Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Zsombor

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 2., kedd 10:25

Isti az megvan amúgy hogy Nagy Betti után az aktuális Betti nevű fiatal barátnőjét is eljegyezte Vörös Zoli? :D :D :D

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. június 2., kedd 9:50

kapor_89 írta:Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt? :shifty: :lol:
hohó
NO2 Maximus? :ozil:
kíváncsi lennék a cuccal kapcsolatosan. :)
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 1., hétfő 23:52

Az hagyján, de minap edző válaszolban betolt egy parádés rasszista kommentet. Szánalom az ember. :lol:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 1., hétfő 23:47

PEEtör írta:Habár a DB. monogram valószínűleg Bunnyt jelenti, kivételesen majdnem teljesen egyetértek vele:nem tanítják meg az orvosokat a helyes táplálkozás rejtelmeire, ez tényleg nem dolguk, csak specializálódhatnak.
Az lehet. De még egy az utolsó falusi általános orvos is jobban vágja a fiziológiát és az anatómiát, mint a Superbody mezőnye és a bb.hu csapat összesen (és a négyzeten). Nem egy közülük a szabadidejében valódi sportolókkal is foglalkozik. Én ismerek nőgyógyász "sportorvost", vajon a vaginában turkálva szivta ki az okosságait?

Hogy nincs jó fizikumuk? Az utolsó falusi dokit is tárt karokkal és 4000 euró kezdővel várják Németországban. Nem meglepő, hogy MO is orvoshiánnyal kénytelen szembenézni. Aki maradt, a szokásos feladatai ellátásán felül még össze-vissza ügyel, előfordul, hogy mentőzik... Egyesek olyan nyomás alatt vannak, hogy a bb.hu-s buta prolik egy nap alatt összeszarnák magukat. Irigyek a kidolgozott bicepszükre, valószinű :lol: Biztos nem az a probléma, hogy a mucsaröcsögei Gyúrós Józsik nagy része telebassza magát minden fossal, aztán az orvosoknak is már a könyökükön jön ki az összes ilyen kretén.

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 30., szombat 13:17

Én szedtem még az eredeti Adipokillt anno (Revex-16 az új neve), na az volt a kemény cucc. Abba még volt yohimbe, igaz sokat nem tudtál aludni tőle.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 30., szombat 13:03

kapor_89 írta: A májusi akcióval rendeltem belőle, kb. 2 hét alatt pedig nem lehet teljes véleményt alkotni, de nem rossz. Azért vettem meg, mert 89-ről lementem 82-re és elkezdtem stagnálni, kevesebb CH-t pedig már nem akartam bevinni, de az előző heti mérésemnél megint ment le 1 kg. (változatlan kajával) Azt azért hozzátenném, hogy 3g carnitint és fat burnerst is rátoltam most, így azért eléggé adja. Ha szükségem lesz rá, akkor a következő dobozom egy Anadrox lesz, de az már lehet csak jövőre fog jönni, nem akarom teljesen lepusztítani a szervezetemet.

Amúgy 2*2-vel szedem, reggel 6kor és délután (fél)2-kor, fél5 fele pedig bedobom az edzés előtti cuccomat. Nálam ez arra elég, hogy pörögve végigvigyem a munkámat, de edzésre általában elfogyok. (ezért is kell nekem valami előtte) Lehet nekem jobb lenne a turbo ripper, az egy picit elnyújtott hatású, vagy az említett anadrox, ami elvileg durvábban stimulál. Összességében szerintem megéri megvenni, ha a kaja rendben van.

köszi szépen! Meggondolom, látom egy két helyen akcióban, lehet rámegyek. :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. május 30., szombat 11:40

csababarca írta:
kapor_89 írta:
Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt? :shifty: :lol: [/color]

Revexről vélemény? Pucol rendesen? Mert néztem,hogy zsírégető-pörgető is..lehet kipróbálnám.
A májusi akcióval rendeltem belőle, kb. 2 hét alatt pedig nem lehet teljes véleményt alkotni, de nem rossz. Azért vettem meg, mert 89-ről lementem 82-re és elkezdtem stagnálni, kevesebb CH-t pedig már nem akartam bevinni, de az előző heti mérésemnél megint ment le 1 kg. (változatlan kajával) Azt azért hozzátenném, hogy 3g carnitint és fat burnerst is rátoltam most, így azért eléggé adja. Ha szükségem lesz rá, akkor a következő dobozom egy Anadrox lesz, de az már lehet csak jövőre fog jönni, nem akarom teljesen lepusztítani a szervezetemet.

Amúgy 2*2-vel szedem, reggel 6kor és délután (fél)2-kor, fél5 fele pedig bedobom az edzés előtti cuccomat. Nálam ez arra elég, hogy pörögve végigvigyem a munkámat, de edzésre általában elfogyok. (ezért is kell nekem valami előtte) Lehet nekem jobb lenne a turbo ripper, az egy picit elnyújtott hatású, vagy az említett anadrox, ami elvileg durvábban stimulál. Összességében szerintem megéri megvenni, ha a kaja rendben van.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 30., szombat 10:48

kapor_89 írta:
Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt? :shifty: :lol: [/color]

Revexről vélemény? Pucol rendesen? Mert néztem,hogy zsírégető-pörgető is..lehet kipróbálnám.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. május 30., szombat 10:02

Bunnyt nagyon csípem, frankó gyerek, de néha túlzásba viszi az eszmefuttatásait, és előjönnek a beteges faszságai.. Ez a cikk is inkább siralmas, mint sem tanulságos.. Oké, aláírom, léteznek gyökér orvosok, de itt az egész orvostudományt húzza le, arra nem is gondolva, hogy némelyik páciens valóban elmebeteg módjára kokszol és vízhajtozik, így talán a másik oldalnak is van némi igaza. Állandóan csak a szarozás, és a depressziós világnézete, nem irigylem, valami elpattanhatott az agyában :lol:

Más: lehet eddig burokban éltem, sőt, tuti, de felfedeztem a stillmass aminoit. 1kg glutamin 6000 forint, 800g bcaa meg 5400 :lol: :lol: Mindenki dicséri őket, így a "túlolcsóhogyjólegyen" remélem nem jön be, és berendeltem őket.

Más: van rajtam kívül olyan elmebeteg aki Revex mellé szed no2-t edzés előtt? :shifty: :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 30., szombat 3:56

istimester írta:Remélem a BB olvasók az orvosokat is bojkottálják ezután :mrgreen:
Habár a DB. monogram valószínűleg Bunnyt jelenti, kivételesen majdnem teljesen egyetértek vele:nem tanítják meg az orvosokat a helyes táplálkozás rejtelmeire, ez tényleg nem dolguk, csak specializálódhatnak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 30., szombat 1:31

istimester írta:Remélem a BB olvasók az orvosokat is bojkottálják ezután :mrgreen:
Az új "cikk"? :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 30., szombat 0:58

Remélem a BB olvasók az orvosokat is bojkottálják ezután :mrgreen:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. május 18., hétfő 14:08

Tegnapi nap folyamán a térdkalácsom kiugrott a helyéről, szerencsém volt, a mentősök segítségével lényegében spontán visszaugrott az eredeti helyére. A látvány viszont ütős volt.. Szerencsére törés nem volt, folyadékkal nem telt fel, lényegében megúsztam egy ficammal, azonban a szalagjaim annyira lazák, hogy így is kellett kapnom egy 10 napos gipszet..

LEgrosszabbkor jött az eset, diétám végéhez közeledek éppen.. BCAA-Glutamin megy megadózisban, fehérjeturmixok számán is emeltem. Esetleg valaki még tudna valamit ajánlani, hogy ilyen esetben mit szedjek, mit csináljak máshogy?
joabulicsak

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 8., péntek 19:26

Hát ez igazából a te döntésed, hogy mi a célod (hosszú avagy rövidtáv/nyár). Meg így látatlanban szerintem senki nem tud okosabbat mondani, mert nem tudjuk, hogyan is nézel ki.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Bullet T
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. május 8., péntek 19:19

Hello lenne egy kerdesem. Tavaly osz ota tomegeltem, ugy terveztem, hogy aprilis kornyeken kezdem majd a dietat, na de kulonbozo okoknal fogva, az ev elejen az edzest es mindenfele sportot abba kellett hagynom nehany honapra. Ez azt eredmenyezte, hogy lefogytam kb 6-7 kilot 3 honap alatt es ezt foleg izombol sajnos es sok zsir maradt igy rajtam. Es most ott vagyok, hogy dobhatom az egesz oszi/teli edzest a kukaba, mert semmire se volt jo, sot meg ki ba*ott velem a sors egy kis hasam is van, ami igaz nem sok de engem megis zavar mert meg nem volt az eletbe ilyen. Jart valaki hasonlo cipobe? Nezegettem megoldasokat a a neten, de nem sok ertelemes dolgot talaltam. Kezdjek megint tomegelni es legyen zsirdiszno nyarra vagy szaradjak be amennyire tudok es legyen egy fogpiszkalo ?

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 4., hétfő 18:03

Ez a sciteces 100% whey professional, ugye? :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 4., hétfő 16:22

Azóta már Isogreat a neve, de amúgy az tökéletes és nem mellesleg nagyon finom az íze is. Mondjuk árba kicsit húzósabb, de az az egyik legtisztább fehérje, esetleg még a Biotech Iso Whey Zero-ja, ami cukormentes fehérje, de annak közelsincs olyan finom íze, mint a Scitec-esnek.

Mondjuk szerintem, aki nem versenyre készül annak a sima Whey Prof is tökéletes és vagy 4-5 k-val olcsóbb is, abból tudsz venni L-carnitint mellé. :D
"If you don't like your destiny, don't accept it."

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 4., hétfő 16:15

hát ilyen középkategória teteje lenne kb. edzésnapokon kettőt innék (edzés után + lefekvés előtt), pihenőnapokon meg csak lefekvés előtt. :)

ezelőtt amúgy a scitectől az "EFM whey protein isolatum"-ot tömtem magamba (zero sugar,zero fat) :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 4., hétfő 16:12

Ez attól függ, hogy mennyit szánnál rá? Napi 2 adagot szeretnél inni? Kitartson egy hónapig? :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 4., hétfő 16:11

Most kezdtem újra az edzést bő 1 év után :D megmaradt még pár adag fehérje, azt már megittam.
A kérdés az, hogy ti milyen fehérjét ajánltok nekem? fogyni szeretnék, de csak heti 1 kardióra van esélyem, meg 3 súlyzós edzés. A kaja rendben van, mennek le a kilók, de valami jó kis fehérjét is be akarok szerezni. Azt tudom, hogy a legkevesebb szénhidráttartalmú fehérjék ilyen esetben a nyerők, de tudtok valami konkrétat mondani, pontosan melyiket szerezzem be? :mrgreen:

Vissza: