HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 31., vasárnap 16:48
Neymar cselével szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Én amúgy is csípem a gyereket, nagy zsugás lehet belőle, a focit meg a fineszért, csibészségért nézem, a látványért, szép pillanatokért. Nem gondolom, hogy a csel előtt jól kigondolta, hogy na, belerúgok a földön fekvőbe, jól megalázom a végén. Jött neki, megpróbálta, be is jött volna. A Bilbao játékosai nyilván felfokozott állapotban voltak, nem tetszett nekik, ennyi.
Hozzám a Roberto Carlos-féle reakció áll közelebb. Mehet a fault, aztán pacsi.
A Barcát meg felesleges lehúzni.
Én is azt érzem, hogy egyébként játéktudásban nincs nagy különbség a két csapat között, mi mégis kupa nélkül maradunk, Ők pedig nagy eséllyel tripláznak. Itt nem az Ő oldalukat kell elővenni, darálták az ellenfeleket, jó focit játszottak a szezon második felében, megérdemelten érnek oda a végén minden fronton.
Mi persze bosszankodhatunk, szerintem jogosan is, hogy nyerni kellett volna egy kupát legalább idén, de ilyen-olyan okoknál fogva nem jött ki a lépés. Ettől függetlenül nekik ugyanúgy hozni kellett a meccseiket, sőt, ha már "mi adtuk át" a bajnokságot, akkor ott még a nyomást is el kellett viselniük, hogy előttük vagyunk, és nem nagyon hibázunk (egészen januárig).
Na mindegy, túlzásba azért nem akarok esni, erős ez a Barca, de meggyőződésem, hogy ha nyáron okosan igazolunk, akkor jövőre elkapjuk őket, mert ebben a csapatban benne van ez. Csak le kell szállni a magas lóról, ahogyan néhány kolléga jelezte...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)