meggyőzni nyilván senkit nem fogok, csak arra akarok rávilágítani, hogy ez a játékstílus egyáltalán nem csúnya
Shutterisland:
Bár korábban sok vitánk volt(az okát neked elmondtam), azt kell hogy mondjam,nagyon jó az az irány amerre elmozdultál,sokat fejlődtél,sok dolgot észreveszel,jó meglátásaid vannak....rajtad kívül még egy arc az akit szintén zenész,neki privátban írtam még korábban erről........
Annyi a hozzáfűznivalóm,hogy nem arról van szó(legalábbis az én részemről),hogy a spanyolok vagy a barca csúnya focit tolnak,nem erről van szó. Nekem az a problémám,hogy szerintem lehetne ez jobb is,de ha nem,akkor meg felvállalósabb,direktebb....a képességeik alapján nincs szükség ennyire óvatosnak lenni. Nincs.
Sajnos,VDB elment nagyon a barca irányába,ahol viszont messi hiányában nincs meg a kellő átütőerő,robbanás.
Iniesta oké....ő meghúzza az egy vs egyet,megcsinálja az emberelőnyös szitukat,de ki indul be rá? Torres nem igazán,villa kifelé megy ezt látjuk.....pedro visszaesett és megállt a fejlődésben.....mata mélyebben játszik...a szélsők meg alig kapnak lehetőséget.
Nekem nem a barcás többséggel van a problémám,hanem azzal hogy ez már túl sok....felborult az a képlet ami volt. Rendben van,hogy nálunk a labda,de ezek nem szertárosok hanem FOCISTÁK...ne adják le a 16oson belül....hát verje rá,mint régen villa vagy torres......az szép volt.Most meg tologatják a tologatni valót a tologatóban.
Pl: de ez csak példa....lehet egyéneket cserélni,és alig van benne barcás,még sem rossz felállás.
egy 4-2-2-1-1 ahol alba megy fel minden akciónál.....az egyik szűrő zár vissza ha labdát vesztünk,és ramos tolódik ki alba helyére ha kontra van........
-------------------Iker
Arbeloa-----Piké------Ramos----------Alba
-------Martinez-------Alonso
--Cazorla------------------------Silva
-----------Mata
------------------Soldado
Vagy a 4-3-3 az egy szűrővel, mata és silva kötetlen szerep,szélre húzódni,vagy befelé ha jön fel a bekk......soldado helyett lehetne egy nívósabb támadó oda.
pl:
------------------------Iker
Arbeloa-------Piké---------Ramos-------Alba
---------------------Busq
-----Xavi-------------------Iniesta
Silva----------Soldado-----Mata
De ezek csak hirtelen jött ötletek,nem kell kinevetni.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.