Viccet félretéve, én egyáltalán nem várok sima Barca sikert. Ezek olaszok.

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. június 6., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 5., péntek 19:55
Jaja, a Parma is a juvét.kelemen.istvan írta:Persze lehet, hogy így lesz. De hány ilyen hozzászólást olvastam a real-juve párharc előtt is.hunmadridista írta:Mindegy, hogy lesz-e Chiellini vagy sem...sima Barca győzelem lesz szombaton...2-0 v. 3-1 szerintem...Juventusos barátaimat idézem: "egy meccsen még a Granada is eltudja verni őket"
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 21:58
wZoLee7 írta:Nyerhet a Juve, de ahhoz a Barcának, és főleg Messinek rossz napot kell kifognia.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 20:32
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 3., szerda 20:20
Addig ő is lesérül vagy 5-szörGT37 írta: bár neki Evra pajtása is ott lesz, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 3., szerda 20:14
Ne beszelj hulyeseget... a labda gombolyu, 2 eselyes a meccs, a fociban barmi megtortenhet, stb.ziro4vr írta:Pedig ha kiesne, akkor talán már shutter is esélyesnek tartaná a csapatotokat...GT37 írta:Amúgy én azt olvastam, hogy Chiellini fájdalmat érzett a vádlijában, ezért elővigyázatosságból hamarabb befejezte az edzést. Nem hiszem, hogy komoly lenne, szerintem játszani fog szombaton. Ha mégsem, azt már csak Suárez miatt is sajnálnám, bár neki Evra pajtása is ott lesz, ha minden igaz.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 20:10
Pedig ha kiesne, akkor talán már shutter is esélyesnek tartaná a csapatotokat...GT37 írta:Amúgy én azt olvastam, hogy Chiellini fájdalmat érzett a vádlijában, ezért elővigyázatosságból hamarabb befejezte az edzést. Nem hiszem, hogy komoly lenne, szerintem játszani fog szombaton. Ha mégsem, azt már csak Suárez miatt is sajnálnám, bár neki Evra pajtása is ott lesz, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 3., szerda 20:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. június 3., szerda 20:02
Persze lehet, hogy így lesz. De hány ilyen hozzászólást olvastam a real-juve párharc előtt is.hunmadridista írta:Mindegy, hogy lesz-e Chiellini vagy sem...sima Barca győzelem lesz szombaton...2-0 v. 3-1 szerintem...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 3., szerda 19:57
Mindegy, hogy lesz-e Chiellini vagy sem...sima Barca győzelem lesz szombaton...2-0 v. 3-1 szerintem...Toti írta:chiellini megsérült edzésen.
komolyan ezen már kínomban sem tudok röhögni, h ilyen kibaszott faszmakkja legyen egy csapatnak mint a barca, vki számolja össze hány totálbiztos alapember hiányzott ellenük összesen a bl meccseken.
szombatig még megsérül buffon, pogba és tevez is és kész.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 21:17
morientes írta:Csak szerintem Csicsa hatékonysága még mindig jobb,ha leosztom játékperc/gól átlagra...meg sztm asszisztban is jobb a mehikoi.Pedig amúgy csak középszer ő is.De inkább mint Morata.wZoLee7 írta:Nekem Moratában az volt szimpatikus ami Chichaban is. Hajtott amikor pályán volt, ezt nem lehet tőle elvenni. Lőtte is a kaput ha lehetősége volt rá. Más tészta, hogy minőségben nincs meg, összjátékban kevés és egy az egyben sem valami acélos. Amiben ő jó az az hogy hajt, kapar, és bepattan rólaTipikus csere ember, csak ő az nem akar lenni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 30., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 30., szombat 21:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 23., szombat 12:32
Csak szerintem Csicsa hatékonysága még mindig jobb,ha leosztom játékperc/gól átlagra...meg sztm asszisztban is jobb a mehikoi.Pedig amúgy csak középszer ő is.De inkább mint Morata.wZoLee7 írta:Nekem Moratában az volt szimpatikus ami Chichaban is. Hajtott amikor pályán volt, ezt nem lehet tőle elvenni. Lőtte is a kaput ha lehetősége volt rá. Más tészta, hogy minőségben nincs meg, összjátékban kevés és egy az egyben sem valami acélos. Amiben ő jó az az hogy hajt, kapar, és bepattan rólaTipikus csere ember, csak ő az nem akar lenni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem