Amúgy meg, javaslom most tegéytek meg a Vp jövőévi győzelmét. Szerintem én így fogok tenni. Viccen kívül. Aztán egy év múlva beírok ide gazdagon. :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:00
Minden idők tán legerősebb Veszpréme.Ferencváros írta:Hát nem tudom mi lesz jövőre.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 19:54
Gratulálok, remélem boldog leszel azzal a pénzzel. Nem hogy a magyar csapatnak szurkoltál volna. Szánalmas ember vagy.Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 31., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 31., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:48
Egy meccsen a barcat is megvertük volna. Ez a lebonyolítás nem kedvez nekünk nagyon nem. Majd jövőre. A kiel meg nem annyira elit már, rossz a csapatuk szerkezete.rashidm írta:Én mondjuk ennek is örülök hogy bejutott egyáltalán a döntőbe a veszprémi csapat. Azért látszik, hogy a Barca és a Kiel mennyire kiemelkedik a férfiaknál. A Kiel-t 10 meccsből 2x meg lehet verni szerintem, ez most összejött tegnap. A Barca jogosan nyerte meg. Meg kellene még erősíteni a csapatot, mert azért látszik, hogy kevesek vagyunk. Főleg, hogy Nagy Laci plusz 8-9 ember (ha jól láttam a tv-n) 34-35. Oda azért szerintem el kell a vérfrissítés lassan.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 31., vasárnap 19:47
gratulálok, igazi idióta vagy. örülj a pénzednek kispöcs.Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 31., vasárnap 19:46
Szerintem utóbbi, vagyis inkább nyomasztotta a teher ellentétben a tavalyi kekkel. Meg mi lesz Iliccsel? Elviszi a Barca? (valamint Nagy is öregszik már, pedig ma ő tette oda legjobban amit kellett)De Miklert nem értem...kissé elszállt talán? Vagy csak be volt tojva.
Nem akarok flamewart kezdeni, de szerintem ez érdekes kérdés. A stílusa tényleg elég alpári, de mondjuk egy Madrid - Nyíregyházán (utóbbi helyébe behelyettesíthetsz random magyar csapatokat) én is a spanyoloknak szurkolnék.Egy magyar kézi csapat BL dontozik te meg komolyan idejossz és T/1-ezel hogy a barcaval nyertel pénzt? Ha nem katalán vagy akkor a nyert pénzből vehetnél egy kis magyarságot.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 19:44
Egy magyar kézi csapat BL dontozik te meg komolyan idejossz és T/1-ezel hogy a barcaval nyertel pénzt? Ha nem katalán vagy akkor a nyert pénzből vehetnél egy kis magyarságot.Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:42
Jövőre jön Palmarsson, Sliskovic és elvileg Stepancic, azaz egy konkrét második sor, ami idén hiányzott.VanillaSky írta:Sajnos ez elment, kapuban ma több kellett volna. Ettől függetlenül férfi mezőnyben ez nem rossz eredmény, mégha ma senki nem is fog neki örülni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 31., vasárnap 19:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:31
Most húzz innen te majom.Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 19:31
Gratulálok.Nero írta:Beten megtettem 10-el hogy legalább 3-al nyerünk. Eddig jön remélem tovább szerencsétlenkedik a veszprém.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 31., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 31., vasárnap 19:23
lehet itt elment, Xre feljöhettünk volna nyugodtan, még emberelőny is volt és mèg onnan is nagyon kemény lett volna, erre 2 perc és -3...Remy írta:Egyenlíthettünk volna, erre -3 ... nem hiszem el. Sulic meg kuka.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem