Ez tényleg jól jellemzi a mindenkori Madridot. Sajnos.„Néhány nappal ezelőtt még ő volt a világ legjobb edzője, ahogy két évvel ezelőtt José Mourinho volt. Jövő héttől Rafa Benítez az”

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 31., vasárnap 13:03
Ez tényleg jól jellemzi a mindenkori Madridot. Sajnos.„Néhány nappal ezelőtt még ő volt a világ legjobb edzője, ahogy két évvel ezelőtt José Mourinho volt. Jövő héttől Rafa Benítez az”
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 31., vasárnap 13:02
Ez a legnagyobb gáz, hogy a "csodatrióból" kiesett két ember, aztán most mégis ugyanúgy dominálnak mint előtte...csabi* írta: ja mert ez a csapat ua., mint akik halomra nyerték magukat pepperónival meg a csodatrióval..
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 13:00
Pedig amikor kettönél több variációs lehetösége volt, akkor müködött a dolog az elsö évben is és a másodikban is.R.M.C.F írta:Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
Gondolom CR most iszonyatosan retteg, hogy még a keretbe sem kerül be, nem hogy kezdö legyen..èpp hogy megúszta ö is, Ramos is, hogy ne kerüljön a padra. Szerintem szabadságra is alig mernek menni..wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2015. május 31., vasárnap 12:54
nekünk is van egy korszakos Ronaldonk. sajnos valamit tényleg jobban csináltak az elmúlt években katalánékez most a korszakos messi és ez bőven elég a sikerességükhöz a mi balfaszságaink mellett sajnos.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 12:24
ja mert ez a csapat ua., mint akik halomra nyerték magukat pepperónival meg a csodatrióval..kovacspeter írta:Minek neveznél egy olyan csapatot akik az elmúlt 10 évben nyernek 7 bajnokságot, 3 spanyol kupát, 6 spanyol szuperkupát, 4 bajnokok ligáját (de ez legyen inkább csak 3csabi* írta:korszakos barca hol?
ne essünk már túlzásokba azért, 2 klub vb-t és 2 európai szuperkupát?
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 31., vasárnap 11:34
Igen, mert csak azért imádták Ancelottit, mert annyit játszhattak, amennyit nem szégyelltek. Más oka nem is lehet.wZoLee7 írta:... mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:57
igen én is olvastam a híreket, CR nehezen bírja ha nem játszik, de legyünk őszinték neki is jót fog tenni ha pihen egy kicsit. Nem lehet minden meccsen a toppot hozni, még ha ő súrolja is ezt a határt.wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:46
Szűk volt a keret, eszméletlen kutyaütők voltak a padon kit rakjon be szerencsétlen? Khedira vagy a szuper szűrő Illaramendit? Na mindegy, remélem Benitez sikeres lesz. Csak jót kívánok neki.wZoLee7 írta:Hát...oké főnökkovacspeter írta:Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.
Grat Perez....
Ez nem korszakos barca, most összejött, de ha nem fognak tudni hátul is erisiteni komoly gondjaik lehetnek.
Az lehet hogy szét szedi a csapatot, de mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:44
Minek neveznél egy olyan csapatot akik az elmúlt 10 évben nyernek 7 bajnokságot, 3 spanyol kupát, 6 spanyol szuperkupát, 4 bajnokok ligáját (de ez legyen inkább csak 3csabi* írta:korszakos barca hol?
ne essünk már túlzásokba azért
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 10:42
Hát...oké főnökkovacspeter írta:Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.
Grat Perez....
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 31., vasárnap 10:19
pedig ott van rá a magyarázat. azt írják hogy mivel spanyol és kövér és angliában dolgozik ezért mint a legtöbb ilyen testalkatú spanyol mind pincérként dolgozik angliában. valamint még az öltözkedéséből is hasonlít egy picérre.Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 10:10
Amúgy nekem még mindig bűzlik valami, nem hinném Carlot csak azért tette ki Perez, mert elkattant és neki új edző kell.Steve írta:Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 9:05
Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
A pool miért volt nagy falat? kb 20 év után bl nyert benitez velük,egy bombaerős milan ellen....olyan nevek voltak ott hogy csak na. Ellenfélnél carloval....Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.![]()
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 0:55
Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.![]()
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.
De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2015. május 31., vasárnap 0:38
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.
De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 30., szombat 23:34
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem