HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. május 31., vasárnap 12:46
Jogos a kérdés. Sok ez a korszakos barcazas meg a többi, biztos nem érdekelne annyira hogy mit és mennyit nyertek, hogy tudjam, de még utána se néznék.. Főleg nem madridista létemre.R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 12:33
Azért ez nem kérdés haver...R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:15
pheco írta:Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 31., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:01
Lófaszt jó, csak ellenünk hoztak 200%-ot de mi azt megszoktuk.Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 11:53
Hát azért a Juve elleni döntőt ideszámolni elég merész lenne, Buffonék a mesterei annak, hogyan kell a focit "csalni", jó értelemben. Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.kovacspeter írta:Sajnos rossz ezt látni ami a Barcanal van. Ez a 3 elől felfal mindenkit, az elmúlt 10 évben nyertek 4 BL-t... (Juventust is megverik efelől senkinek ne legyen kétsége) A bajnokságokat is sorra húzzák be. Nem tudom meddig fog ez nekik tartani, nyilván ha Messi már nem lesz más lesz a helyzet, de addigra lassan utolérnek minket bajnoki címek tekintetében. BL az más tészta ott azért elég jelentős a fölény.
Jó lenne ha a csapat összekapná magát jövőre és Benitez bajnoki címmel mutatkozna be, mert tényleg kezd vérciki lenni a dolog.
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:21
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 9:57
Ne a kommentekből induljunk ki szerintem, mert ha a madridom.hu - t de akár a pena-t megnézzük, hát...De ettől még mind2 oldalt elismerem, hogy nagyon jó munkár végeznek és értékes amit csinálnak, a csapatért, a szurkolókért. Idióták mindenhol vannak hisz nagy az Isten állatkertje mint tudjuk.wZoLee7 írta:Még a barcás haverom is azt mondja hogy nem érdemes ott híreket olvasni mert teli vannak marhaságokkal, a kommentekről nem is beszélve
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 9:43
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 9:30
Oké akkor elnézést. Pedig nem hülyeség, csak egyes moderátorokkal van ott gáz, a FB - oldal és a honlap már elég rég óta színvonalas és ezt nem csak barcások tartják így.csabi* írta: szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 9:02
szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.DinhoL írta:Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.R.M.C.F írta: Az EB még működik?![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 7:57
Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.R.M.C.F írta: Az EB még működik?![]()
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 2:01
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 1:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 0:29
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 0:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 0:12
Ezt én most nem igazán értem. Ha csak nem úgy gondolod, hogy minden Real drukker divat...de kétlem h ez megfordulna a fejedbenAndrás93 írta:Azért azt nem érzed kicsit viccesnek, hogy Real szurkolóként egy Atleticost divatozol le?wZoLee7 írta:Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem