Remy írta:Nézem a tabellát. Milyen jó érzés lehet, hogy 9. vagy a bajnokságban, de kiesel. Vagy a Pécs, amelyik 11. lett. Mindig tud meglepetést okozni a hazai labdarúgás...
Köszöntelek a magyar foci világában....ha még nem tűnt volna fel,nem a korrekt,kiszámítható sport értékek,és nem az emberi értékek világa mára már ez a játék idehaza.
Én éveket edzettem kiskoromban,dédelgettem egy álmot hogy majd 1x én is nagy focista leszek.....edzettem télen és nyáron,amíg a többi korombeli játszott a C64-el....róttam a köröket,tettem a dolgomat......hittem benne. Mert akkor még elhittem. Kicsi voltam.
Majd hosszú évek napi komoly munkája után,belépett egy klub vezető,és azt mondta,az eddigi munkát köszöni,de nem lesz az utánpótlásra pénz,mert a felnőtt csapat feljutott az első osztályba,és arra kell.....mindenki oldja meg maga hol lesz majd focista.
Minden vágyam az volt hogy első osztályban pályára léphessek,majd halhassam a magyar himnuszt a szívemre tett kezemmel.......
A baj nem is az hogy ezt nem értem el,hanem hogy sok olyan elérte akinél jobb focista voltam.
Na de ez van. Az életben eddig,ha valami kényszerút elé kerültem,és a "töréskor" úgy éreztem ez most rossz.....végül is jobb lett.......fejlődtem,tovább léptem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.