jövőre ha sikeresebbek leszünk ¾e lelécel.. sőt ha novemberben megyünk 4 ponttal akkor isziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...csabi* írta:miért van egy olyan érzésem, hogy kingslayer nem ismeri gutit..

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 30., szombat 23:04
jövőre ha sikeresebbek leszünk ¾e lelécel.. sőt ha novemberben megyünk 4 ponttal akkor isziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...csabi* írta:miért van egy olyan érzésem, hogy kingslayer nem ismeri gutit..
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. május 30., szombat 22:56
Inkább az egész fórumra...TheKingSlayer írta:Mármint a Real vs Barca fórumra?ziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 30., szombat 22:55
Mármint a Real vs Barca fórumra?ziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 22:52
Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...csabi* írta:miért van egy olyan érzésem, hogy kingslayer nem ismeri gutit..
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2015. május 30., szombat 22:50
Akkor jól van akkor.R.M.C.F írta:
Tükrözik....mindössze olvasni kell tudni hozzá. Nem nagy dolog. A legtöbb ember tud.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 30., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:39
komutnemukod írta:Ha ezt az objektivítást az írásaid is tükröznék...R.M.C.F írta:
Pepe szimplán csak top védő....aki nem így látja az menjen el lengőtekézni,mert lehet abban lesz sikere....a focihoz nem ért.
Ha pepe marad brazil,és ezt adja,akkor is ezt mondom.....ha pepe albán lenne és ezt adná,akkor is.....nálam érdekes és sokakban megkérdőjelezhető módon KIZÁRÓLAG a teljesítmény dönt egy megítélésnél....más nem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 30., szombat 22:38
Meg is lehet fordítani, utóbbi 7 évben ők ötször nyerték ők, és csak egyszer mi, de igazából a játék képéről beszéltem.De még mennyire......2 ponttal igy is vertek minket hogy nekik minden összejött,nekünk meg lófasz se a meccseken.
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2015. május 30., szombat 22:38
Ha ezt az objektivítást az írásaid is tükröznék...R.M.C.F írta:
Pepe szimplán csak top védő....aki nem így látja az menjen el lengőtekézni,mert lehet abban lesz sikere....a focihoz nem ért.
Ha pepe marad brazil,és ezt adja,akkor is ezt mondom.....ha pepe albán lenne és ezt adná,akkor is.....nálam érdekes és sokakban megkérdőjelezhető módon KIZÁRÓLAG a teljesítmény dönt egy megítélésnél....más nem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:31
komutnemukod írta:R.M.C.F írta: Na,lassan copa america......remélem nem neymar partbedobásai utáni zsenizésivel kell majd szembesülnöm,hanem valós teljesitmények utáni tenyérbeköpésekkel.....
Bezzeg ha a Pepe nem diszidal...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:28
TheKingSlayer írta:No offense, de ugye a Depor ellen már a fél cserepad játszott, inkább 4 pont lett volna az a 2, ha kell...nem kellett.R.M.C.F írta: De még mennyire......2 ponttal igy is vertek minket hogy nekik minden összejött,nekünk meg lófasz se a meccseken.
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2015. május 30., szombat 22:28
R.M.C.F írta: Na,lassan copa america......remélem nem neymar partbedobásai utáni zsenizésivel kell majd szembesülnöm,hanem valós teljesitmények utáni tenyérbeköpésekkel.....
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 30., szombat 22:25
No offense, de ugye a Depor ellen már a fél cserepad játszott, inkább 4 pont lett volna az a 2, ha kell...nem kellett.R.M.C.F írta: De még mennyire......2 ponttal igy is vertek minket hogy nekik minden összejött,nekünk meg lófasz se a meccseken.
HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 30., szombat 22:25
Nem mindig értek veled egyet, de a madridisták nagyrésze példát vehetne rólad. Nem esel szélsőségekbe, "a Barca most egymás után 5-ször nyer BL-t minket meg Benitez tönkretesz" stb. Reálisan látod a dolgokat. Ha a Realba ottvolt Modric és Bale is felfogta hogy milyen rendezvényen van, akkor ez a Real nem volt sokkal gyengébb mint a mostani Barca,sőt...R.M.C.F írta:De még mennyire......2 ponttal igy is vertek minket hogy nekik minden összejött,nekünk meg lófasz se a meccseken.
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 30., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:19
realistahuni írta:Messze vagyunk mi ezektől, nem is kicsit.
Megyek le is fekszem, felbasztam az agyam.
#pereztakarodj
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 30., szombat 22:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:11
ziro4vr írta:Ez a barca támadóhármasa összeállt, mint édesanyám bablevese. Ott van benne minden, ami kell.
Ilyenkor azért eszembe jut az a klasszikus, amit elcsesztünk tavasszal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 22:09
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem