Ennyi erővel a 06/07-es ligához közötök nem volt, csak mi szórakoztuk el. Értem én, hogy ti sem voltatok toppon mindig, de az ellenfélnek attól még oda kell tennie magát maximálisan, hogy bejusson egy Bl döntőbe, vagy hogy behúzzon egy bajnokságot, csak a ti szerencsétlenkedéseitek nem lettek volna elegek ehhez. Lásd tavalyi év, ti is botladoztatok év végén, mi mégse tudtuk behúzni a bajnokságot, mert hasonlóan balfaszok voltunk. Úgyhogy azért nagyobb arányban kellett a mi jó játékunk a sikercsapat kialakulásához, mint a ti szerencsétlenkedésetek.. Meg idén is ha nem kapjuk magunkat össze év elején, akkor botladozhattok, semmire nem mentünk volna vele.dzsi91 írta:Egyébként ha lehet úgy mondani,győzteseket neveltünk belőlük,hány olyan meccs volt amikor nyert helyzetből buktunk ellenük, vagy hány olyan liga amit elszórakoztunk.Ezt a generációjukat mindamellett hogy rendkivül erősek mi tettük naggyá, amikor 6-2re meg 5-0ákra vertek,meg amikor 4pontos előnyt adunk le -4re 3 hét alatt,meg amikor oda engedjuk a juventuust a bl döntőbe.
Tudom, hogy ezt te sem állítod, csak a hsz-ed alapján ezt úgy másodlagosnak tekinted, pedig elsősorban ez ami számított nekünk, nem a ti játékotok..