Nincs itt semmi érdekesség, csupán úgy alkotsz véleményt, hogy nem tájékozódsz rendesen. Neymar kb. ugyanez a figura volt, több fetrengéssel, amiről a többség előre megmondta, hogy minimalizálni fogja.Amúgy Neymart ki nem állhattam, aztán most már bármikor elnézegetném itt a csapatban. Pedig barcás... érdekes.

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már többször leírtam a véleményem a bajnok cím kapcsán. Nem írom le még egyszer. Mondjuk ennek nem tudom mi köze van ahhoz.ziro4vr írta:Mondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb...Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.![]()
Tény vannak olyan pillanatok, amikor elvakultan gyűlölöm a barcát, de azért többnyire próbálom objektíven megítélni a dolgokat. Se a kupát, se a BL-t nem fogom vitatni, ha megnyerik. Mondjuk ettől függetlenül még fájó...
Amúgy Neymart ki nem állhattam, aztán most már bármikor elnézegetném itt a csapatban. Pedig barcás... érdekes.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp, touchéMondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb...![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb...Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.

Továbbra sem az a bajom amit írsz Gala, hanem hogy tendenciózusan csinálja ezt, hogy megnyert meccsek legvégén, mikor már csak pörgetnék le az időt nba-s módon, akkor ugrabugrál meg trükközget. Erre akkor, nincsen szükség.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ja hogy ennyi?
Aki szerint ez sok, az kezdjen más sportot nézni, nekem inkább még szimpatikus is amiért még csak vissza sem szólt, elsétált onnan.

#2Galacticos írta: sőőőt anno rc-t valamelyik vb-n egy torok húzta át ilyen csellel.. ez nem megalázó. szimplán egy csel.
és azt se mondanám hogy a megalázásra ment, mert előnye származott volna belőle ha áthúzza..
Ez egy marha jó csel szerintem.

- Galacticos
https://www.youtube.com/watch?v=hXsOZ8OEtjMwZoLee7 írta:mutassátok már mi volt, lusta vagyok megkeresni, és most már érdekel miért volt tegnap a nagy felháborodás
így van.Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.
sőőőt anno rc-t valamelyik vb-n egy torok húzta át ilyen csellel.. ez nem megalázó. szimplán egy csel.
és azt se mondanám hogy a megalázásra ment, mert előnye származott volna belőle ha áthúzza..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mutassátok már mi volt, lusta vagyok megkeresni, és most már érdekel miért volt tegnap a nagy felháborodás
- Galacticos
azaz, de a mondandómnak nem ez volt a lényege.ziro4vr írta:Okocha

ne változzon meg.Amúgy Neymarnál ez már tendencia, nem ez volt a kirívó eset, de lassan meg kéne komolyodnia, ha fontos számára a testi épsége.
maradjon ilyen. én nagyon szívesen nézném azt ahogy cr butít mindenkit és nem lehet megfosztani a labdától.
iscoba is ezt bírom, hogy hogy rá tud csavarodni a labdára, mert abból sülhet ki valami kurva nagy.
persze ez benne van hogy utána jonnek és puff.. de egy focista, ne azért ne merjen már cselezni mert hogy akkor felrúgják..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Okocha 
Amúgy Neymarnál ez már tendencia, nem ez volt a kirívó eset, de lassan meg kéne komolyodnia, ha fontos számára a testi épsége.

Amúgy Neymarnál ez már tendencia, nem ez volt a kirívó eset, de lassan meg kéne komolyodnia, ha fontos számára a testi épsége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2015. május 31., vasárnap 23:07-kor.
Nem illik.
- Galacticos
hatalmas +1.Realista24 írta:Na, megnéztem ezt a Neymar esetet. Nem értem, hogy mi volt ebben a felháborító.
mindenhol erről olvastam, a meccset nem néztem. aztán mikor már tényleg vagy a századik ember írt róla, na mondom megnézem mi lehet az a rohadt megalázó csel..
de ez semmi nem volt. ezt nem ő csináltam meg előszor. és vélhetően nem is utoljára. sőőt a 2000.-es évek eleje-kozepe fele volt a boltonba egy nigériai fazon, akinek a kislábujjába tobb tehetség szorult mint a mai játékosok 95%-ának, mégis egy boltonig vitte csak na és tőle én sok ilyen cselre emlékszem.
most a neve hirtelen nem ugrik be.
ebbe semmi nem volt, az meg hogy 1-3nál csinálta meg.. menjetek le a grundra és nézzétek meg hogy a kis 10 évesek is 10-3mas állásnál sokkal lazábban játszanak, és inkább a szépségre mennek mint 0-0nál ez tok természetes.
nem volt ebbe semmi.
a butább, favágóbb felfogású védőket, akik ráadásul még ügyetlenebbek is és nagyrészt a fizikumuknak koszonhetően vannak általában ott ahol, azokat meg ilyenekkel konnyű felhúzni, most mondhatnám megitn a grundot, ahol 10-3mas állásnál a jobbik csapat nagypofájú, cselezőgépét akitől egész meccs alatt alig vették el a labdát, tok természetes hogy a meccs legvégén kap egyet ahol, már nem a labdára mennek.
és szivesebben nézem ezt ahogy neymar trükkozik az utolsó percbe, vagy amikor cr még a mu-ba az arsenal ellen úgy dugta el a labdát hogy megállt ebouéval szembe a szogletzászlónál hogy na gyere akkor vedd el. nem beállt labdát fedezni mint a játékosok 98%a vagy passzolgattak hátul és dugták el a labdát. nem, megállt vele szembe és táncolt.. asszem ő is a szogletzászólánl kotott ki mikor már tobben voltak ellene, és a végeredménye nála is az volt hogy fellokték..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, megnéztem ezt a Neymar esetet. Nem értem, hogy mi volt ebben a felháborító.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akkor azért nem játszik...Drake írta:és Verma a meccsek 50%-án pályára lép.

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Kizárt, hogy kivágja. Laporta nem az a szemlélet, mint Pérez, nagyon nem. Változni fognak a dolgok vele abban biztos vagyok csak térjen már vissza El hombre Joan!dzsi91 írta:Én LE sorsára leszek kiváncsi, Laporta vajon hoz saját embert vagy megadja neki a következő évet. Perez szerintem kivágná
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Semmit.Abban az esetben fizetnénk 3 millió eurót ha 5(?) éven belül nyerünk 2 BL-t és Verma a meccsek 50%-án pályára lép.dzsi91 írta:Thug life Vermalen miatt mennyit kell majd perkálni az arsenalnak?
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Nem mondtam, hogy elhiszem. Mondjuk ha Alves is távozik, az nagy könnyítést jelentene.goal.comnak nem szabad mindent elhinni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Thug life Vermalen miatt mennyit kell majd perkálni az arsenalnak?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nem tudom mi van Alvesszel, de ha megy, akkor az ő fizetése és Xavié is kiesik, az jelentős megtakarítás.
Igaz a triplázás(?) miatt extra kifizetések várnak újfent rájuk. Na meg nem ártana, ha már tényleg jogerőre emelkednének a pénz és egyéb büntetések Neymar miatt.
Igaz a triplázás(?) miatt extra kifizetések várnak újfent rájuk. Na meg nem ártana, ha már tényleg jogerőre emelkednének a pénz és egyéb büntetések Neymar miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema