BizonyámZsombor írta:És legalább jól néznek ki?

ne kíméljetek :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 1., hétfő 16:23
BizonyámZsombor írta:És legalább jól néznek ki?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 1., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 1., hétfő 14:40
Hát ezaz, hogy ő meg mondta, hogy ő másét nem mossa el...A másik szobatársam ő meg évfolyamtársam volt, és vele meg lehet beszélni hogy elmosom én azt ő meg ezt... nah mind1 én elengedtem ezt a témát már.peti_madrid írta:A sztorihoz: én 2 csajjal lakok együtt itt Szegeden, meg egy sráccal, de köztünk sose volt vita a mosogatás. Volt, hogy ott volt hagyva a csetres, de ha szólt valaki valakinek, az elmosogatott. Vagy max odébbraktuk, esetlegesen elmostuk a másét.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 1., hétfő 14:37
Szerintem csetreszt akart írni ami a kacat ősmagyar megfelelője. :ĐGéci írta:Mi az a csetres?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 1., hétfő 1:04
Te többnyire minden olyan témát, amiben van vmi nőstény, erre vezetsz le :Đziro4vr írta: Én is laktam anno albiban csajjal, aki nem a barátnőm volt. Nos, nem tartott sokáig. Ha már azzal bünteted magad, hogy egy nősténnyel osztasz meg egy kecót, legalább húzhasd meg. Az a minimum ami jár.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 21:03
Én is laktam anno albiban csajjal, aki nem a barátnőm volt. Nos, nem tartott sokáig. Ha már azzal bünteted magad, hogy egy nősténnyel osztasz meg egy kecót, legalább húzhasd meg. Az a minimum ami jár.rashidm írta:10-ből egy 7-es mondjuk. Csak a baj az, hogy úgy tűnik hogy ő 10-esnek gondolja magát, illetve ő azt hiszi hogy ő megcsinálhatja, más meg nem (mint most, én elmosogattam amit használtam, ő "mily meglepő módon" ott van a konyhapulton...Zsombor írta:Legalább jól néz ki?).
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 20:59
10-ből egy 7-es mondjuk. Csak a baj az, hogy úgy tűnik hogy ő 10-esnek gondolja magát, illetve ő azt hiszi hogy ő megcsinálhatja, más meg nem (mint most, én elmosogattam amit használtam, ő "mily meglepő módon" ott van a konyhapulton...Zsombor írta:Legalább jól néz ki?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 17:16
Előbb fogok CNC géppel fellépéseket tartani a Carnegie Hallban, minthogy egyetértsek vele akármiben.ziro4vr írta:Aztán hamesszel kézenfogva belesétáltok a fénybe, mint Jack a lostban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 17:13
Aztán hamesszel kézenfogva belesétáltok a fénybe, mint Jack a lostban.Zsombor írta:Még 2 hét, aztán húzóra lenyomom az egészet.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 17:11
Mekkora egy aljas vagy teZsombor írta:Nem köcsögségből, de én nem is emlékeztem rád.Andrew Dawn írta:Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök visszaAzért minden jót.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. május 31., vasárnap 16:59
15 hszbe nem is fér bele sokZsombor írta:Nem köcsögségből, de én nem is emlékeztem rád.Andrew Dawn írta:Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök visszaAzért minden jót.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 16:57
Nem köcsögségből, de én nem is emlékeztem rád.Andrew Dawn írta:Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök vissza
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. május 31., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 30., szombat 17:47
Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem