Akkor zsír. Jön De Gea és jön a tripla.Sztroga írta:Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 21:07
Akkor zsír. Jön De Gea és jön a tripla.Sztroga írta:Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 21:04
Én Stegent védetném kövi szezonban a bajnokságban, Bravot kupaban. Több meccse lenne,talán még kihúzni 1 evig, mig Bravo visszavonul.ziro4vr írta:
Csak hosszabb távon az egyik többet fog akarni. Mint már most a német.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 21:01
Csak hosszabb távon az egyik többet fog akarni. Mint már most a német.Sztroga írta:Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 20:59
Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 20:58
Plusz a Real Madridot rúgott gól nélkül nem lehet megverni. Ezt idén hallottam egyik sport1-es szakértőtől - Ivántól talán, nem emlékszem már -, sosem fogom elfelejteni..Zsombor írta:Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
Én ezt már kigondoltam tök jól.. Az összes hétközi meccsen MAtS véd, a hétvégi meccseken Bravo. Így kb fele-fele arányban játszanának, a német védhetne a bajnokságban is, boldogabb lenne, de nem cseszünk ki senkivel. Remélem Lucho egyik megfigyelője olvassa majd..ziro4vr írta:Én jövőre a németet játszatnám, még ha ezzel be is kéne áldozni a chileit. Ha ő most megkapja teljesen a bizalmat és év vele, akkor lesz egy top5 kapusotok 10 évre. A chileiben nincsen több, egy simán nagyon jó kapus.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:58
Igen az FM-ben ez lenne a megoldás, köszönöm.Sztroga írta:1. Mash és Pique nagyon jo teljesitmenyt hozott.ziro4vr írta: Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
2. Bravo és Stegen is klasszis kapus.
3. Ha a labda nálad van nehezen kapsz golt.
Én jövőre a németet játszatnám, még ha ezzel be is kéne áldozni a chileit. Ha ő most megkapja teljesen a bizalmat és év vele, akkor lesz egy top5 kapusotok 10 évre. A chileiben nincsen több, egy simán nagyon jó kapus.DinhoL írta:Bravot se kéne kihagyni ha védekezésről beszélünk! Nagyon szerettem VV-t de őszintén szólva nem volt egy világklasszis kapus, főleg az első éveiben sok potyája volt. Most viszont szereztünk két, szerintem nagyon jó képességű portást és ez is meglátszik a bekapott gólok számán. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a továbbiakban LE miként fog dönteni kapusposztot illetően, mert MATS már jelezte, hogy neki ennyi nem elég..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 20:55
Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.Sztroga írta:1. Mash és Pique nagyon jo teljesitmenyt hozott.ziro4vr írta: Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
2. Bravo és Stegen is klasszis kapus.
3. Ha a labda nálad van nehezen kapsz golt.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 20:54
1. Mash és Pique nagyon jo teljesitmenyt hozott.ziro4vr írta: Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:49
Hát, nos igen ez így van.csababarca írta: Vagyis én úgy látom,hogy nem a védelmünk elit, hanem inkább a védekezésünk úgy csapatszinten állt össze nagyon.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 20:47
Nananaaaa, Oleguert szidni? Barca valaha volt legjobb jobbekje! (Máig nem értem mit csinált ő Barcamezben, hogy örültem amikor bejelentették, hogy távozik..Jester írta:de mint tudjuk ez baromság, mindig vannak befoltozni valók és gyenge láncszemek. (2006-Oleguer)
Egyedül talán csak a védelem szorulna foltozgatásra, de ott meg csak várni kell, hogy Vermaelen felépüljön, és ezzel meg is van oldva...
Piqué nekem úgy tűnt most, hogy fejben kicsit összekapta magát, akkor meg képes lehet ilyen szezonokra bőven. Kérdés, hogy ez kitart-e jövőre is.ziro4vr írta:Piqué ki tudja lehoz-e még egy ilyen szezont.
Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 31., vasárnap 20:44
ziro4vr írta:Jester írta:
Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:37
Azért ott lehetnek rések. Vermaelen kétlem hogy valaha visszatérne a londoni formájához, a jobbhátvéd kérdés azért fennáll továbbra is, Piqué ki tudja lehoz-e még egy ilyen szezont.Jester írta: Egyedül talán csak a védelem szorulna foltozgatásra, de ott meg csak várni kell, hogy Vermaelen felépüljön, és ezzel meg is van oldva...
HozzászólásSzerző: Jester » 2015. május 31., vasárnap 20:35
Előttem már leírták, de kiegészíteném.Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 31., vasárnap 20:28
Jah, akkor nem szóltam.Zsombor írta: Ugyan már azt te megteszed magadnak a Phoenix mániáddal.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 20:21
Ugyan már azt te megteszed magadnak a Phoenix mániáddal.soadroli írta:pls új barcások ne égessetek már itt![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 31., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 19:53
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem