Én nem hiszem el ezt az embert.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 15:11
Adott játékos melyik csapatban játszik.palesz77 írta:Most ezt teljesen komolyan kérdezem, mert én tegnap óta nem értem ezt az ügyet.. Azért volt gusztustalan, mert egy döntőben már nyert állásnál villant, eddig ez jött le. Most akkor ez is gusztustalan? Klub VB elődöntő, 3-0-ás állás, simán is lőhette volna, vagy levehette volna, ő mégis a látványosabb megoldást választotta. Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem?dzsi91 írta:Igen
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 15:07
Most ezt teljesen komolyan kérdezem, mert én tegnap óta nem értem ezt az ügyet.. Azért volt gusztustalan, mert egy döntőben már nyert állásnál villant, eddig ez jött le. Most akkor ez is gusztustalan? Klub VB elődöntő, 3-0-ás állás, simán is lőhette volna, vagy levehette volna, ő mégis a látványosabb megoldást választotta. Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem?dzsi91 írta:Igen
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 15:05
Igazad van, tiltsuk be a cseleket. Járjon érte piros lap.Sztroga írta:Igendzsi91 írta:
Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 31., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 31., vasárnap 15:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 14:59
IgenSztroga írta:Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?dzsi91 írta:
Pique,Xavi,Dani Alves,Cruiff mind ugyanekkora patkányok. Nem kell védeni őket.
Messi gólja zseniális volt, Neymar gusztustalan, a barca tripláért meg remélem legalább egy tábla csokit küldenek majd a Bernabeuba, GG Real.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 14:57
Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?dzsi91 írta:Pique,Xavi,Dani Alves,Cruiff mind ugyanekkora patkányok. Nem kell védeni őket.csababarca írta:
Stoichkov "védelmére" legyen mondva,hogy ő akkor is köpködött,mikor kullogtunk a középmezőnyben, szóval ilyen szempontból következetes.
Messi gólja zseniális volt, Neymar gusztustalan, a barca tripláért meg remélem legalább egy tábla csokit küldenek majd a Bernabeuba, GG Real.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 31., vasárnap 14:54
Nem minden Real szurkoló divat, de a Realnak nagyon sok ilyen szurkolója van, ez egyértelmű, a legsikeresebb klubról beszélünk. Rengeteg C. Ronaldo szurkoló van, aki most Madridos, de korábban Manchesteres volt.wZoLee7 írta:Ezt én most nem igazán értem. Ha csak nem úgy gondolod, hogy minden Real drukker divat...de kétlem h ez megfordulna a fejedben![]()
Vannak jó fej barcasok, itt is van pár, de atletikóst én még nem láttam
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 14:52
Pique,Xavi,Dani Alves,Cruiff mind ugyanekkora patkányok. Nem kell védeni őket.csababarca írta:
Stoichkov "védelmére" legyen mondva,hogy ő akkor is köpködött,mikor kullogtunk a középmezőnyben, szóval ilyen szempontból következetes.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 31., vasárnap 14:33
pheco írta:Hogy rohadna meg. Real ellen tavaly miért nem tudott így nyerni a Barca?Remy írta:Ez a Stoitchkov![]()
![]()
Mindig meg tud lepni.
Hihetetlen egyébként, hogy a volt játékosok és a vezetőség le tud menni ilyen szintre. Aztán csodálkozunk, hogy a szurkolók mitől ilyenek. Nagyon elszálltak ettől a pár év sikertől.
HozzászólásSzerző: Jester » 2015. május 31., vasárnap 14:15
Ezt a 9 kupás hátrányt szerintem sosem fogja ledolgozni a Barca. A 10 BL-t, BEK-et azt meg végképp hagyjuk, most is csak a Milan közelíti meg ezt, de ők nem nagyon fognak most, se a közeljövőben nyerni bármit is. Zsinórban 5-öt ma már nem lehet nyerni. Kizárt. Az az Real Madrid egy korszakos csapat volt, riválisok nélkül. Talán csak a Budapest Honvéd, ja de annak is a legjobbja hozzájuk mentBajnoki címek tekintetében meg azért még mindig 9 a difi, ez több, mint sok. De nem is érdemes számolni, mert ezen címek nagy részének nem is voltunk tanúi. Az utóbbi évtized valóban a Barcáé, ezt kell most megbecsülnünk nekünk Barca szurkolóknak, meg persze azt, hogy láthatunk egy Messit varázsolni.Mert lesz még így se.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 31., vasárnap 13:52
Hogy rohadna meg. Real ellen tavaly miért nem tudott így nyerni a Barca?Remy írta:Ez a Stoitchkov![]()
![]()
Mindig meg tud lepni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. május 31., vasárnap 12:46
Jogos a kérdés. Sok ez a korszakos barcazas meg a többi, biztos nem érdekelne annyira hogy mit és mennyit nyertek, hogy tudjam, de még utána se néznék.. Főleg nem madridista létemre.R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 12:33
Azért ez nem kérdés haver...R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:15
pheco írta:Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.
Jelenlévő fórumozók: 60 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem