Azt írtam,hogy benne vagyunk az elmúlt 10 évetekben mi is, rengeteg szakmai és "mentális" hiba amit elkövettünk, ezzel nem a ti érdemeiteket kisebbítem, jó csapatotok volt/van hanem a mi oldalunkról megközelítve elég nagy szégyen,a hibák amit elkövettünk az évek során vezetésről bukott meccsek stb most is az utatokba álhattunk volna... Leírtam nem egyszer,hogy megérdemelt a triplázásotok.Matyi írta:Azt írtad, hogy naggyá tettetek minket és odaengedtétek a Juvét, ezzel nem tudok mit kezdeni.gen azt írtam,hogy direkt voltunk rosszak.Ha nem tudtok olvasni, akkor ne válaszoljatok az írásaimra.
Sorry ,hogy egy Real Madrid oldalon elsősorban a mi hibáinkat emeljük ki, de kezdtek egy kicsit túl sokan lenni, engem zavar.Főleg amikor szerretném megvitatni egy kis madridista cimborámmal,hogy miért is nem mi triplázunk 2szer és akkor jön valami keselyű,hogy miért nem fröcsögök a nyáltól és mérnem a barcát dicsőítem...egyébként odaírtam,hogy nagyon erős a barca ennél többet ne várjatok itt...
Nem mondtam, hogy dicsőítened kell bárkit is, de azért picit sok volt, amit írtál, szerintem.
Az elfogultságnak is van egy határa.
Ki lehet kapni 2-0ra is, de amikor egy 6-2es vagy 5-0ás végeredmény születik azért alaposan benne van abban a vesztes csapat is, persze ez attól még a győztes dicsősége marad. Csak az ilyen meccsek mentálisan sokat nyomnak,erősebbé teszik a győztest fejben.És ilyen nagy a rivalizálás és ennyi bajnoki cím jut az egyiknek és annyi a másiknak ott valamit nagyon elcsesztünk.Így értettem,hogy megtanítottuk ezt a barcát gyakorlatilag madridot verni bármilyen szituációban.Ez inkább dicséret lenne ,de nyávogjatok csak...
de mind1 itt mindenki kiforgat mindent. Akkor leírom úgy,amit hallani szeretnétek, miattunk tripláztok,mi vagyunk a real madrid bármi van mindig mi vagyunk a legjobbak és ti nekünk köszönhetően léteztek.Remélem így jó mert ezt akartam kihozni belőle...