Ez tényleg jól jellemzi a mindenkori Madridot. Sajnos.„Néhány nappal ezelőtt még ő volt a világ legjobb edzője, ahogy két évvel ezelőtt José Mourinho volt. Jövő héttől Rafa Benítez az”
Edző és vezetőség
-
VanillaSky
Re: Edző és vezetőség
Ez a legnagyobb gáz, hogy a "csodatrióból" kiesett két ember, aztán most mégis ugyanúgy dominálnak mint előtte...csabi* írta: ja mert ez a csapat ua., mint akik halomra nyerték magukat pepperónival meg a csodatrióval..
1 gyengébb szezon kellett, hogy összeszedjék magukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2015. május 31., vasárnap 13:04-kor.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig amikor kettönél több variációs lehetösége volt, akkor müködött a dolog az elsö évben is és a másodikban is.R.M.C.F írta:Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
De ezzel a kerettel/egész pontosan paddal és a sérülésekkel ennyire futotta. Ott voltunk, de a végsö siker nem jött össze.
Elötte lévö évben, mielött még Perez mindenkit eladott volna azért csak leesett egy BL.
A helyzet egyértelmüen Perez hibája. Rövid padot hagyott. Természetesen voltak Ancelottinak is hibái, de én azt gondolom lesz a többinek is.
Lesz Beníteznek is. Kérdés, hogy ha Benítez hibázik mennyire lesz meg az összhang közte és a játékosok között, vagy pedig mennyire tudja elkussoltatni a sajtót. Ezek a dolgok Madridban sokkal nagyobb feladatok, mint cserélni egyet, vagy edzeni a világ legjobb játékosait.
Gondolom CR most iszonyatosan retteg, hogy még a keretbe sem kerül be, nem hogy kezdö legyen..èpp hogy megúszta ö is, Ramos is, hogy ne kerüljön a padra. Szerintem szabadságra is alig mernek menni..wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
Az pedig szinte biztos, hogy csak és kizárólag azért beszéltek szépen Ancelottitól, mert féltek a padtól. Biztosan nem azért mert végre normális hangulat volt, jól megértették egymást és jó csapategység volt. Még akkor sem volt balhé, amikor nem ment annyira szekér ebben az évben. Jesé és Illarra akik szintén jókat mondtak pedig rengeteg játéklehetöséget kaptak a nem rotáló edzötöl..
Nyilván nem kell egy edzöt sem utálni, vagy imádni. Edzök jönnek-mennek. Mindennek van pozitív és negatív oldala, amit értelmesen kell kezelni és értelmezni, majd leszürni a konzekvenciákat.
De elvinni egy ilyen fals story irányába..nem tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2015. május 31., vasárnap 13:02-kor.
-
TopaCriss
- Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
- Kedvenc csapatod: RMCF
nekünk is van egy korszakos Ronaldonk. sajnos valamit tényleg jobban csináltak az elmúlt években katalánékez most a korszakos messi és ez bőven elég a sikerességükhöz a mi balfaszságaink mellett sajnos.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ja mert ez a csapat ua., mint akik halomra nyerték magukat pepperónival meg a csodatrióval..kovacspeter írta:Minek neveznél egy olyan csapatot akik az elmúlt 10 évben nyernek 7 bajnokságot, 3 spanyol kupát, 6 spanyol szuperkupát, 4 bajnokok ligáját (de ez legyen inkább csak 3csabi* írta:korszakos barca hol?
ne essünk már túlzásokba azért, 2 klub vb-t és 2 európai szuperkupát?
az idei sikerességükben mi is jócskán benne vagyunk, persze meg is érdemlik ha tripláznak szót se róla
de a lényeg, h ez már nem a korszakos barca

- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, mert csak azért imádták Ancelottit, mert annyit játszhattak, amennyit nem szégyelltek. Más oka nem is lehet.wZoLee7 írta:... mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
Másrészről valaki írta - már nem emlékszem ki, hogy nem csak a kezdők álltak ki mellette. Állítólag Jesé és Illarra is. És ők csak azok, akikről itt a fórumon olvastam. Honnan veszed, hogy esetleg a keret 90%-a nem mellette volt?
-
kovacspeter
- Kedvenc játékosaid: Zidane
igen én is olvastam a híreket, CR nehezen bírja ha nem játszik, de legyünk őszinték neki is jót fog tenni ha pihen egy kicsit. Nem lehet minden meccsen a toppot hozni, még ha ő súrolja is ezt a határt.wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
-
kovacspeter
Szűk volt a keret, eszméletlen kutyaütők voltak a padon kit rakjon be szerencsétlen? Khedira vagy a szuper szűrő Illaramendit? Na mindegy, remélem Benitez sikeres lesz. Csak jót kívánok neki.wZoLee7 írta:Hát...oké főnökkovacspeter írta:Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.
Grat Perez....
Ez nem korszakos barca, most összejött, de ha nem fognak tudni hátul is erisiteni komoly gondjaik lehetnek.
Az lehet hogy szét szedi a csapatot, de mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
-
kovacspeter
Minek neveznél egy olyan csapatot akik az elmúlt 10 évben nyernek 7 bajnokságot, 3 spanyol kupát, 6 spanyol szuperkupát, 4 bajnokok ligáját (de ez legyen inkább csak 3csabi* írta:korszakos barca hol?
ne essünk már túlzásokba azért
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát...oké főnökkovacspeter írta:Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.
Grat Perez....
Ez nem korszakos barca, most összejött, de ha nem fognak tudni hátul is erisiteni komoly gondjaik lehetnek.
Az lehet hogy szét szedi a csapatot, de mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
-
kovacspeter
Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.
Grat Perez....
Grat Perez....
pedig ott van rá a magyarázat. azt írják hogy mivel spanyol és kövér és angliában dolgozik ezért mint a legtöbb ilyen testalkatú spanyol mind pincérként dolgozik angliában. valamint még az öltözkedéséből is hasonlít egy picérre.Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy nekem még mindig bűzlik valami, nem hinném Carlot csak azért tette ki Perez, mert elkattant és neki új edző kell.Steve írta:Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
A pool miért volt nagy falat? kb 20 év után bl nyert benitez velük,egy bombaerős milan ellen....olyan nevek voltak ott hogy csak na. Ellenfélnél carloval....Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.![]()
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:.
Én nem értem ezt hogy "nem való ide".....ki való? Zidane? Mert azt sem tudjuk edzőként mit képvisel.....
De nem is akarom.
Na de tényleg be kellene tartanom amit írtam,nem megyek bele a benitez ellenségeskedésbe. Meghagyom másoknak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.![]()
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.
De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.
Pereznek be kellene fejezni a monopolyt. De mind szinte örültünk Pereznek, hozta a játékosokat, pörög a business, de mi "régiek" tudjuk mi jár Perezzel.
Akkor azt is el kell fogadni amit kreál.
Kérdés lesz az is, hogy milyen teamje llesz Beníteznek, milyen játékosokat fifa managerezik alá Perez..stb..
Attól jobb nem lesz, ha felhecceljük magunkat előre, Perez döntéseivel nincs mit csinálni. Itt diktarúva van, a diktátornak meg ha nem felelsz meg..repülsz.Én is szkeptikus vagyok amúgy, de remélem menni fog Benítezzel a dolog.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
Én is azt szeretném, amit RMCF említett!
Én abszolút kedveltem Ancelottit, szerintem hasznos volt a klubnak nem csak a BL miatt, szerettem volna ha marad és megerősített kerettel hibákat kijavítva folytatja.
Ezzel együtt sem szeretném,hogy Benítez gyalázását kelljen olvasni, Real ellenszurkolásokat kelljen egy Real szerető fórumon látni.
Megértem, hogy sokaknál kicsapta a biztosítékot Perez és azt is, hogy többen nem örülnek a pincérnek.
De én Real szurkoló vagyok, nem edzők, elnökök, igazgatók, játékosok rajongója.
Nem akarom a csapat vereségein való örömködést, megmondó emberkedést, gyűlölködést olvasni.
Remélem Benítezt elfogadják majd a játékosok legalább fele annyira állni tudja a sarat a sajtóval szemben mint Ancelotti, sikeresek leszünk és nem jön egy új káosz korszak.
Nyugalom volt és mentek a dolgok. Kár volt ezt eldobni. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet máshogy de megint jó.
Lehet, hogy még jobb lesz, pláne ha a kereten is javítanak és Perezék is dolgoznának kicsit.
Én abszolút kedveltem Ancelottit, szerintem hasznos volt a klubnak nem csak a BL miatt, szerettem volna ha marad és megerősített kerettel hibákat kijavítva folytatja.
Ezzel együtt sem szeretném,hogy Benítez gyalázását kelljen olvasni, Real ellenszurkolásokat kelljen egy Real szerető fórumon látni.
Megértem, hogy sokaknál kicsapta a biztosítékot Perez és azt is, hogy többen nem örülnek a pincérnek.
De én Real szurkoló vagyok, nem edzők, elnökök, igazgatók, játékosok rajongója.
Nem akarom a csapat vereségein való örömködést, megmondó emberkedést, gyűlölködést olvasni.
Remélem Benítezt elfogadják majd a játékosok legalább fele annyira állni tudja a sarat a sajtóval szemben mint Ancelotti, sikeresek leszünk és nem jön egy új káosz korszak.
Nyugalom volt és mentek a dolgok. Kár volt ezt eldobni. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet máshogy de megint jó.
Lehet, hogy még jobb lesz, pláne ha a kereten is javítanak és Perezék is dolgoznának kicsit.