Real Madrid vs. Barcelona
-
Re: Real Madrid vs. Barcelona
No, hát ez akkor megvan, Messi elrakott kettőt. Neymar meg mit bohóckodik?
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért azt nem érzed kicsit viccesnek, hogy Real szurkolóként egy Atleticost divatozol le?wZoLee7 írta:Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni 
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, mondjuk ez részben jogos, de az a reakció több volt mint túlzó szerintem. A bókot meg köszi..ziro4vr írta:De akiket írtál nem a meccs végén, mikor már mindenki fejben mást csinál, akkor kezd el janizni. Ez különbözteti meg az igazi profi sportembert a szimpla hülyegyerektől. És itt most nem a képességekről van szó.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bánki Dodó szépen la masiázik... ja, Neymar, Suarez, Rakitic...
Hagyjuk már ezt, egyszer nagyon összejött, de ez már nem arról szól.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Most épp lefagyott.R.M.C.F írta:
Az EB még működik?![]()

- ziro4vr
De akiket írtál nem a meccs végén, mikor már mindenki fejben mást csinál, akkor kezd el janizni. Ez különbözteti meg az igazi profi sportembert a szimpla hülyegyerektől. És itt most nem a képességekről van szó.palesz77 írta: Ezek után lehet kevesebbet jövök.Biztos hiányoznék nagyon..
A másik rész meg..pont nem neked szól ahogy írtam, örülnék ha hozzád hasonló barcások lennének csak itt.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért mondom, még lehet Neymar is fog. 2 év alatt már jelentős amit javult brazil bajnokik óta.ziro4vr írta:Változtatott is azóta.
Jövőre lesz, nem?R.M.C.F írta:Az EB még működik?
- ikarus93
Az a Dani Alves gyerek meg a csúcs.
Elásnám magam, ha Madridba játszana.
Az a haj, azok az öltözések, az a stílus.
Viszket a tenyerem.
Elásnám magam, ha Madridba játszana.
Az a haj, azok az öltözések, az a stílus.
Viszket a tenyerem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Az EB még működik?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, én nem tudom. Dinhot, Ronaldot meg Zidanet akkor ketté kellett volna törni 3 meccsenként. Vagy most Messit, mert jobban szopatta a népet a gólja előtt, mint itt Neymar - akinek be se jött a csele ráadásul..ziro4vr írta:Nézd, nem ez az első eset...Messi ilyet nem csinál. És Neymartól is elvárhatná talán már az ember, hogy megkomolyodjon. Nyerni tudni kell, ahogy veszíteni is.
ziro4vr írta:De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Ezek után lehet kevesebbet jövök.Toti írta:ja, jo lenne vmi barcas limit a forumra. egyre kevesebbet jarok en is, mindenhol belejuk botlok itt, a rak sem kivancsi rajuk.(1-2regebbi)

- ziro4vr
Változtatott is azóta.nmate írta: Cr-nek is ép még a lába, Unitedben pedig agyára ment mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=clm94OUXg7A
Lehet én voltam a hülye, hogy anno miután kiestetek a bl-ből, nem mentem át és elemeztem a saját csapatom esélyeit a bl topikban kissé álszenten és álszerényen mint...Drake írta:A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért ha Ronaldo húzott volna egy ilyen cselt, most mindenki mondaná, hogy milyen szánalmasak a Bilbao játékosai, hogy erre így berágtak.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem, nálunk ugyanúgy elítélendő dolgok, bár most nem tudom miről van szó, mert nem nézem a meccset. De pont egy ilyen teljesítmény hiányzik tőlünk többek között.ikarus93 írta:Neymar néha azért kimutatja a foga fehérjét.
Örülök hogy nem jött hozzánk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Cr-nek is ép még a lába, Unitedben pedig agyára ment mindenkinek.ziro4vr írta:Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
https://www.youtube.com/watch?v=clm94OUXg7A
- ikarus93
Neymar néha azért kimutatja a foga fehérjét.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az biztosEgy hónap és a fele se lesz itt.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ja, jo lenne vmi barcas limit a forumra. egyre kevesebbet jarok en is, mindenhol belejuk botlok itt, a rak sem kivancsi rajuk.
(1-2regebbi)

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
- ziro4vr
Jó, lehet ezt is, vagy ahogy a németek fociztak a brazilok ellen. Persze lehet az a baj, hogy akkor nem volt ott.
Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
Nem illik.