akkor a bale topikban ne menj vissza május 13-ra.Én csak egyet kérek,ne vegyük át egy ember stilusát,és ne patkányozzuk a saját játékosainkat,ne fgy-zük,butázzuk,egylábasozzuk,agyatlanozzuk

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 30., szombat 22:47
akkor a bale topikban ne menj vissza május 13-ra.Én csak egyet kérek,ne vegyük át egy ember stilusát,és ne patkányozzuk a saját játékosainkat,ne fgy-zük,butázzuk,egylábasozzuk,agyatlanozzuk
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:17
Realista24 írta:Amint a Real edzője lesz nem biztos hogy örülni fogok a Pincérezésnek. Főleg, hogy semmi rosszat nem tett.BBeno írta:ja ilyenről szó sincs mert egyből kapom a warnt. lehet már a pincér sem megengedett bár sztem az okés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 30., szombat 22:13
Amint a Real edzője lesz nem biztos hogy örülni fogok a Pincérezésnek. Főleg, hogy semmi rosszat nem tett.BBeno írta:ja ilyenről szó sincs mert egyből kapom a warnt. lehet már a pincér sem megengedett bár sztem az okés.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 30., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 30., szombat 20:56
Ezért írjuk ki még most magunkból ezeketR.M.C.F írta:Én csak egyet kérek,ne vegyük át egy ember stilusát,és ne patkányozzuk a saját játékosainkat,ne fgy-zük,butázzuk,egylábasozzuk,agyatlanozzuk.....elég az ahogy az ellenfeleink patkánykodnak velünk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 29., péntek 20:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 20:05
HozzászólásSzerző: matador » 2015. május 29., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 29., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 29., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 29., péntek 12:55
A Napolit és a Realt jelenleg felesleges összehasonlítani.Sajnos én ehhez nem értek, így ha valaki ért hozzá akkor az majd magyarázza el nekem légyszi, hogy mitől jobb egy az olasz bajnokságban 4.helyen álló csapat edzője, a spanyol második helyezettel szemben.
Miért számít sikeresebbnek?
Mert ugye Ancelotti a sikertelenség miatt lett kirúgva, legalábbis erre lett fogva.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 28., csütörtök 21:52
Nem tamadasbol, de nem tudom te milyen hsz-eket olvastal, mert egy csomoan leirtuk, hogy nem azert tamogattuk Carlot, mert egy szimpatikus figura, hanem mert elkezdett felepiteni egy csapatot, belevagtunk egy projektbe, amit 2 ev utan szepen kidobtunk a kukaba. Ha valami nem mukodik, valtani kell, ez egyertelmu. Igaz, hogy iden nem jottek ossze a dolgok, az okokat mindenki ismeri, viszont rengetegen ugy gondoltuk, hogy egyaltalan nem vagyunk akkora kakaban, mint azt az idei kupak szama tukrozi.h3x0r írta:
tudod, h csipázlak, de azért az kicsit túlzás, ilyen költői kérdést feltenni, h "ez ok?", v h "ez elég?" (ez majdnem olyan, mint a cr-es vita, h lőtt 60 gólt, és akkor? mivan?... )Toti írta:
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 28., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: Tayo » 2015. május 28., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 28., csütörtök 16:27
palesz77 írta:Mondjuk a másik 4-re ezek után nagyon kíváncsi lennék..ikarus93 írta:Benitez egy nagyon jó edző, vannak hibái és lesznek is, de nálam top 5-ös. :Đ
ikarus93 írta:Nálam:wZoLee7 írta:top3-as listája.
1. Mourinho (nem kérdés)
2. Klopp
3. Ancelotti
+1 Rafa Benitez (nem röhög)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 28., csütörtök 16:23
queiroz, camacho, luxemburgo, lopez caro..palesz77 írta:Mondjuk a másik 4-re ezek után nagyon kíváncsi lennék..ikarus93 írta:Benitez egy nagyon jó edző, vannak hibái és lesznek is, de nálam top 5-ös. :Đ
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 28., csütörtök 16:21
Ha Perez ráordít, hogy takarodjál haza, érti a nyelvet meg a metrot is megtalálja és nem Békásmegyeren köt ki.Az miert nagyon nagy plusz hogy Madridban született?
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. május 28., csütörtök 16:20
Ez miért számít annyira?dannen írta:és tudtommal játszott is az utánpótlás csapatunkban (?)ikarus93 írta:Ami nagyon nagy plusz mellete, hogy Madridba született és itt is élt nagyon sokáig.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem