Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 31., vasárnap 22:38

BBarni, Trochowski mennyire pletyka? :mrgreen: Vagy tényleg itt edz, de csak úgy, mint pl. Tőzsér a Debrecennél, tehát amúgy semmi esélyünk rá? :D
Nem tudom, már egy pár napja(legalábbis én akkor láttam) edz nálunk egy új játékos, aki Dollal szokott németül kommunikálni, azt, hogy kicsoda azt nem tudom!A mostani átigazolási szezon miatt nem kell aggódni, erős lesz, a következő nyári meg pláne!

A Csabának örülök, hogy feljutott ott legalább nézők si vannak szurkolok nekik, hogy valahogy bennmaradjanak!:)

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 31., vasárnap 22:33

Én is közel voltam a könnyezéshez. :) Birtalan Boti óriási király, tavasszal ő hozta az összes meccsünket jóformán, most is 2 gól, pár szép megmozdulás, nagyon nagy király.Olyan volt, mint az ősszel a Kertész Tomi! Pedig nem volt jó az ajánlólevele, de az a skorpió gól visszahozta belé az önbizalmat.
Kicsi lesz az 5000-es stadion egyébként, 10.000-re minimum szükség lenne. A kártya ellenére is, megfogják tölteni a szentélyünket az emberek, pláne ha jó csapatot sikerül összehozni.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 31., vasárnap 22:22

LiamGallagher írta:800 misi lesz erősíteni, kíváló edző ül a padon, bízzunk a legjobbakban ! Engem a pálya aggaszt egyedül, lehet Kecskemétre kell majd járni egy ideig... :hmmm:
Igen, az még egy kicsit zavaros, de bízzunk a legjobbakban. Hatalmas volt a mai mérkőzés is, a szurkolók is kitettek magukért. Mégis a legszebb jelenet, amikor az öreg bácsi mellettem elsírta magát. :'( :agree:

6200 néző, hol vagytok nb1?

CSAK AZ ELŐRE! :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 31., vasárnap 22:12

800 misi lesz erősíteni, kíváló edző ül a padon, bízzunk a legjobbakban ! Engem a pálya aggaszt egyedül, lehet Kecskemétre kell majd járni egy ideig... :hmmm:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 31., vasárnap 22:09

LiamGallagher írta:Végre, végre, végre!!! 10 rohadt hosszú éve várok erre, hogy végre visszajussunk oda, ahová valók vagyunk. Imádom ezt a várost, imádom ezt a csapatot, az ÉN csapatomat, mi vagyunk a legnagyobbak az egész világon. NB1, jövünk... Nagyon remélem, hogy 1-2 meccsre még kitudok menni itthon. Köszönöm, istenem.
Na hát akkor jövőre (minimum) egy fővel bővül a szurkoló tábor! :)
Hallottam én még év elején, veled beszéltem is itt róla pár kommentben, hogy komoly változások vannak és jó lesz ez a Csaba, a feljutás a cél, hát szerencsére össze is jött. Remélem jövőre tovább és erősödnek és stabilan bent maradnak az NB1-be! :) :lilasalas:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2015. május 31., vasárnap 20:36

LiamGallagher írta:Végre, végre, végre!!! 10 rohadt hosszú éve várok erre, hogy végre visszajussunk oda, ahová valók vagyunk. Imádom ezt a várost, imádom ezt a csapatot, az ÉN csapatomat, mi vagyunk a legnagyobbak az egész világon. NB1, jövünk... :) Nagyon remélem, hogy 1-2 meccsre még kitudok menni itthon. Köszönöm, istenem. :salute:
szép volt :) és a Gyirmót idén sem,mindig a el :cens: a végét,pedig már megérdemelné...... :(

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 31., vasárnap 20:36

Békéscsaba,Vidi, ftc, Loki,MTK,Újpest,Honvéd,Vasas,Paks, felcsút fc, Haladás,DVTK.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 20:32

Akkor most, hogy is néz ki a Mennyei mezőnye? (2015-16)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 31., vasárnap 20:28

Végre, végre, végre!!! 10 rohadt hosszú éve várok erre, hogy végre visszajussunk oda, ahová valók vagyunk. Imádom ezt a várost, imádom ezt a csapatot, az ÉN csapatomat, mi vagyunk a legnagyobbak az egész világon. NB1, jövünk... :) Nagyon remélem, hogy 1-2 meccsre még kitudok menni itthon. Köszönöm, istenem. :salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 31., vasárnap 18:43

vezet a csaba, 6200 néző előtt. :)

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 31., vasárnap 15:07

BBarni, Trochowski mennyire pletyka? :mrgreen: Vagy tényleg itt edz, de csak úgy, mint pl. Tőzsér a Debrecennél, tehát amúgy semmi esélyünk rá? :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 21:01

Remy írta:Nézem a tabellát. Milyen jó érzés lehet, hogy 9. vagy a bajnokságban, de kiesel. Vagy a Pécs, amelyik 11. lett. Mindig tud meglepetést okozni a hazai labdarúgás...

Köszöntelek a magyar foci világában....ha még nem tűnt volna fel,nem a korrekt,kiszámítható sport értékek,és nem az emberi értékek világa mára már ez a játék idehaza.

Én éveket edzettem kiskoromban,dédelgettem egy álmot hogy majd 1x én is nagy focista leszek.....edzettem télen és nyáron,amíg a többi korombeli játszott a C64-el....róttam a köröket,tettem a dolgomat......hittem benne. Mert akkor még elhittem. Kicsi voltam.
Majd hosszú évek napi komoly munkája után,belépett egy klub vezető,és azt mondta,az eddigi munkát köszöni,de nem lesz az utánpótlásra pénz,mert a felnőtt csapat feljutott az első osztályba,és arra kell.....mindenki oldja meg maga hol lesz majd focista. :ozil:

Minden vágyam az volt hogy első osztályban pályára léphessek,majd halhassam a magyar himnuszt a szívemre tett kezemmel.......
A baj nem is az hogy ezt nem értem el,hanem hogy sok olyan elérte akinél jobb focista voltam.

Na de ez van. Az életben eddig,ha valami kényszerút elé kerültem,és a "töréskor" úgy éreztem ez most rossz.....végül is jobb lett.......fejlődtem,tovább léptem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. május 30., szombat 20:49

9. vagyis a Kecskemét? Ott már többször volt fizetésképtelenség, sztrájkoltak is már ha jól emlékszem az elmaradt fizetések miatt. őket abszolút joggal sorolják vissza. Ahogy korábban írta itt valaki egyedül a Nyíregyháza panaszkodhat a kizárás miatt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 30., szombat 16:00

Nézem a tabellát. Milyen jó érzés lehet, hogy 9. vagy a bajnokságban, de kiesel. Vagy a Pécs, amelyik 11. lett. Mindig tud meglepetést okozni a hazai labdarúgás...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

LiamGallagher

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 29., péntek 19:28

Telt ház előtt oboáztatjuk őket és végre visszakerülünk oda, ahová valók vagyunk. Igazi gála lesz. :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 29., péntek 19:13

most kezdődött a pmfc-nyíregyháza, két kivágott csapat tök érdekeltelen meccse, helyükben biztos gálameccset rendeznék.
a duna adja amúgy.

egyébként annak ellenére, amit itt folyik, én speciel pont jövőre fogok kijárni mb1-es meccsre, ha a csaba veri a ceglédet és feljut.
10 éve volt fenn a gárda utoljára...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 29., péntek 16:02

messideco írta:Romániában is tervezik a szűkítést, 6! kieső csapattal a bajnokságban. :lol:
Nem csak tervezik, végre is hajtották, belga módszer lesz, playoffal, playouttal. 14 csapattal, de legalább feljutott Temesvár.
Amúgy nem a létszámcsökkentéssel van baj, hanem ahogy most a végén kizárták a csapatokat.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 29., péntek 15:45

Tóth Edu:
Kedves Dölyfös, Pökhendi Urak,
Borzasztóan mérges vagyok rátok, amiért pár nap alatt tönkretettétek, ellehetetleníttettétek az én kis csapatomat, a Munkit.
25 éve drukkolok a Pamacsnak, 8 éven keresztül játszottam a korosztályos csapataiban. Volt, hogy a Bóbita parkban a salakoson, volt, hogy a Népstadion gyepén, volt, hogy napokig szedtem ki a komlói fekete salakot a térdemből, és volt, hogy az én fejes gólommal nyertük meg a kupát, vagy éppen egy nemzetközi tornán a Schalke elleni döntőben az utolsó percben egy méterről üres kapura fölé lőttem
DE
Végig ott lebegett előttem, hogy egyszer majd én is a nagyok között játszhatok. Hogy majd amikor gólt lövök az Újmecsekaljai szentélyben, akkor majd mind az 1061 néző az én nevemet skandálja majd.
Az egész gyerek- és kiskamaszkorom a Pécsi MFC-ről szólt, és ti most ezt koholt indokok alapján, bénán és ügyetlenül szétbarmoltátok, egy tollvonással vidéki fellegvárakat eltöröltetek a hazai futballtérképekről csak azért, hogy legjobbjainkat szétkapkodjátok és a csókos csapatoknak tálcán átnyújtsátok, csak azért, hogy kialakuljon egy 12 csapatos bajnokság, melyből 5 fővárosi. Röhej! Szégyen!!
Pont annak a maradék idiótának vettétek/veszitek el a kedvét a hazai labdarúgástól, aki még valamilyen szinten lelkesedni tud ezért a foshalmazért, akit még érdekel, hogy hány pontja van a csapatának, hogy mit játszott a Paks ellen, hogy mit varázsolt Márkvárt, hány pont kell a biztos bennmaradáshoz, stb..
Rátok nézve a legszánalmasabb konklúzió pedig az, hogy tulajdonképpen semmi értelme nem volt ennek az egész szezonnak. Csapatok küzdenek a bennmaradásért hosszú hónapokig, aztán egyszer csak bumm, jön ez a rendkívül átgondolt döntés, hogy akkor most kiszórunk néhányat, amelyik nem haver. Ez nem csak gusztustalan, de borzasztóan amatőr is.
A többi Munki drukkerrel egyetemben természetesen én is fel vagyok háborodva, amiért elvettétek tőlünk a csapatunkat, de most nem rólunk vagy rólam van szó, hanem a két számmal nagyobb, piros-fekete mezben szaladgáló kislurkókról:
amikor én kiskrapek voltam, végig ott lebegett előttem, hogy egyszer majd én is a nagyok között játszhatok. A Pécsi MFC felnőttcsapatában. Ez volt az én Nagy Álmom.
És ez az, amit elvettetek a pécsi kissrácoktól: az álmukat.
Na ez az, amit soha nem fogunk nektek megbocsátani, pöcsfejek.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 29., péntek 11:59

Romániában is tervezik a szűkítést, 6! kieső csapattal a bajnokságban. :lol:
"And my heart will leave you never."

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. május 29., péntek 11:16

MLSZ három ötlete: 32, 33 vagy 44 fordulós lesz az NB I

http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/192156

Vissza: