Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 31., vasárnap 16:21

Ezt a generációjukat mindamellett hogy rendkivül erősek mi tettük naggyá, amikor 6-2re meg 5-0ákra vertek,meg amikor 4pontos előnyt adunk le -4re 3 hét alatt,meg amikor oda engedjuk a juventuust a bl döntőbe.
Igen, nélkületek sehol sem lennénk most.
Mi köszönjük, hogy megverhettünk titeket.

Gondolom, az, hogy 8 pontot hoztunk rajtatok pár héten belül, nem a mi érdemünk, hanem azt is csakis ti rontottátok el.

De tényleg köszi, hogy odaengedtétek a Juvét.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 31., vasárnap 16:20

hunmadridista írta:Amúgy én azt nem értem, hogy hogy lehet pár éven belül két 6 kupás szezont is lehozni...senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a Barca mindent be fog húzni az idén...volt már egyáltalán ilyen történelemben? A mi csapatunk miért nem képes ilyet megcsinálni...miért kell nagyképűsködni, elkényelmesedni és sz.rni az egészbe?
Egyszerűen nem értem...de azért remélem, hogy ezek után jövőre látszik majd egy kis akarás a mieinken is...

Nem az akarattal volt a gond. Mi is triplázni akartunk, csak olyat 13-14 emberrel nem lehet. Pláne úgy, hogy vannak, akiknek alanyi jogon, teljesítménytől függetlenül is jár a kezdőtagság. Rosszul lett összerakva a keret, amit Ancelotti nem is használt megfelelően. Plusz még Modric hiánya. Ezeket együtt nem bírtuk el.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 16:12

hunmadridista írta:Amúgy én azt nem értem, hogy hogy lehet pár éven belül két 6 kupás szezont is lehozni...
Úgy hogy mindamellett,hogy erősek mi szépen alájuk játszunk. Egy cseppet sem tud zavarni az idei triplájuk, megérdemeljük, mindenhol bekavarhattunk volna nekik de mi köszöntük szépen inkább nem, zavaró mert én jobbnak tartom magunkat, de hát esélyt sem adtunk magunknak hogy ezt bizonyítsuk...
A bl döntőt is egyedül buffon miatt nézem meg,kedvelem a palit kijárna neki egy bl győzelem, de nagyon sima barca győzelem lesz, ők majd belövik amit mi kihagytunk.

Egyébként ha lehet úgy mondani,győzteseket neveltünk belőlük,hány olyan meccs volt amikor nyert helyzetből buktunk ellenük, vagy hány olyan liga amit elszórakoztunk.Ezt a generációjukat mindamellett hogy rendkivül erősek mi tettük naggyá, amikor 6-2re meg 5-0ákra vertek,meg amikor 4pontos előnyt adunk le -4re 3 hét alatt,meg amikor oda engedjuk a juventuust a bl döntőbe.

Szóval úgy lehet kétszer triplázni,hogy van egy erős csapatod és egy balfácán riválisod.De mi is fogunk triplázni nyugi a kérdés hogy mikor :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 16:10

dzsi91 írta:Persze hogy teljesen rendben van 3-1nél a 86ik percben egy ilyen csel, nem is értem min szálltak el a bilbao játékosok. Egyébként nem kedvelem isco-t (mit kapok majd ezért) :D szal ha ő csinálta volna akkor is ezt mondom :D
VB meccs volt, ami ugye kicsit nagyobb téttel bír, mégse látom, ahogy Roberto Carlos odamegy leüvölteni a fejét.. :roll: Vagy ha vesztes csapat tagjaként csinálom, akkor oké? Brazíliában is bejátszotta vagy 3-szor már, Real ellen is bepróbálta, egyik alkalommal se üvöltötték le a fejét.
dzsi91 írta:Én szeretem a látványos dolgokat, ha hasznos. Ez a csel ha bejön semmire nem szolgált volna a védő megalázásán kívül.És ezt a cselt nem húzta volna meg ha nem 3-1 az állás és nem a 86ik percben járunk. Felesleges bohóckodás volt, ha valakinek ez a látvány akkor ok.
Mert ha bejön és nem tartja fel a védő - ami után természetesen jött a szokásos hanyatt vágódás, amiről igazán leszokhatna már -, akkor konkrétan 1v1-be mehetett volna a kapusra emlékeim szerint. Tényleg semmi haszna az ilyennek..

De amúgy ja, nekem ez látványos volt, nem sűrűn látok ilyet..
lesliejr írta: Majd elmúlik, megkomolyodik talán és célratörőbb lesz a játéka.
Én remélem nem, kiegyezek "csak" 30 gólos szezonokkal, de ne hagyja abba ezeket a látványos dolgokat, emiatt szeretem a játékát. CR-be s ezt komáltam még anno, sajnálom is, hogy kikopott belőle mára szinte teljesen - ősszel még villantott azért valamit a régi énjéből.

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 16:09

dzsi91 írta:
Én szeretem a látványos dolgokat, ha hasznos. Ez a csel ha bejön semmire nem szolgált volna a védő megalázásán kívül.És ezt a cselt nem húzta volna meg ha nem 3-1 az állás és nem a 86ik percben járunk. Felesleges bohóckodás volt, ha valakinek ez a látvány akkor ok.

El lehet menni egy védő mellett 120 féleképpen de ezért még a grundon is hátbarúgnak. :D

Na de oké akkor Neymar ezt értunk tette,a futballért, csak rosszul közelítettem meg.
Őszi klasszikuson is meghúzott egy ilyet 0-0 nal.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 16:07

Látom még mindig Neymar a téma. :)
Azért érdekes, mert Ronaldinho-t sose bántotta ezért senki, pedig csinált pimasz dolgokat. Emlékszem egy Osasuna elleni meccsre ahol a vonal mellett a védő odacsúszott minden mindegy alapon, max agyonrúgja, Dinho elhúzta mellette, odébbvitte 10 métert, megállt, bevárta, a védő megint odacsúszott és ugyanúgy átbaxta.
Aztán a balra nézek jobbra adom és közben vigyorgok...
Ronaldo amit művelt a United-nél. Biciklizés, bokából jobbra balra, hátam mögött, de egy métert se ment semerre de már körülötte feküdt mindenki. :D
Utaztak is rá. De Messi-t felhozhatjuk. Bebőrözi az egész védelnet ha akarja, hülyét csinál bárkiből...Szóval Neymar mit csinál rosszabbul az említett játékosoknál?
Gusztustalan és undorító, persze, mert a Barca-ba ment és nem a Real-ba. De nem a cselei miatt. Amelyik játékos ennyi idősen ilyen cselgép volt az mindig is jobban dobálta magát, mert arra utaztak is a védők. Ezen Ronaldo is keresztül ment. Majd elmúlik, megkomolyodik talán és célratörőbb lesz a játéka.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 16:02

Anthony írta:Én sem értem a problémát. Ha feladták a baszkok menjenek le a pályáról, az is ugyanúgy 3-0.
Neymar tényleg azon kevés játékosok egyike aki meg tud, és meg is csinál jó néhány látványos cselt, szerintem ezért nézzük a focit, nem a futóversenyre, meg a csontzenére vagyunk kíváncsiak.
Én szeretem a látványos dolgokat, ha hasznos. Ez a csel ha bejön semmire nem szolgált volna a védő megalázásán kívül.És ezt a cselt nem húzta volna meg ha nem 3-1 az állás és nem a 86ik percben járunk. Felesleges bohóckodás volt, ha valakinek ez a látvány akkor ok.

El lehet menni egy védő mellett 120 féleképpen de ezért még a grundon is hátbarúgnak. :D

Na de oké akkor Neymar ezt értunk tette,a futballért, csak rosszul közelítettem meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sztroga

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 15:56

hunmadridista írta:Amúgy én azt nem értem, hogy hogy lehet pár éven belül két 6 kupás szezont is lehozni...senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a Barca mindent be fog húzni az idén...volt már egyáltalán ilyen történelemben? A mi csapatunk miért nem képes ilyet megcsinálni...miért kell nagyképűsködni, elkényelmesedni és sz.rni az egészbe?
Egyszerűen nem értem...de azért remélem, hogy ezek után jövőre látszik majd egy kis akarás a mieinken is...
Ha jól tudom, még egyik klubnak se sikerült 2x triplázni.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 31., vasárnap 15:54

Amúgy én azt nem értem, hogy hogy lehet pár éven belül két 6 kupás szezont is lehozni...senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a Barca mindent be fog húzni az idén...volt már egyáltalán ilyen történelemben? A mi csapatunk miért nem képes ilyet megcsinálni...miért kell nagyképűsködni, elkényelmesedni és sz.rni az egészbe?

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 31., vasárnap 15:34

Ja, gusztustalan hogy még 3-1-nél is próbál valamit csinálni :roll:
Gondolom az kevésbé lett volna megalázó, ha elkezd passzolgatni a Barca az utolsó 5 percben a saját térfelén...

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 31., vasárnap 15:32

Szerintem ezekbe a balhékba az is benne van, hogy próbálják elég erősen elvenni a srác kedvét még gyorsan fiatal korában. Minden megvan benne, hogy CR és Messi visszavonulása után ő legyen a legjobb.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 31., vasárnap 15:27

palesz77 írta:Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem
A testbeszédéből, gesztusaiból látszott, hogy a végén meg akarja alázni az ellenfelet, nyilván nem egy szimpla csel miatt akarta meglincselni a fél Bilbao.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 31., vasárnap 15:27

Én sem értem a problémát. Ha feladták a baszkok menjenek le a pályáról, az is ugyanúgy 3-0.
Neymar tényleg azon kevés játékosok egyike aki meg tud, és meg is csinál jó néhány látványos cselt, szerintem ezért nézzük a focit, nem a futóversenyre, meg a csontzenére vagyunk kíváncsiak.

Sztroga

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 15:21

dzsi91 írta:Persze hogy teljesen rendben van 3-1nél a 86ik percben egy ilyen csel, nem is értem min szálltak el a bilbao játékosok. Egyébként nem kedvelem isco-t (mit kapok majd ezért) :D szal ha ő csinálta volna akkor is ezt mondom :D
Szerintem nem ezen akadtak ki a baszkok, hanem h utána feldobta magát Ney.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 15:19

Persze hogy teljesen rendben van 3-1nél a 86ik percben egy ilyen csel, nem is értem min szálltak el a bilbao játékosok. Egyébként nem kedvelem isco-t (mit kapok majd ezért) :D szal ha ő csinálta volna akkor is ezt mondom :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 15:12

Dani Alves :lol:

Én nem hiszem el ezt az embert. :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sztroga

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 15:11

palesz77 írta:
dzsi91 írta:Igen
Most ezt teljesen komolyan kérdezem, mert én tegnap óta nem értem ezt az ügyet.. Azért volt gusztustalan, mert egy döntőben már nyert állásnál villant, eddig ez jött le. Most akkor ez is gusztustalan? Klub VB elődöntő, 3-0-ás állás, simán is lőhette volna, vagy levehette volna, ő mégis a látványosabb megoldást választotta. Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem?
Adott játékos melyik csapatban játszik. :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 15:07

dzsi91 írta:Igen
Most ezt teljesen komolyan kérdezem, mert én tegnap óta nem értem ezt az ügyet.. Azért volt gusztustalan, mert egy döntőben már nyert állásnál villant, eddig ez jött le. Most akkor ez is gusztustalan? Klub VB elődöntő, 3-0-ás állás, simán is lőhette volna, vagy levehette volna, ő mégis a látványosabb megoldást választotta. Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem?

Sztroga

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 15:05

]
Sztroga írta:
dzsi91 írta:
Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?
Igen
Igazad van, tiltsuk be a cseleket. Járjon érte piros lap.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 15:05

Mikor CR háttal passzol az zseniális, mikor Neymar szivárvány cselt tol az gusztustalan Of course. :Đ
Som i Serem!
6oat

Vissza: