Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 20:59

Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 20:58

Zsombor írta:Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
Plusz a Real Madridot rúgott gól nélkül nem lehet megverni. Ezt idén hallottam egyik sport1-es szakértőtől - Ivántól talán, nem emlékszem már -, sosem fogom elfelejteni.. :lol:
ziro4vr írta:Én jövőre a németet játszatnám, még ha ezzel be is kéne áldozni a chileit. Ha ő most megkapja teljesen a bizalmat és év vele, akkor lesz egy top5 kapusotok 10 évre. A chileiben nincsen több, egy simán nagyon jó kapus.
Én ezt már kigondoltam tök jól.. Az összes hétközi meccsen MAtS véd, a hétvégi meccseken Bravo. Így kb fele-fele arányban játszanának, a német védhetne a bajnokságban is, boldogabb lenne, de nem cseszünk ki senkivel. Remélem Lucho egyik megfigyelője olvassa majd.. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. május 31., vasárnap 20:59-kor.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:58

Sztroga írta:
ziro4vr írta: Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
1. Mash és Pique nagyon jo teljesitmenyt hozott.
2. Bravo és Stegen is klasszis kapus.
3. Ha a labda nálad van nehezen kapsz golt.
Igen az FM-ben ez lenne a megoldás, köszönöm.
DinhoL írta:Bravot se kéne kihagyni ha védekezésről beszélünk! Nagyon szerettem VV-t de őszintén szólva nem volt egy világklasszis kapus, főleg az első éveiben sok potyája volt. Most viszont szereztünk két, szerintem nagyon jó képességű portást és ez is meglátszik a bekapott gólok számán. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a továbbiakban LE miként fog dönteni kapusposztot illetően, mert MATS már jelezte, hogy neki ennyi nem elég.. :|
Én jövőre a németet játszatnám, még ha ezzel be is kéne áldozni a chileit. Ha ő most megkapja teljesen a bizalmat és év vele, akkor lesz egy top5 kapusotok 10 évre. A chileiben nincsen több, egy simán nagyon jó kapus.
Nem illik.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 20:55

Bravot se kéne kihagyni ha védekezésről beszélünk! Nagyon szerettem VV-t de őszintén szólva nem volt egy világklasszis kapus, főleg az első éveiben sok potyája volt. Most viszont szereztünk két, szerintem nagyon jó képességű portást és ez is meglátszik a bekapott gólok számán. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a továbbiakban LE miként fog dönteni kapusposztot illetően, mert MATS már jelezte, hogy neki ennyi nem elég.. :|
Som i Serem!
6oat

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 20:55

Sztroga írta:
Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2015. május 31., vasárnap 20:57-kor.

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 20:54

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:49

csababarca írta: Vagyis én úgy látom,hogy nem a védelmünk elit, hanem inkább a védekezésünk úgy csapatszinten állt össze nagyon.
Hát, nos igen ez így van.

Most írhatnám, hogy egyébként sokszor van mázlitok, meg a sok sárga gatyájú ellen (köztük mi is sajnos) miket hagy ki néha, de nyilván többről van szó. Jól meg is van szervezve csapatszinten, és pár játékos komoly áldozatot hoz a csapatért. Meg hát alapból ha fent van a hármasotok elöl, még ha nem is zárnak vissza, fent kell velük maradni, mert különben ott a gól. Nálunk meg Balet nyugodtan ott lehet hagyni, úgy is kihagyja...Szóval több tényezős, de egyébként az egyéni formák is jók voltak idén nálatok hátul. Piquén például meglepődtem.
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 20:47

Jester írta:de mint tudjuk ez baromság, mindig vannak befoltozni valók és gyenge láncszemek. (2006-Oleguer)

Egyedül talán csak a védelem szorulna foltozgatásra, de ott meg csak várni kell, hogy Vermaelen felépüljön, és ezzel meg is van oldva...
Nananaaaa, Oleguert szidni? Barca valaha volt legjobb jobbekje! (Máig nem értem mit csinált ő Barcamezben, hogy örültem amikor bejelentették, hogy távozik.. :D )

Középpályán kell valaki, aki Xavi idei szerepét átveszi, lehet, hogy nem tűnt nagyon fontosnak, pedig rohadtul az volt, kb minden meccsen a 60. perctől már pihent az egyik irányítónk, így egész jól bírták teljes szezonban. Kell valaki, aki nyugalmat tud hozni ha kell, plusz Ini sem egy életbiztosítás már sajnos. :-( Meg a jobbhátvéd kérdés ugye.. Úgyhogy azért lenne dolog bőven.
ziro4vr írta:Piqué ki tudja lehoz-e még egy ilyen szezont.

Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
Piqué nekem úgy tűnt most, hogy fejben kicsit összekapta magát, akkor meg képes lehet ilyen szezonokra bőven. Kérdés, hogy ez kitart-e jövőre is.

A kevés gól meg a csapatvédekezés miatt van, már Messiék is elkezdik keményen a letámadást - múltkor írtam is, hogy valami 100-al több labdát szerzett ő is és Neymar is idén, mint tavaly -, mellé jön még Rakitic böszme mezőnymunkája, és hogy a nevek ellenére elég jó a védősor. Masch bombaformában, szinte átjátszhatatlan, Piqué legjobb időszakát éli kb, és Matyi és Bartra - annak ellenére, hogy itt sokan lenézik őket - mindketten képesek egy konstans jó teljesítményre, ha beküldik őket. Alves meg teper az új szerződésért, úgyhogy kivételesen rá se lehet panasz.. :lol: De a fő ok egyértelműen a jól megszervezett csapatszintű védekezés.

szek.: Közben csababarca megelőzött.. :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 31., vasárnap 20:44

ziro4vr írta:
Jester írta:

csapatszintű védekezésünknek köszönhető inkább,ha valahol megoldást keresünk, Rakitic rengeteget segít be, főleg a jobbosra Piqué-Alves oldalára.
Vagyis én úgy látom,hogy nem a védelmünk elit, hanem inkább a védekezésünk úgy csapatszinten állt össze nagyon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:37

Jester írta: Egyedül talán csak a védelem szorulna foltozgatásra, de ott meg csak várni kell, hogy Vermaelen felépüljön, és ezzel meg is van oldva...
Azért ott lehetnek rések. Vermaelen kétlem hogy valaha visszatérne a londoni formájához, a jobbhátvéd kérdés azért fennáll továbbra is, Piqué ki tudja lehoz-e még egy ilyen szezont.

Nem illik.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2015. május 31., vasárnap 20:35

Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
Előttem már leírták, de kiegészíteném.
Az egy dolog, hogy Suarez első meccse volt, de volt ott más is. Enrique is alaposan eltaktikázta az egészet:
- Rakitic helyett Xavi?
- Mathieu a szélre?

Nem azt mondom, hogy ezek nélékül simán nyert volna a Barca, de az biztos, hogy nem lett volna ebből akkora verés.

Mellesleg kíváncsi leszek, hogy mit hoz a nyár. A Barca nem igazolhat ha minden igaz. Van egy olyan mondás, hogy győztes csapaton ne változtass, de mint tudjuk ez baromság, mindig vannak befoltozni valók és gyenge láncszemek. (2006-Oleguer)

Egyedül talán csak a védelem szorulna foltozgatásra, de ott meg csak várni kell, hogy Vermaelen felépüljön, és ezzel meg is van oldva...

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 31., vasárnap 20:28

Zsombor írta: Ugyan már azt te megteszed magadnak a Phoenix mániáddal. :D
Jah, akkor nem szóltam. :mrgreen: Amúgy azzal csak a színvonalat emeltem, úgyhogy kikérem magamnak :D off vége
hala madrid
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 20:21

soadroli írta:pls új barcások ne égessetek már itt :mrgreen:
Ugyan már azt te megteszed magadnak a Phoenix mániáddal. :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 31., vasárnap 20:18

pls új barcások ne égessetek már itt :mrgreen: tényleg felesleges beregisztrálni hogy itt jampiskodjatok.
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:02

Komoly intelligencia kell ahhoz, amit csinál már barátjával együtt. Ne legyen több örömük az életben, mint idejönni janizni.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 19:53

Néró 33 hsz után búcsúzik, kíváncsi vagyok ki éli meg legalább az 50et az új hullámból :lol: Időt spórolnánk ha minden 10-20 hsz-est még most kivágnánk :shifty: :mrgreen:

Kivéve az embert akit nem ismerünk de elbúcsúzott,hogy majd visszatér ha nem nyernek semmit :lol: ő jóarc és nagyon várom,hogy visszatérjen :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 19:51

Sokáig nem megy az álszentség, kézi topikba csak kimutatta a foga fehérét a vérkatalán barátunk. :lol:
Még páran követhetnék.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 31., vasárnap 19:38

mi bajod van? milyen anyazassal? vkivel osszekeversz te gyokerarcu. :D :D
de ha nem akkor meg ez egy nagyon szanalmas probalkozas volt. :lol: :lol:

ugy tartozik ide h beigazolodik amit irtam :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 31., vasárnap 19:36

Te kezted egy szép is k.anyázásással, úgy hogy hozzád se szóltam. :cens: Csodálkozol, hogy valami primitívet válaszolok. Amúgy ez hogy tartozik ide?
menj már innen

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 31., vasárnap 19:35

Toti írta:Nero
te szegyen.
miert nem ide irod be a magasroptu perverz gondolataidat? :D ne privatozz mar kerlek.
Te kezted egy szép is k.anyázásással, úgy hogy hozzád se szóltam. :cens: Csodálkozol, hogy valami primitívet válaszolok. Amúgy ez hogy tartozik ide? :ozil:

Vissza: