Naponta lehozzak hogy megvan az egyezség, stb. Mar kummara elegem van belole.BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
Jöjjön Rafa a het elso felében aztan jelentsék be gyorsan. Akkor megnyugszom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 7:32
Naponta lehozzak hogy megvan az egyezség, stb. Mar kummara elegem van belole.BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 1., hétfő 2:06
Mert dugig vagyunk azon a poszton.KAG írta:Furcsa, hogy Coutinho neve még nem merült fel nálunk soha.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 1:52
BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 1., hétfő 1:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 31., vasárnap 15:32
Nagyon remélem, hogy nem Iker nevével kezdődik jövőre a kezdő 11...minden tiszteletem a Kapitányé, de át kell adnia a helyét...lehetőleg De Gea-nak...kell egy jó kapus végre...Steve írta:Ez a Vidal egyébként mitöl olyan elfelejthetetlen sztár.
Èrtem, hogy neki a legextrémebb a feje, de miért lenne a játékára szükségünk.
Èn az eddig felmerülö nevek közül Verrattinak és Pogbának örültem. Utóbbitól tartok, azt gondolom sok gond lehetne vele.
De mint játékos, ha a tudást nézzük, mind a kettö remek, Real szintü.
Ezen kívül nagyon remélem, hogy De Gea érkezik tényleg, de nem brutális összegért.
Amúgy egyébként szerintem nem csak a 80millió árcetli feletti játékosokat kellene nézni, mert nincs jelenleg keret, nincs pad. Utánpótlásunk nincs, szóval jó lenne 1-2 értelmesebb jó tudású, 'jómunkásembert' is beszerezni és Arbeloa, Khedira brigádot frissíteni kicsit.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 31., vasárnap 11:37
Szerintem meg ez a tipikus nagy csapat mentalitás. Hogy mindenki ellen a maximumot hozni. Más kérdés, hogy ezt a csapat mennyire bírja erővel. Ilyen alapon Ancelotti jól csinálta, hogy kikaptunk az AtMától a szezonban, mert így nem fáradtunk el, de utána megvertük a kicsiket?BBeno írta:ahoyg nem rég a valencia köpte ki ellenünk a belét 1 pontétr !!! majd a következő bajnokin otthon szereztek szintén 1 pontot!!! ahelyett hogy megverték volna otthon a kicsiket úgy hogy ellenünk nem fáradnak ki teljesen és szereztek volna két meccsen 3 pontot a 2 helyett. tipikus kiscsapat mentalitás.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 31., vasárnap 10:26
igen ez évek óta így megy és mindig meg is említem. ahoyg nem rég a valencia köpte ki ellenünk a belét 1 pontétr !!! majd a következő bajnokin otthon szereztek szintén 1 pontot!!! ahelyett hogy megverték volna otthon a kicsiket úgy hogy ellenünk nem fáradnak ki teljesen és szereztek volna két meccsen 3 pontot a 2 helyett. tipikus kiscsapat mentalitás.R.M.C.F írta:Ellenünk mindenki 110 % ot ad bele......régebben direkt néztem azokat a csapatokat,akik a tabellán hátrébb helyezkedtek el,hogy ha ellenünk mentek mint egy állat,xre vagy nyerni,a következő meccsen simán pitsán lettek verve egy alsóházitól is....![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 10:02
Elmegy levezetni egy kisebb csapatba, egy gyengébb bajnokságba, van ez így.. :ĐR.M.C.F írta:az hogy lehet, Vidal "lefelé" igazol?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 9:08
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2015. május 31., vasárnap 0:41
ellenünk Morata is zakatoltziro4vr írta:Nem tudom mennyi az igazság ebben...korábban úgy gondoltam, hogy lefelé tart a chilei, de ellenünk zakatolt megint, mint régen.Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 23:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 22:59
Nem tudom mennyi az igazság ebben...korábban úgy gondoltam, hogy lefelé tart a chilei, de ellenünk zakatolt megint, mint régen.Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:58
Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 30., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 30., szombat 17:52
bezzeg a nagy Mourinho, ő a zisten, az edzők alfája meg omegája. drogba a valahavolgviláglegjobbcsatárja #legendBBeno írta:benitez és perez szidás. én felvállalom úgy utálom benitezt és semmire sem tartom hogy elmondani nem tudom. nincs elvárásom vele szemben. de van mégiscsak. szerintem képes lehozni egy nulla kupás szezont. amennyiben sikerül ez már nem csalódtam csak hozta azt amit kinézek belőle.Látom már hogy idén a benitez fikázás lesz a menő,de messze nem olyan lúzer az a faszi mint páran hiszik.
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 30., szombat 17:47
Nem azért drukkolok a csapatnak mert megnyer mindent...Akkor is a csapatnak szurkolnék ha egy osztállyal lejjebb a feljutásért küzdene. Ettől függetlenül természetesen örülnék neki ha minél több sikert érnénk el. Ettől függetlenül van véleményem arról, amilyen koncepciót alakít jelenleg a vezetés a jövőre nézve.gólvonal írta:
Raul7:
Mert ki akar olyan csapatnak drukkolni, aki nem nyer semmit, annak nem is lehet, mert tudod, hogy úgy se lesz belőle semmi.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 30., szombat 17:23
Akkor mit szóljon egy Fradi vagy Újpest drukker?gólvonal írta:Mert ki akar olyan csapatnak drukkolni, aki nem nyer semmit, annak nem is lehet, mert tudod, hogy úgy se lesz belőle semmi.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem