Azért ez nem kérdés haver...R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 12:33
Azért ez nem kérdés haver...R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:15
pheco írta:Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 31., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:01
Lófaszt jó, csak ellenünk hoztak 200%-ot de mi azt megszoktuk.Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 11:53
Hát azért a Juve elleni döntőt ideszámolni elég merész lenne, Buffonék a mesterei annak, hogyan kell a focit "csalni", jó értelemben. Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.kovacspeter írta:Sajnos rossz ezt látni ami a Barcanal van. Ez a 3 elől felfal mindenkit, az elmúlt 10 évben nyertek 4 BL-t... (Juventust is megverik efelől senkinek ne legyen kétsége) A bajnokságokat is sorra húzzák be. Nem tudom meddig fog ez nekik tartani, nyilván ha Messi már nem lesz más lesz a helyzet, de addigra lassan utolérnek minket bajnoki címek tekintetében. BL az más tészta ott azért elég jelentős a fölény.
Jó lenne ha a csapat összekapná magát jövőre és Benitez bajnoki címmel mutatkozna be, mert tényleg kezd vérciki lenni a dolog.
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:21
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 9:57
Ne a kommentekből induljunk ki szerintem, mert ha a madridom.hu - t de akár a pena-t megnézzük, hát...De ettől még mind2 oldalt elismerem, hogy nagyon jó munkár végeznek és értékes amit csinálnak, a csapatért, a szurkolókért. Idióták mindenhol vannak hisz nagy az Isten állatkertje mint tudjuk.wZoLee7 írta:Még a barcás haverom is azt mondja hogy nem érdemes ott híreket olvasni mert teli vannak marhaságokkal, a kommentekről nem is beszélve
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 9:43
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 9:30
Oké akkor elnézést. Pedig nem hülyeség, csak egyes moderátorokkal van ott gáz, a FB - oldal és a honlap már elég rég óta színvonalas és ezt nem csak barcások tartják így.csabi* írta: szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 9:02
szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.DinhoL írta:Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.R.M.C.F írta: Az EB még működik?![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 7:57
Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.R.M.C.F írta: Az EB még működik?![]()
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 2:01
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 1:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 0:29
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 0:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 0:12
Ezt én most nem igazán értem. Ha csak nem úgy gondolod, hogy minden Real drukker divat...de kétlem h ez megfordulna a fejedbenAndrás93 írta:Azért azt nem érzed kicsit viccesnek, hogy Real szurkolóként egy Atleticost divatozol le?wZoLee7 írta:Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 0:07
Nem várok semmit, szimpla tényt írtam le. Neymar meg örülhet, hogy nem törték ketté maradék időben. Felelőtlen és idióta dolog volt, főleg egy BL döntő előtt egy már megnyert meccsen.Galacticos írta: Te minek jossz amugy ide?
Mit varsz?
H irjak a tobbiek h messi az isten, es hogy minden nap maszturbalnak youtube osszeallitasokra messirol?meg hogy milyen szerencsesek h lathatjak blabla?
Hat ha ezt varod menj az eb-re vissza..
Nem ertem nekem eszembe nem jutna atmenni es fellengzosen kerdezgetni az ellen szurkolo taborat. meg vmiert tavaly a 10.utan se az jutott egybol az eszembe h na most atmegyek egy masik forumra aztan irok egy kemeny kommentet amibe leoltom oket...
Menők vagytok.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 31., vasárnap 0:04
Te minek jossz amugy ide?TheKingSlayer írta:No, hát ez akkor megvan, Messi elrakott kettőt. Neymar meg mit bohóckodik?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem