Ja.Azért Khedirában is mindig benne van a gól... csak sokszor ott is marad! Máskor meg az ellenünk szerzett találatokból vállal oroszlánrészt.

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 15:04
Ja.Azért Khedirában is mindig benne van a gól... csak sokszor ott is marad! Máskor meg az ellenünk szerzett találatokból vállal oroszlánrészt.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 26., szerda 14:59
Azért Khedirában is mindig benne van a gól... csak sokszor ott is marad! Máskor meg az ellenünk szerzett találatokból vállal oroszlánrészt.realfan91 írta:Remy írta:Ez alap, de ne CR-t hibáztassad ezértArról ő nem tehetett, hogy a többiek
-ok voltak.
Persze, nem hibáztatom. Így látom én is. Az edzőnek meg ebben nagy szerepe van. Legalább egy olyan támadó kéne aki megközelíti CR góljainak számát...Na meg hogy a másik szélső is rúghatna vmivel több gólt, és a Xabi-Khedira páros meg nem sok veszélyt jelent az ellenfél kapujára. Pedig egy Realnál azért nem ártana ha a középpályásokban is benne lenne a gól. (pl. Modriccsal ez már megvolt)
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 14:57
Remy írta:Ez alap, de ne CR-t hibáztassad ezértArról ő nem tehetett, hogy a többiek
-ok voltak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 26., szerda 14:51
Ez alap, de ne CR-t hibáztassad ezértrealfan91 írta:Viszont jobban örülnék ha idén csapatjátékot látnánk és nem egy one-man-show-t, ami kevés a sikerhez..
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 14:50
Na ja, ez igaz. Viszont jobban örülnék ha idén csapatjátékot látnánk és nem egy one-man-show-t, ami kevés a sikerhez..viszont itt van a világ legjobb játékosa, cristiano.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 26., szerda 14:42
kötött rá egy kedvező opciót a Dortmund, nemhiszem , hogy pont Sahinnal lehetne őket megfogniSahin ugye kölcsönben van a Dortmundnál. ha jól tudom (wiki szerint) a most következő szezon végéig. Ami azt jelenti, hogy Gündoganra nekik nicns is szükségük. Sahin + 5-10 millió ajró és jöhet Günkutya.
jó lenne pontot tenni ennek a szerződéshosszabbításos ügynek a végére.viszont itt van a világ legjobb játékosa, cristiano.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 14:42
Jó,hát az én álmom meg Hitzfeld volt,a B variáns meg esetleg Prandelli,de hát persze esélytelen volt mind2...szóba se jött egyik se...Ha tudnám már leírtam volna... :D Nekem a nagy álmom Löw, de ő esélytelen volt idén. Löw kockázatosabb, mint Ancelotti, de a nagyobb rizikó, nagyobb nyereséggel is kecsegtet.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 26., szerda 14:41
viszont itt van a világ legjobb játékosa, cristiano.realfan91 írta:Ancelotti PSG-je közel sem lett volna bajnok ha nem lett volna egy Ibrájuk, aki szarta a gólokat. Namármost a realnak nincsen Ibrája. Benzema meg porfing Ibrához képest finoman szólva is.Suareztől a jó isten mentsen meg, bár úgyfest nem fog. Cavani kellett volna...De még Jesében bízok, h majd alkot.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 26., szerda 14:40
Az mi?Falcao? “Fantasztikus játékos, de ebben a csapatban vannak hozzá foghatóak, mint Cristiano, Higuaín vagy Benzema.”
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 26., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. június 26., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 26., szerda 14:39
Így- így! Először neki ugorhat honfitársának a motiválásban és a beszélgetésben. Össze kell kapnia Karimot, hogy a következő idényben ezerszer jobb legyen, mint az előzőben! Ha valaki, akkor Zidane képes rá.@Sonny írta: Szerk.: Annak pedig nagyon örülök,hogy leül mellé Zidane a padra, szerintem ő nagyon jó hatással lesz a játékosokra és tud majd segíteni motiválni őket,ha mást nem is csinál ezen kívül már akkor is megéri,hogy ott lesz.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 26., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 26., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 26., szerda 14:28
láttam jó néhány PSG meccset és egészen jó focit játszottak
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 26., szerda 14:22
Én nem utálom Ancelottit. Én azzal nem vagyok kibékülve, hogy ő lesz az edzőnk. De ettől még nem utálom. Benitezt és Mancinit sem utálom, de őket se szívesen fogadnám edzőnek. Ancelotti persze az előbbi két úriembernél kategóriákkal jobb.Mondjuk amennyire te utálod Carlot még azt is mondhatta volna, hogy imádom a szurkolókat, főleg Matt009-et a madridom fórumoról és még akkor se lenne szimpatikus a számodra.
Mint ahogy nekem sem. Én különösebben nem szerettem Mourinhot, sőt már-már utáltam. De biztos voltam benne, ha mást nem a bajnokságot megnyeri ha nem is nekünk, de magának.Mourinho nem volt mindenkinek szimpatikus emberileg.
Ha tudnám már leírtam volna...sose írtad kit hoznál helyette...már persze aki realisan hozható lett volna...
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. június 26., szerda 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 14:15
Azért az első 5 tétmeccs után már lehet értékelni valanennyire...Nem kötözködésképpen, de melyik edzőnk nem volt szimpatikus elsőre? Mourinho első szavai is hangzatosak voltak, úgy ittuk őket, mintha az örök élet mannája lenne. De ez mind csak PR. Legkorábban fél év múlva lehet Carloról véleményt mondani addig nincs értelme, mert nincs elég alapunk véleményalkotáshoz
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. június 26., szerda 14:13
adamzz írta:Megy azért a kézzel lábbal duma.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 26., szerda 14:13
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem