hogy az egész hidegháborúban nem volt se jó, se rossz oldal, hiába kgb ügynökök a főszereplők ellenséges területen, nem érezni őket imposztoroknak.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 27., szerda 17:25

h3x0r írta:True Detective, Fargo - egyik se hosszu sorozat, de a minoseg garantalt
True Detective - azzt láttam, hogy maradhatott le? :ozil: :D
Fargo jónak tűnik, köszi.
Nero írta:Prison Break
Prison Break, Lost meg nem tudom mondani, hogy miért, de ezek sosem vonzottak, holott lehet kva jó sorozatok.
realmadridfan írta: The Americans. KGB ügynökök amerikai férj és feleségnek adják ki magukat és úgy akcióznak. Lassú dráma. Kevesen ismerik, pedig az egyik legminőségibb darab. 3X13 rész volt eddig, 4. évad berendelve. gyártó az FX
Ránézek, köszi. :)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 27., szerda 17:19

The Americans. KGB ügynökök amerikai férj és feleségnek adják ki magukat és úgy akcióznak. Lassú dráma. Kevesen ismerik, pedig az egyik legminőségibb darab. 3X13 rész volt eddig, 4. évad berendelve. gyártó az FX
Ezt adom, az első évdada szerintem minden idők egyik ha nem a legjobb sorozatévada volt. Van mögötte elég szellemi és fizikai munka, de főleg előbbibe erős nagyon.
A Prison Break szerintem mai sztenderdek között már nem számít semmi extrának. Az első évad tényleg fasza volt, utána lejtmenet. Kihagyható

Vissza: